Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladiolus

Czy któraś dziewica miała tak że pociagało ją zostanie dominą?

Polecane posty

Jak na razie to nikt mi nie kadzi a tresować to trzeba mieć kogo. Muszę się za pieskiem zacząć oglądać

Bardzo podoba mi się wizja prowadzenia faceta na czworaka na smyczy.To że on taki silny jest całkowicie bezbronny i zależny ode mnie. To bezgraniczne zaufanie psa do Pani jest czymś świetnym.

Gość Ja sobie często
To też. Pewnie czułabym się jak ostatnia ofiara losu podczas pierwszego razu. Ale najgorsze jakbym trafiła na jakiegoś dominującego i by mnie próbował poniżać. Nic nie budzi mojej większej niechęci. Facet może być miły na co dzień, ale nie wiadomo co mu się marzy.

ja jestem dziewicą, pociąga mnie dominacja, ale... Panów i nienawidzę się trochę za to 😭 :(

glad tak powaznie, to jest mile uczucie, ale uprzedzam zatracisz sie :) powaznie nie bedziesz chciala juz inaczej oo time, maruda milas leviego szkolic :)

Gdzieś kiedyś czytałam że wiele dziewczyn robi tak że cnotę traci z pierwszym lepszym by mieć to już za sobą i nie nosić tego bagażu emocjonalnego.

Zatem skoro mam się w tym zatracić to potrzebuję znaleść faceta , który będzie mi robił za partnera i za psa.

Gość nuttertools
rozmarzyłem się trochę,szkoda że takich kobiet jest tak mało,co jeszcze w dominacji was podnieca?nie krępujcie się tylko róbcie to co was podnieca,realizujcie swe marzenia sexualne.

ja jie lubie 'dzieci" z calym szacunkiem, to raz po drugie to ja mam szpicrute i bat a po trzecie, ciekawe jak bys to zrobila podwieszona za cycki do sufitu i z knebelkiem w pyszczku :P:P:P ale probuj, za marzenia nie karaja :D

Gość Ja sobie często
Może to i dobry pomysł z tym pierwszym lepszym. Na początku na pewno za dobrze nie wyjdzie nawet i zwykły stosunek, a jak jest pierwszy lepszy to nie trzeba już więcej oglądać na oczy takiego faceta i sobie przypominać swojej porażki.

Gość nuttertools
gladiolus (pogadamy otwarcie na gg?]

O widzę że ow(ow) to już mi chcę pokazać ze to on mnie wytresuję i zdominuję . Niedoczekanie. Kogo tu nazywasz dzieckiem i na jakiej podstawie?

no właśnie, kogo tu Owow nazywasz "dzieckiem"? Od jakiegoś czasu już dzieckiem nie jestem. Przecież Puszystość jest kochana, miła w dotyku, słodka i puszysta więc nie wiem o czym mowa :P cycki, auć :O

ojjj tam znowu marudzisz :) tzytzki sa fajne :) glad a w zyciu, znajdz sobie jakiegps chetnego pieska i badz zadowolona jak to bylo??? "bedzie pan zadowoloooony:D" czy jakos tak :D

Gość nuttertools
wolę gg bo nie mam meyla.odpowiada ci gg?

puszystosc to ja :D to tak gwoli informacjiJestem chodzaca przytulnoscia, delikatnoscia , puszystoscia itd (a do piekla pojde za klamstwa, a nie za zboczenia :D)

Gość Ja sobie często
Gladiolus planujesz najpierw zwykły stosunek czy od razu wejście w klimat?

Gość a jesteś mocno niewyżyta, że
tak spytam?:P bo im bardziej mi seksu brakuje tym więcej mam różnych fantazji, ale u mnie ro raczej różnorodność spowodowana wysokim libido,kiedyś miałam mnóstwo fantazji o byciu uległą (i faktycznie kręci mnie coś takiego) ale im bardziej mnie nosi tym bardziej mam ochotę kogoś zdominować, jednak to się wybitnie wiąże z kwestią zaufania i bliskości xxxx do tego czy bycie dziewicą w naszym wieku jest dziwne...dla niektórych samo bycie dziewicą jest dziwne i wieku 14-16lat mają to za sobą. nie mi dyskutować o seksie dzieci. i dlaczego tego nie robię mimo że mam ochotę? zwyczajnie nie potrafię bez silnej więzi emocjonalnej, zaufanie dla mnie jest podstawą a by je zdobyć nie wystarczy kilka miesięcy

Ow(ow) ale czy przydakiem delikatność nie ejst ciut sprzeczna z byciem masterem?

Gość Ja sobie często
Nuttertools a co to niby za problem w dzisiejszych czasach założyć sobie nowego maila? To jest chwila leniu jeden. Tylko na tyle cię stać dla gladiolus?

nuttertools ale ja nie mam gg zatem mail tylko . Na pewno masz jakiegoś maila tylko się wstydzisz

Gość a jesteś mocno niewyżyta, że
time, zainteresuj się psychologią ;) klimaty bdsm nie biorą się znikąd. generalnie to nie jest perwersja dla samej perwersji więc nie ma za co siebie nienawidzić, tylko trzeba sobie to uświadomić

urocze pimidorku, ale glupie (wybacz) co mamy sie uzalic nad twoimi stresami? czy moze powiedziec ...tak badz dzielna i wierna???? co to kurwa jest??? (sorry za slowo) kawa???, czy psycholog dla ubogich z problemami?

Do Ja sobie często Nie planuję co bedzie najpierw czy pierwszy raz czy trochę czegoś "innego"