Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra0620

Problem ze szkołą. Czy dobrze robię?

Polecane posty

Gość aleksandra0620

Zacznę od tego, że jestem w drugiej klasie liceum. W klasie mam 13 osób, co oczywiście jest powodem do tego, żeby pytać nas na każdej lekcji i to nie z ostatniego tematu, ale również z całego działu. Nauczycielom chyba się w głowach poprzewracało bo codziennie mamy z czegoś sprawdzian (dziś były 3 ) . Już nie daję rady, oceny mam strasznie słabe chociaż uczennicą jestem solidną i przykładam się do nauki. Ale teraz nie mam nawet czasu na odpoczynek. Myślałam o zmianie szkoły, ale nie wiem, gdzie teraz mnie przyjmą na ostatnie 3 miesiące nauki. Myślałam o liceum dla dorosłych lub jakimś fajnym technikum. Co o tym myślicie? Mam właśnie pytanie dotyczące liceum dla dorosłych. Czy są tam urządzane studniówki? I jak wygląda nauka w takiej szkole? Czy to prawda, że idą tam tylko ciężarne kobiety lub chłopacy wymigujący się od wojska? I najważniejsze pytanie.. Czy po takiej szkole będę miała szansę dostać sie do wymarzonej szkoły policyjnej? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Gość thjutyujty
no straszne normalnie, w szkole każą się uczyć :D biedactwa.

Gość mss menda
ska sie urwałaś dziewczyno? :D

Gość krakersy serowe
Nie ma sensu zmieniać szkoły w kwietniu. Do końca roku wytrzymaj a od następnego roku szkolnego rozważ przeniesienie, jeżeli rzeczywiście nie dajesz sobie rady. Wybierz raczej normalne dzienne liceum.

Gość )diana
mam ten sam problem z skad jestes??

Gość aleksandra0620
Jestem z Olsztyna.

Gość aleksandra0620
No raczej, że to normalne, że każą się uczyć, ale chyba bez przesady. Nie w każdej szkole jest taki zapierdziel jak w mojej. A chodzę do jednej z lepszych w województwie. Wiem, że zaraz zaczniecie gadać, że trzeba było myśleć na początku, jak się zapisywałam do niej, ale skąd miałam wiedzieć, jacy tam będą nauczyciele? A u mnie są naprawde beznadziejni (oczywiście z zachowania).