Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rea-love

czemu facet interesuje sie panna z dzieckiem

Polecane posty

Gość rea-love

Naszła mnie taka myśl,czy z takimi facetami jest coś nie tak? Niby wiem ze często szukają takich bo myślą ze są dojrzalsze ale czy tak jest naprawdę? Może są inne powody? Jak myślicie?

Gość Dorodny Marcin
Są łatwiejsze, można szybciej zamoczyć :)

Gość rea-love
łatwiejsze? a to ciekawe bo nie wydaje mi się

Gość Krfafy Edward
1. Taki facet to desperat, aczkolwiek szuka kobiety która mu się choć trochę spodoba, lepsza ładna z dzieckiem niż brzydka singielka. 2. Chce się czuć pomocny kobiecie, a przy dzisiejszym kulcie zaradności faceci nie mają szansy się wykazać, a to ich frustruje 3. Ma skłonności pedofilskie (bardzo częsty przypadek) interesuje go twoje dziecko 4. Kochał się w tej kobiecie w dalekiej przeszłości i mu nie minęło, zdarza się czasami, ale z reguły takich facetów kobiety traktują jak gówno, gorszy model. 5. Jest niezaradny życiowo i szuka mamusi (SIC)

Gość Krfafy Edward
patrz punkt 4 może kojarzysz kogoś takiego z przeszłości?

Interesują się dlatego , żeby samemu się nie przemęczyć podczas "produkcji" :p Cwaniaczki , hop i na gotowe :D

a co panna z dzieckiem nie ma prawa do milosci?! jezeli jest ladna to faceci leca na nie, wyjdzcie z ciemnogrodu juz nie mamy sredniowiecza, dziecko nikomu nie przeszkadza

niby ma takie prawo,faceci lecą to fakt ale się boję :( tyle się nasłuchałam masakra :(

mam straszny dystans boję się że coś z nimi nie tak że akurat mną się interesują a przecież tyle kobiet ładnych bez dzieci jest

wiem szukam dziury w całym ale czasem przychodzą takie myśli,boję się poprostu

Gość masło _maslane _
autorko, też się zastanawiam. my matki przecież lecimy tylko na bogatych co by nam dziecko utrzymywali :D

ja mam dwoje dzieci i faceci do mnie lgna jak do miodu tyle ze mowie im ze mam mezai dzieci i nic nie wyjdzie...a im to nie przeszkadza, czasami tak mysle ze jakbym rozstala sie z mezem (czego nie zaierzam) to szybko znalazlabym sobie kogos bo sama nie moglam sie nadziwic faceci nie zwracaja uwagi czy masz dziecko itd. tez myslalam ze juz sie nie moge podobac a tu takie mile zdziwienie:D skoro to o ciebie chodzi powinnas wybrac najlepszego kandydata skoro jest ich paru...

Gość mammamia_24
Też jestem taką panną z dzieckiem. Ale chyba już nigdy, przenigdy się nie zwiążę na stałe...

Gość masło _maslane _
mammamia_24 a to dlaczego?

do mammamia_24 a mogę wiedzieć czemu nie zwiążesz się już nigdy na stałe?

Gość truelou
choć nie panna to niebawem rozwódka z niemowlakiem... nie wyobrażam sobie, że ktoś mógłby się mną zainteresować a co dopiero miałabym się związać... dlatego jestem przekonana, że do końca życia będę sama...

Gość fgdhgfhyru34
chyba interesują sie nimi z tych samych powodów co kobietami bezdzietnymi. debilne pytanie. w ogóle nie rozumiem tego strachu pomieszanego z fascynacją wobec kobiet z dziećmi prezentowanego przez uzytkowników kafe, jakby pisali o jednorożcach czy innych mitycznych stworach, anie zwykłych babach.

Gość mammamia_24
to proste- nie zaufam już nigdy żadnemu facetowi. Wiem, że może nie powinnam się tak zarzekać no ale... Jestem młoda, mówią że ładna, podobam się, mam wiele do zaoferowania ale już nie wyobrażam sobie żebym mogła dzielić z kimś życie, zaufać.

Gość masło _maslane _
fgdhgfhyru34 masz sporo racji.. jak ktoś kogoś zauroczy swoją osobą to fakt czy któraś ma dziecko nie powinien być problemem. w końcu wiążemy się z kobietą , szukamy takiej która będzie nam odpowiadać pod względem charakteru, wyglądu.

Gość masło _maslane _
zarzeknie się na cokolwiek jest głupie..

Gość Marek31
Ja właśnie mam taką panią z 3 letnim dzieckiem i na chwilę obecną nie zamienił bym jej na inną a z drugiej strony czy już takiej kobiecie nie należy się miłość od wolnego faceta, przecież nie zakonnica