Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjniduiugi

Problem z facetem

Polecane posty

Gość jjniduiugi

WItam! Jestem z moim ukochanym prawie 3.5 roku. A tak ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy go nie krzywdzę;P Potwornie lubię jeździć z nim na ryby, grać w karty, oglądać samochody jakie sobie upatrzył itp;P On twierdzi, że jemu też się to podoba. Dodam, że się nie narzucam, zwyczajnie sam pyta czy bym z nim pojechała, A jednak boję się, że zbyt go ograniczam i powinnam nie ingerować w te jego pasje i dać mu spokój ;P Faceci jak myślicie? Chcielibyście, żeby dziewczyna spędzała z Wami tak czas czy to złe??? Na piwo z kolegami chodzi sam ;)

Gość jjniduiugi
nikt się nie wypowie?

Gość botcheq
o co tu chodzi?:-o

Gość Sweet...One
Z wlasnego doswiadczenia... Jesli zaczyna sie czyms zajmowac, odpusc. Zostaw to jemu. Niech ma swoj kawalek nieba. Ale jesli sam cie zaprasza to nie odrzucaj dobrej woli ;)

Gość jjniduiugi
A nie myślicie, że pomyśli ze go olewam ?? jak nie będę robić tego co on lubi? Z drugiej strony fakt to jego zainteresowania...

Gość Sweet...One
Kazdy musi miec swoja przestrzen. Jesli cie nie zaprasza sama gdzies wyjdz. Jesli proponuje.... korzystaj ;)

Gość lksjasjia
a ty nie masz swoich zainteresowan? wtf w ogole, ok pojedz z nim raz, ale wydaje mi sie ze ma cie za swojego kumpla bardziej niz partnerke. poza tym pozwólcie stesknic sie za soba...

Pytanie: a co Ty lubisz robić? Jak spędzasz swój wolny czas? Czy Twój facet też dzieli Twoje sposoby na spędzanie czasu? Bo jeśli to działa w obie strony, to nie ma problemu. Jeśli jednak jego zainteresowania zostały Twoimi jedynymi zainteresowaniami i żyjesz jego życiem to... cóź, nie za ciekawie :-/