Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boookshadow

Dlaczego dzisiaj tak trudno znaleźć porządną dziewczynę ?

Polecane posty

Gość boookshadow

Z góry mówię że nie wrzucam wszystkich do jednego wora, doskonale zdaję sobie sprawę że są na świecie też normalne fajne dziewczyny ale sami musicie przyznać że znalezienie takiej graniczy z cudem. Nie dawno zakończyłem swój czwarty związek w życiu, to był związek z dziewczyną parę lat młodszą, z początku wiadomo sielanka później różnica pokoleń i częste zgrzyty, jeszcze bym to przetrzymał gdyby nie to że zaczęła mi odstawiać głupie numery na boku i w końcu wyszła jej zdrada na jaw a później płacz i błaganie o szansę ale ostatecznie ją olałem. Jestem normalnym facetem który szuka normalnej szczerej ładnej dziewczyny, takiej która chce spokojnego życia i dochodzenia do wszystkiego razem. Tym czasem trafiam na prymitywne głupiutkie laseczki które kłamią jak z nut i myślą że cały świat należy do nich.

Gość Ciekawie mówicie
No tak, brzydkie się nie liczą.

Gość boookshadow
Nie ma brzydkich dziewczyn i nigdy nie było, tak naprawdę to są tylko i wyłącznie gusta. Dla każdego człowieka pięknem jest coś innego.

Gość Ciekawie mówicie
Ale zaznaczyłeś, że chcesz ładną :P

Gość dgdfgdfgd
nie dawno zakończyłem swój czwarty związek w życiu to chyba mususz mieć problem ze sobą skoro z tyloma babi byłęs

Gość Niewidocznyyyyy
Znalezienie porzadnej, normalnej jest rownoznaczne z wygrana w totka. Takie dziewczyny juz w liceum zostaly zauwazone i wylowione z tlumu kurwiarstwa wszelkiego i zyja sobie w udanych zwiazkach. Znam takie pary. Tak dla przykladu, porzadnych jest zaledwie kilka na cala szkole na kilkaset. Dlatego to jest towar deficytowy. Pozostala czesc "dam" wychowana na fejsikach, MTW, fotkach.pl i c h u j wie na czym jeszcze, pozbawiona staromodnych wartosci reprezentuje takie k u r e s t w o, ze nie nadaja sie wogole do zwiazku. Strzal w leb i do utylizacji. Ale szukaj kolego, moze jakims cudem ci sie powiedzie.

Gość boookshadow
Nic nie zaznaczyłem tylko napisałem ładną, czyli dla mnie ładną bo tak jak napisałem później że dla każdego ładna/ładny oznacza co innego już rozumiesz ? bo nie wiem jak jaśniej mogę to napisać ale jak już to np dla jednej dziewczyny Deniro jest ładny a dla drugiej brzydki, dla jednego kolesia Megan jest ładna a dla innego brzydka, myślę że prościej się tego napisać nie da...Co do tego że mam problem z sobą bo cztery związki, tu nie chodzi o problem ze mną tylko z tym że takie dziewczyny do związków kompletnie się nie nadają a żeby to sprawdzić to trzeba troszkę razem pobyć, pomieszkać więc nie pisz mi że mam problem z sobą. Jeśli jestem z kimś kto mówi mi że mnie kocha to oczekuję wierności a nie że dzwonisz i cisza a później dowiadujesz się że robiła laskę jakiemuś swojemu kumplowi.

nie mam pojecia co moglabym ci napisac, prawda jest taka ze porzadnych facetow jest rownie malo jak i porzadnych kobiet Mysle ze powinienes szukac kobiety w miejscu gdzie typowe dziunie dyskotekowe nie maja wstepu;) moze teatr, moze jakie galerie, muzea.. no nie wiem

