Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi18

Co lepiej wybrać dla dziecka???

Polecane posty

mieszkamy na wsi ,mamy wiec podwórko ,ale mamy też nie daleko jezdnie gdzie jest nie wielki ruch...

Gość zonaKraka
Tak szczerze? Dla dwulatka do zabawy na podwórko faktycznie pierwszy jest chyba bardziej odpowiedni, tyle że mój wiem że jeszcze by nie opanował tego, a zrobiłby co się da żeby rozłożyć na części. Znasz swoje dziecko i wiesz czy sobie poradzi- w razie czego dodatkowy sprzęt odczepicie i będzie sam traktorek miał. A drugi- rowerek... jeśli już, to tylko na spacery, ale serio, da się coś estetycznego z takich znaleźć i szukałabym dalej... I tu też znasz swoje dziecko, i wiesz czy się zainteresuje, ale dziwie się że masz taki rozstrzał, pierwszy to zabawka na wyrost nawet albo dla zdolnego dwulatka, drugi- dla malucha któremu do szczęścia wystarczy siedzenie na kolorowym rowerku. Sama swojemu prostą biegówkę kupiłam żeby się zmęczył na spacerachł, ale pewnie jakbym podwórko miała to bym brała pod uwagę zabawki w stylu takiego traktorka, albo prostsze- traktorek z przyczepą.

wybrałam te dwie rzeczy bo jak znam moje dziecko to lubi właśnie bardzo traktorki ,koparki a takie rowerki też lubi bo ma taką mniejszą zabawkę co też jest podobna w stylu do takich rowerków tylko jest o wiele mniejsza a mój synek próbuje na nią usiąść i jechać:)i bardzo lubi jak są elementy dżwiękowe a przy tym rowerku są:)

Gość tak z ciekawości...
a nie wolałabyś quada na którym on może jechać, ale Ty idziesz za nim i w razie czego sterujesz???