Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepojete....

Ja naprawdę nie mogę tego zrozumieć....

Polecane posty

Gość niepojete...
ja bym tak nie powiedziala bo mam bardzo silne orgazmy

Gość Sweet...One
Wiesz co... To jakas hipokryzja

Gość czemu tak jest że
aq ja popieram autorke ma swoje zdanie a reszte to ja mam wduopie

bzdury gadasz ale Twoja sprawa. Za jakiś czas założysz temat że Twój mąż albo Ty czujecie się niezaspokojeni w łózku, że ma dziwne oczekiwania i będzie płacz. Nie życzę tego, ale nie zdziwię się jak tak będzie.:D

Gość czemu tak jest że
dziwne oczekiwania albo to lepsze niż okaze sie ze jego zona sie puszcza z arabem czy z dwoma facetam,i naraz . takie kolo to mozecie toczyć w nieskończonośc niech kazdy robi jak uwaza za słuszne

Gość ewqqewqe
Niepojęte - masz 70 lat i moherowy beret na głowie?

Gość wkurwiona żona
To jest tak. Facet miauczy - Daj mi dowód miłości. No i dziewczyna daje. On stwierdza że łatwa. i Idzie sobie w siną dal. Jak nie dostanie, to zarywa panienkę na boku do bzykanka, no i tragedia. On ją zdradził. A to taki kundel zwykły jest co lata za suką żeby się popieprzyć. Gdyby to był MĘŻCZYZNA taki 100 % to potrafiłby zapanować nad sobą. A to wciskanie kitu o potrzebie współżycia żeby się sprawdzić i takie tam to jeden wielki kit. Owszem seks ma ogromne znaczenie. Ale rozwiązłość to naprawdę patologia. I tylko ograniczone o0sobniki twierdzą że takie podejście to MOHEROWY BERECIK. Jest różnica pomiędzy Qrwą a porządną kobietą. Tak jak pomiędzy sqrwysynem a normalnym facetem.

Gość sadasdasd
Czemu teraz 99% dziewczyn pieprzy się z chłopakami bez ślubu, to niby jest norma, dla mnie to patologia jest. Co czytam temat to się pieprzą, mieszkają razem, czy teraz nie ma naprawdę żadnych szanujących się dziewczyn tylko takie dziwy??? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nazywanie dziwami dziewczyn które kochają się ze swoimi chłopakami to jest dopiero patologia. A może nie wszyscy też chcą brać ślub? Nie osądzaj innych by samej nie być osądzoną "patologio".