Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotystrzal

nie chce mi sie juz zyc..

Polecane posty

Gość zlotystrzal

po raz drugi mnie zostawil.. przezylismy cudowne chwile, mielismy przerwe w kontaktach dwutygodniowa bo w stresie powiedzialam, ze z nim zerwe, ale mam tez problemy domowe i bylam strasznie zdenerwowana. Nie wiem czy powinnam tak to tlumaczyc, ale nigdy bym tego nie zrobila. Czulam, ze to facet mojego zycia. Odezwalam sie po dwoch tygodnia i wyciagnelam reke, ze pasuje wreszcie pogadac.. a on? nie chce juz ze mna byc, stwierdzil, ze nie pasujemy do siebie. Nawet konkretnego powodu nie umial podac. Po raz drugi ze mna zerwal.Znowu go prosilam jak tamtym razem, ale on nie da sobie rpzemowic. Lacznie bylismy dwa lata. Czulam, ze to facet mojego zycia, ale znam go, bylo jak za pierwszym razem, nie do przekonania zeby ze mna zostal. A teraz juz nie wroci, bo sie przekonal po raz drugi jaka ze mnie kretynka.. nie chce mi sie zyc, nie wiem co mam robic. nie spotkam juz takiej osoby..

Gość zlotystrzal
niech ktos mi pomoze, bo ja juz nie daje rady.. nie wiem co mam robic, strasznie mi jego brakuje. tego jak przychodzil do mnie i bylo tak wspaniale, wyglupialismy sie. innych ciagle porownuje do niego, nie umiem inaczej..

Gość maaaabor
Może na przyszlośc nauczysz sie trzymać język za zębami i nie szantażować zerwaniem. Jest to najgłupsza kobieca strategia i w dodatku działa odwrotnie. Masz, czego chciałaś.

Gość zlotystrzal
wiem, ze zle postapilam.. przeprosilam go za to.. nie chcialabym zebyscie mnie dobijali tylko jakos pomogli.. wiem, ze to wszystko moja wina... chce tylko pomocy

Gość sopellodu
znam to uczucie,cos mu nie spasowalo i od tak wywalil mnie ze swojego zycia ,nie widze juz mozliwosci naprawienia tego

Gość girl2020
jesli by cie KOCHAŁ to by cie z takiego powodu nie zostawil, wiem to bo sama mam chlopaka i od kad sie zakochal to wybacza mi duzo gorsze rzeczy zeby tylko ze mna byc, tacy sa faceci. Jak mnie nie kochal to tez byl gotow zerwac z byle klotni. Ciesz sie ze teraz sie przekonalas ze on nie jest dla ciebie.

Tez kiedyś popełniłam podobny bład, za dużo powiedziałam w złości. Zostawił mnie i już nie chciał słyszeć o powrocie. Minęło wiele lat a ja ciągle go pamiętam choć były juz inne związki. Wiem że był dla mnie kimś wyjątkowym. Tak bywa.

Gość wqwqwqwwqw
wqwqqqwqw

Gość hermione
hej, ktoś tu polecił książkę "Czarodzieje mogą wszystko", mi bardzo pomogła może Tobie też pomoże :)