Gość Niewidocznyyyyy
Zaraz ci napisza, ze to z toba jest cos nie tak. To jest przypisywanie komus swoich chorych cech. Bo kto tu siedzi w wiekszosci jak nie z problemami to jakies DDA, fobie, aspoleczne itp. Wystarczy poobserwowac. Zdrady i promowanie nawet jest na porzadku dziennym.:D

Gość są takie ale
porządne dziewczyny ostały sie już tylko w krajach muzułmańskich, w Europie i USA zalęgło sie koorestwo, na plażach w Międzyzdrojach mamuśki z gołymi cycami sie opalają i podrywają chłopaczków kilkunastoletnich, Romek Polański kąpal sie w jaccuzi z 12 latka i cała Europa go broniła, w ogóle faceci w USA/UE traktuja kobiety jak szmaty, a kobiety w UE/USA same siebie też traktuja jakby były szmatami, to po co brać slub, po co dzieci jak same prostytutki zostały albo o mentalu prostytutek. Muzulmanie zwyciężą bo mają zdrowy model społeczeństwa.

Gość no jak myslisz czemu
no jak myslisz dlaczego rtak jest? panuje kult seksu, cool jest miec 1000 partnerow seksalnych w przeszlosci, liczy sie tylko dobra zabawa w zyciu i robienie co sie chce, wolnosc. Dawne wartosci odeszly we niebyt, chcesz miec rodzine - po co sie ograniczac, masz tylko jedna partnerke - jestes nudny, trzeba szalec. itd. smutne

Gość maravilha..........
sie pewnie za porządna uważa :D

No własnie, fajnych dziewczyn jest równie mało, co fajnych facetów ;) Zresztą... nie będe tu kadzić, ale z doświadczenia wiem, że wiekszosc facetów chce porządną dziewczyne, a leci na laski wygladajace jak typowe "dziunie" a potem sie dziwi, że taka nie była mu wierna. Na normalne i spokojne dziewczyny nawet nie spojrzą :D A potem płacz.. płacz.. ;) Ale szukaj, powodzenia.

Gość boookshadow
Ja ostatecznie dałem sobie spokój z szukaniem dziewczyn, widzę dookoła co się dzieje jak one się zachowują, większość tylko patrzy na to żeby się ustawić, nie ważne z kim ważne tylko żeby być ustawionym. Ja to rozumiem po części ale w życiu istnieją inne wartości niż wartość pieniądza który ma pokrycie w złocie. Nie rozumiem kompletnie co się dzieje na tym świecie, jak patrzę na moich rodziców to widzę szczęśliwych ludzi którzy są ze sobą od 35 lat i świata poza sobą nie widzą a ja szukam ciągle mimo 27 lat na karku i zawsze trafię nie odpowiednio.

Gość boookshadow
Zbieram Ślimaki Tutaj nie chodzi o to że jakaś laska wygląda jak dziunia i tak dalej. Przecież ktoś może wyglądać jak dziunia a mieć dobre serce fajny charakter i się nie puszczać prawda ? Tak samo jak może być facet przystojny super który ma w głowie tylko jedną i żadne głupoty nie mają miejsca. To wszystko zależy od wnętrza człowieka a nie od jego wyglądu i tego czym się w życiu zajmuje.

Gość papier
powąchaj pizde,to ci się odechce dziewczyny

Gość boookshadow
Gdybym wam powiedział że byłem z "brzydką" dziewczyną to byście nie uwierzyli, tu nie ma zasad ani reguły bo to jest życie. Dla mnie jedna dziewczyna była idealna pod każdym względem a moi znajomi wredni gadali że mnie stać na kogoś ładniejszego/ lepszego bo ona taka brzydka a mi się podobała ta dziewczyna i co ? Zdradziła mnie i jak się okazało nie był to jej pierwszy raz a idealnie potrafiła się maskować i udawać jak bardzo mnie kocha. I co brzydkie nie zdradzają ??? Sami widzicie że nie tędy droga, nie taki tok rozumowania należy obierać.

