Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna rapera

zemsta za pracodawstow

Polecane posty

Gość dziewczyna rapera

Co taam lolki, pracujecie pewnie za najnizsza krajowa na kasie I dajecie sie ponizac pracodawcom. I ja nie przybywam do was z dobro wiadomoscia, gdyz juz w krotce odegram sie za wszystkie cierpienia jake przeszedlam pracujac na kasie, teraz ja bede zatrudniac niedouczonych, bezmozgich matolow za najnizsza krajowa, albo nie co ja gadam, do najnizszej krajowej musieli by mi jeszcze z raz w tygodniiu sprzontac moja ''wille'' I kosic trawe w ogrodzie. Teraz ja zawlladne swiatem, ja zgarne cala kasiute dla siebie I pokaze tym mendom na co miec stac.

Gość dziewczyna rapera
I wiecie jake bede miala wymagania, zeby zdobyc stanowisko na ktoere bede zatrudniac? po pierwsze wyzsze wyksztalcenie, magister koniecznie. po drugie paszczurowaty ryj, zeby klijentki, ktore przyjda do mojego sklepu czuly sie piekniejsze od sprzeedawcy I zeby mogly nim pomiatac po trzecie uboga, bo taka da sie ponizac I wykona wszystkie polecenia za kazde pieniondze po czwarte... Yyy sama jeszcze nie wiem

Gość dziewczyna rapera
Bede jak moj fan- tusk, ppojde jego sladami, kazdy jego czyn jest dla mnie pioretetem, on jest dla mnie wzorem godnym nasladowania. Dzis wiem, ze tylko zlodziejstwem I oszustwami mozna sie zwbogacic.

Gość dziewczyna rapera
Ale przepraszam co Ty o ceniasz, bo ja nie bardzo rozumiem? Poziom pisowni? Czy moj swietlny pomysl? Ktory nie jest tylko marzeniem do niespelnienia, ale jest wlasnie w trakcie realizacji, bo tak sie sklada, ze szukam praxcownikow.

Gość dziewczyna rapera
Dziwne ze zero erekcji, zero niczego. O co wam chodzi to ja nie wiem, nie ma chentnych do dyskusji ze mno? Dla czego? Co ja zle robie? Czymze sobie zasluzylam? Zajadam smudki waflami w czekoladzie, wiecie ze to sie moze zle dla mie skonczyc.

Gość dziewczyna rapera
Ide. Nie mamy o czym rozmawiac. Zegnam, do widzenia I gud baj, nie chce was znac. Myslalam, ze znajdzie sie jeden jelen do dyskusji, a tu dupa I kal.

Gość dziewczyna rapera
Nie mogie tego dluzej znosic. Przepraszam, nie chcialam was urazic, przepraszam naprawde, chce sie zmienic, poszukuje pomocy, wsparcia, mam mysli samobijcze, prosze porozmawiajcie ze mno. Nie mam przyjaciol, jestem biedna, ojciec uciek za granice, bo wstydzil sie mojej twarzy, a matka udaje, ze mnie nie zna, czasem jakies kanapki podrzuci, zebym jak to ona mowi, nie zdechla z glodu.

Gość dziewczyna rapera
Rodzenstwo zaadoptowalo sie w innej rodzinie, bo tez im bylo glupio z mojego powodu, a sasiedzi porobili sobie wejscia od balkonow, zeby nie mijac sie ze mna na klatce :-( I zostaliscie mi wy. Wiem, ze jestem gllupia I wymyslilam glupi temat, bo myslalam, ze jak pokaze ze jestem bogata to chtos bendzie chcial sie zaprzyjaznic, moze wymienic znaczkami, bo mam klaser. Mam tez kolekcje karteczek, glownie disney I lalki barbi cala seria, oraz wszystkie lego hirol factory wlacznie z wicz doktorem.

Gość dziewczyna rapera
A do tego mam chalucynogieny na stopach I nie mieszczo mi sie nogi w zadne buty, jedynie takie buty co od dziatka pozyczylam na mnie wchodza, dlatego od mometu kiedy w nisch poszlam na wesele do kolezanki nikt mie juz nie zaprasza, bo podobno zepsulam jej choreografie, jak tanczyli pierszy taniec.

Gość dziewczyna rapera
Jak wkleje foto to uciekniesz, a tak porusze twoja wyobraznie I wyobrazisz mnie sobie jak dzika sarne z lasu. Bedziesz myslal, zem lania z cycami do pasa I z ustami szerszymi niz odbyt slonia.

Gość dziewczyna rapera
Milo ze masz takie dobre serce I chcesz mi poomoc widzac tragizm mojej sytulacji.

Gość dziewczyna rapera
Nie chce was obrazac, chce zeby jezus do mnie powrocxil I wypedzil szatana. Za duzo zla wyrzondzilam ludziom, chce sie zmienic. Poczulam jak wlecialo we mnie dobro. Czuje sie teraz jak dziewica maryja.

Gość duuuppa
cyce do pasa zawsze lepsze niż takie,.ktore można niechcący nadepnac np rano wsrajac z łóżka

Gość dziewczyna rapera
Naprawde marzo ci sie moje wymiona? Chcialbys w nich zasypiac I budzic sie? Chcialbys by cie grzaly w chlodne dni, a w cieple robily zimny prysznic?

Gość dziewczyna rapera
Czy ty chcesz ze mno chodzic? Powiec szczerze?

Gość dziewczyna rapera
Nie. Boje sie prawdy, nie takie rzeczy w zyciu slyszalam.

Gość dziewczyna rapera
Dlaczego dziwna sprawa? Zawsze chcialam miec czarnego ogiera I nazwac go puszek. To moje najtajniejsze marzenie. Jak znajde swego ksiecia to on je spelni.

Gość duuuppa
szczerze? to nie mam nóg, ale mogę pełzac

Gość dziewczyna rapera
Nie szkodzi, bede cie nosic na. Barach, a mam szerokie I silne jak moj kuzyn pudzian m. A gdzie sa twoje nozki tupuszki, jesli mozna wiedzic?

Gość dziewczyna rapera
Jusz po milosci? Tak szypko jak sie rozpalila, tak tez szybko wygasla, ale z takim temperymentem mozemy zdobyc zlote gory.