Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudyna91

Oddam do adopcji

Polecane posty

Mam 21 lat chce oddac dziecko do adopcji niestety;(ale nie mam innego wyjscia....czy jak zostawie w szpitalu po porodzie to jest karane?niewiem co mam robic!

Gość gbthtr
Nie, normalnie możesz zostawić w szpitalu, tylko powiedz o tym przed porodem i podpiszesz odpowiednie dokumenty, byc może będziesz musiała się z kimś konsultować (typu psycholog, ale to raczej formalności).

Gość ghilk
pozostaw dokumenty razem z dzieckiem:)

Gość Marta,23
hej moja kuzynka tez oddała coreczkę....tuz po porodzie. mloda mamusia z patologicznego domu,bez pracy,bez szkoly,ciaza byla wpadką z facetem ktorego nawet nie lubiala.....naprawde respekt mam dla niej....wybrala mniejsze zlo dla dziecka.Dziewczynka ma teraz roczek i juz nową wspanialą rodzinę:) Nie ma zadnych konsekwencji dla ciebie,jesli nie narazisz dziecka na utrate zdrowia,zycia..(nie zostawisz w smietniku itp) tylko zgloscsz lekarzowi czy pielegniarce... Zapytają cie chyba kilka razy ... masz chyba 2 opcje..1-ODDAC DZIECKO DO DOMU DZIECKA,ALE MIEC PRAWA RODZICIELSKIE ,NIE POZWALAC NA ADOPCJE,I GO NP ODWIEDZAC I MIEC CZAS DO NAMYSLU....3 MIESIACE? 2-ODDAC DZIECKO,ZRZEC SIE PRAW I POZWOLIC NA ADOPCJĘ.

Gość graydołek
no wlasnie zaltw formalnosci zeby szybko je ktos adoptowal, ale jakbys sprzedala np. holenderskiej rodzinie to ono bedzie żyło w luksusie a Ty dostaniesz kase na wódke i papierosy

kurcze ja bym nie potrafila, ale jezeli tak czujesz to pewnie dla ciebie bedzie to słuszna decyzja. trzymaj sie i powodzenia

Gość Ezc.
Nie wiem jakie sa porocedury oddawania dzieci, ale wiem że w przyszłości będziesz tego okrutnie żałować, tak więc zycze dużo zdrowia,

Gość Bababababa1111155555
A ja mam 22 i pragnę dziecka strasznie Nie potepiam cię za to co robisz a nawet mam dla ciebie wielki szacunek ze nie zostawisz dziecka byle gdzie Ale dlaczego tak musi być ze te kobiety które chcą dziecka nie mogą zajść a te które nie chcą tak szybko i łatwo wpadają Smutne...

Gość .niminymygririni
A ktoś się orientuje czy można oddać dziecko 4letnie?

Gość Najprościej już teraz znajdź
dziecku rodzinę tzw. adopcja ze wskazaniem.

w brew temu co ci rożni ludzie tutaj napiszą to jest bardzo dojrzała decyzja jeżeli czujesz że nie dasz rady to tak zrób ale jeszcze się sto razy zastanów

Gość a w ogole....
ktos by takie 4 letnie dziecko zaadoptowal?:O

Gość Najprościej już teraz znajdź
Przecież i większe są adoptowane. Jeśli nikt nie będzie chciał to trafi do rodziny zastępczej.

Gość m_1976@tlen.pl
skontaktuj się ze mną proszę. chcemy z mężem adoptować dziecko w drodze adopcji ze wskazaniem.