sorry, ale ja nie znam zadnej porzadnej laski - dziuni.. kazda dziunia ma siano zamiast mozgu

Gość boookshadow
qwertyuu788 Nie takim językiem dobrze ? Ja Ciebie nie obrażam więc tego samego oczekuję od Ciebie ale skoro nie potrafisz się wyrażać to na daremno z Tobą prowadzić dyskusję. To moja sprawa z kim się zadaję i zadawałem a to że dziewczyna była młodsza nic nie znaczy, nie każda młodsza dziewczyna ma gówno w głowie ale co Ty tam możesz wiedzieć. Druga sprawa rówieśnica też mi odwaliła numer tak jak dziewczyna niewiele młodsza i co ? nie ma reguły. Żalić się nie żalę, po prostu poruszyłem taki temat żeby sobie porozmawiać.

No może. Nie zaprzeczam. Ale nie dziw sie, że na same takie trafiasz do cholery, bo z tych laleczek, po których z góry widać ze najważniejszy dla nich jest fryzjer, kosmetyczka i zakupy min. raz w tygodniu (najlepiej przy uzyciu karty kredytowej swojego kochasia) może z 0.5% to normalne szczere kobiety o dobrym sercu. Ja tylko stwierdzam fakt, mówie to co obserwuje. Na codzien nie oceniam nikogo po wyglądzie, nie mowie ze skreslam. Mówie tylko o tym co widze, co mnie otacza. Wszystko.

Gość warszawianka10
do autora: A, dlaczego, jak kobieta daje facetowi serce na dłoni, to on zrywa z nią kontakt? Dlaczego zakochana kobieta autumatycznie jest nieatrakcyjna?

Gość boookshadow
No a ja właśnie trafiłem już na parę takich dziuni co to się stroją, zawsze wyglądają zniewalająco pięknie, używają drogich kosmetyków i mają fajne dobre pracy i są wierne swoim partnerom, są dobrymi matkami, żonami, przyjaciółkami ale przede wszystkim są normalne. Moje dziewczyny dla innych zawsze były typowo przeciętne albo brzydkie ale mi się podobały bo zawsze miały w sobie coś co mnie kręciło w nich no a przede wszystkim charakter na początku wszystko super a po czasie okazywało się że to kompletna porażka. Zresztą ja zawsze wolałem szare ciche myszki typ domatorki i co ? zazwyczaj takie puszczały się najbardziej.

Gość tjmemaindja4pk
qwertyuu788. Powiedz ciolku kto cie wykastrowal i jak to sie stalo. :d XD

Gość boookshadow
warszawianka10 Dlatego że trafiła na prostaka dla którego nie liczą się uczucia. Faceci to w większości zdobywcy, bawidamki, potrafią romansować do oporu a kiedy dziewczyna się zaangażuje to zapala im się czerwone światło i szukają nowych wrażeń. Nie wszyscy ale zdecydowana większość niestety tak.

czekaj, czekaj.. dziunia w moich ustach oznacza kobiete ktora przesadza z rozowym, ma tlenione wlosy badz czarne, nosi miniowki, ma dekold taki ze cyce jej sie wylewaja itp Nie pisze tutaj o pieknych kobietach z klasa o o zbieram slimaki - dzieki :)

Gość boookshadow
No to zależy jak ktoś odbiera słowo "dziunia" :)

Gość priventii8
Maravilha, to jeszcze mało widziałaś. ja wyglądam jak typowa 'dziunia' - przedłużane włosy, powiększone usta itp. ludzie biorą mnie za głupiutką barbi więc są nieźle zdezorientowani gdy im mówię że studiuję prawo :classic_cool: i co więcej, jestem jedną z lepszych na roku, mam stypendium naukowe.... i przyznam, że takie ocenianie po wyglądzie jest dla mnie już dość męczące.

Gość ten qwertyuu788
To jakiś trans albo stara zakompleksiona lesba. xdxdxd