Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Och... Ach...

Polecane posty

Fascynujący, zabójczy, cholernie dobry... w łóżku. Jak powinien zachowywać się mężczyzna, jaki być, by usłyszeć takie epitety? Dlaczego niektórzy są słabi w łóżku, inni rewelacyjni? Jakie błędy popełnia facet w łóżku i co jest ich powodem?;-)

Pomysłowy, otwarty, ciekawy, spontaniczny w ogromną... fantazją :) Inteligentny, potrafiący odczytać i zadbać o potrzeby partnerki. Potrafiący dawać i brać. Dlaczego nie wszyscy tacy są? Wychowanie, przekonania, ze coś jest beee lub wręcz przeciwnie, porównywanie się do innych, kompleksy, brak pewności siebie. To tak na szybko :)

A czy czasami nie bywa też tak, że my, kobiety, utwierdzamy mężczyzn, że wszystko jest ok, przez to, że właśnie nie mówimy, że coś nie gra? Lub nawet udajemy dla świętego spokoju i po to, "by nie ranić"?

Ja mówię jak coś nie gra. Trzeba mówić. Inaczej facet myśli, że jest supermenem. A kobieta czeka... czeka i nic się nie zmienia no bo i jak? Napięcie narasta i bańka pęka. To samo działa również w 2 stronę :)

Facet powinien być zdecydowany. Zanim kobieta zastanowi się czy ma ochotę czy nie, powinna już leżeć wyruchana i czekać na więcej :-) Kobieta nie powinna mieć czasu na zastanawianie się.

Po części zgadzam sie z Andro... jesli facet juz dostanie sie do jej łózka, to nie może czekac z założonym fiutem az ona wyrazi, czego sobie zyczy. Bo jej sie odechce... :D Musi byc zdecydowany. Wpuścili do wyra, znaczy chcą seksu, znaczy trzeba przejąc inicjatywę i rznąć, rozpoznając po drodze wskazówki i podpowiedzi na temat jej preferencji i stosując sie do nich.

Gość lola ola
Co strasznego jak intelektualisci dochodzą dna.;)

lubię Masz rację, to działa w dwie strony. Jednak dzisiaj naszło mnie na obgadanie samców. :-P Pendzior Ja już naprawdę nie rozumiem Twojej historii. Ile lat ma Twoja żona? Krępuje się rozmawiać o seksie?! :O I Andro Najlepiej od progu. Przygwoździć do ściany, za włosy i bezwstydnie wypieprzyć. Wiele razy... ;-)

Gość arlekinee
po pierwszych postach, chciało mi się czytać ;) później jednak poziom flirtu upadł, szkoda oczów :O

Gość popych
uuup

a ja ze swoja partnerka zawsze zaczynam przy ogladaniu fakiegos filmu. klade sie za nia lezymy na boku w pewnym momecie zaczynam bawic sie jej wlosami dotykam ja delikatnie po szyji jakis pocalunek smyranie z tylu glowy i czuje jak juz ja wykreca :) tylkiem pcha sie mi na fi..ta . pozniej bardziej nachalne pocalunki po szyjii w okolicy ucha rozpinam jej spodnie pzniej caluje ja po brzuszku i schodze nizej lize w okolicy ci...i pozniej znowu wracam do ust i schodze lizac delikatnie wargii sromowe i przechodze do lechtaczkib:) a jak skoncze to wchodzi na mnie i tak sie wygina i obi takie cuda ze mozna oleciec ( lubi dominowac :p ) z tego co mowi to zawsze dochodzi pierwsza a z resza to widac i czuc jaka jest ozpalona :) pozniej daje mi przyjemnosc i dochodze w takiej pozycji jak lubie :P ogolnie z sexu jestem zadowolony :).... ale ... kreci mnie sprobowanie ze starsza kobieta :;0

Gość lola ola
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gość kwiatek.......
🌻

arlekinee Przykro mi. I Pendzior Nie sądzisz, że już czas podjąć jakąś decyzję? I Artur Ciekawa historia ;-) Ale chyba nie do końca o to pytałam. ;-) I lola Nie pluj, lolka.:-D

Gość lola ola
buahahahahhahahhahahhahahhahhahahahhahahahahhahahahhahahaha

:) duzo facetow tez ma podejscie takie zeby tylko wsadzic machac du..a jak królik i sie zlac a nie rozmawiaja o potrzebach partnerki. ja bym wolal zeby mi powiedziala prawde i to co ja kreci na prawde , jesli bedziesz to robil to kobieta po 1 razie nie ucieknie tylko bedzie czekala na kolejny raz. :) satysfakcje powinno srawic to ze kobieta chce wiecej razy uprawiac z toba sex a nie to ze jakas przeleciales i na tym koniec :)

Tak, ten czas się zbliża nieubłaganie. Ale postanowiłem dać jej ostatnią szansę. Widzę poprawę ale obawiam, się może to być słomiany zapał.

Artur Masz rację;-) Ochota na więcej to podstawa:-P Zero egoizmu, branie, ale i dawanie.;-)

Pendzior Hmm... Oby, ponieważ widać u Ciebie coraz większą frustrację.

Niektórzy są słabi ponieważ im nie zależy lub nie potrafią zrozumieć potrzeb partnerki,(pomijając warunki fizyczne )- moja recepta to eksperymentować i obserwować .(nie ma nic do stracenia ) Ten rumieniec na twarzy kobiety, rozczochrane włosy ,twarde sutki :) Raz lepiej, raz gorzej :) Ci najlepsi w lóżku swoje się nagimnastykowali -trening czyni mistrza!

Jeszcze nigdy nie byłem w takiej formie, a mam 37 lat. To dla żony tak się katuje na treningach, a ona potrafi przejść obok mnie obojętnie. Nawet okiem nie rzucąc. Tak, to już frustracja sięgająca desperacji.

Pendzior nie gniewaj się ale desperacja nie jest seksi ;) Za to pomysłowość jest. Pozwól jej zatęsknić. x x Cuks (mogę tak sie zwracać? :) )chyba masz rację. W łóżku warto ryzykować :) Przecież co może się stać? W najgorszym wypadku usłyszysz wypier... zboku :D A kobiety lubią miłe niespodzianki :)

lubiękiedy Ty możesz wszystko! ;)U mnie masz czarną kartę american express :) x Zapomniałem dodać do tematu, że jak się tą kobietę kocha - z całego serca pragnie i uwielbia z wzajemnością -to seks smakuje całkiem inaczej! Zapach, dotyk, oddech -ta fascynująca bliskość dwóch istot :)