Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anstazjja pa

Czy wasi faceci..?

Polecane posty

Gość anstazjja pa

was zaskakują? Oczywiście w pozytywny sposób. Czy robią wam niespodzianki, kwiaty, wyjazdy, czy nawet takie drobne rzeczy jak kolacja, masaże, jakieś zwykle a cieszące? I ile czasu ze sobą jesteście? :)

Gość 5 lat razem, 2 po ślubie
nie zaskakuje i nie zaskakiwał nigdy ja się starałam na początku ale też mi się już nie chce

Gość czxv dbjvs
Nieustannie!!!! jesteśmy 3, 5 roku, ostatnio spełnił moje dwa marzenia: kupił szczeniaka i dał mi w prezencie urodzinowym wycieczkę do Paryża. Kwiaty i robione przez niego desery niespodzianki przynajmniej pare razy w miesiącu. Ale ja też się staram i odwzajemniam wszystko, np nie ma dnia żebym nie pomyslała o nim, nie kupiła jego ulubionego piwa na wieczór, nie zrobiła pysznego obiadu, nie kupiła ulubionych perfum itd. BEZ OKAZJI!!!!

Gość hjggjy yguyguyze
na poczatku pierwszy rok, tak ale po 3 latach juz niczego sie spodziewac nie moge

Gość Siq
Zaskakuje, głupotą czasem ;) ale na serio zabiera mnie czasem na fajny film do kina, na smaczny obiad niedawno mnie zaprosił. Jesteśmy razem 9 miesięcy. Oczywiście zdarza się taka niespodzianka raz na dwa...trzy miesiące...bez szaleństw ;)

Gość 5 lat razem, 2 po ślubie
jak ma się kasę to można szaleć...