Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnumm44

Tyjące baby.

Polecane posty

Gość do tępaka autora
świnia niemyta to jestes ty ,jesteś zwykłym ścierwem spierdalaj i nie zaprzataj nam głowy,jesteś niewyzytą babą gówno nas obchodzi co masz w tej pustej łepetynie mamrocie

Gość Magnumm44
Mogę cię zapewnić że nie jestem kobietą. Mówię tylko jak jest, nie wyładowuje na forum żadnej frustracji bo to bezcelowe i dziecinne. Ale prawda pozostaje prawdą, tak ciężko jest trochę pobiegać i przestrzegać diety a przynajmniej zdrowo się odżywiać? Nie, bo oczywiście tabliczka czekolady jest taaaka dobra. W ogóle co to za określenie 'puszysta'? Jesteś zwyczajną grubaską moja droga, grubą opasłą świnią, puszysty to może być dywan albo kot, chyba że masz jakieś futro na całym ciele jak yeti.

Gość twój były kochanek
magnum nie popisuj sie tu bo ja jużnie mogę o tobie mysleć bez obrzydzenia i jak widzę twoje wpisy to rzygam na odległość.

Facet bluzga na babskim forum i jeszcze próbuje nam wmowić, że jest ideałem męskości. Ha-ha.

Gość twój były kochanek
magnumm44 to wariatka która chciała mnie odbić zonie, latała za mną jak popierdolona i nie chce przyjąć do wiadomości że na nią sram.

Gość pewnie ktos go w to wrobil
a co powiesz o facetach, którze tez nie wyglądają jak powinni :o

Gość Magnumm44
Coś nie pasuje, to nie czytaj i nie marnuj mojego czasu na czytanie takich żali, tyj sobie dalej, ciastka już pewnie w lodówce masz przygotowane, nikt Cię tutaj nie trzyma. Żegnam z dyskusji.

Gość trtrytrt
ja nie jestem facetem i gruba tez nie jestem, podobnie jak anorektycznie chuda... topik nieco chamsko postawiony ale coś w tym jest. Często sie dziwię, jak np. panny młode maja po 90 kilo, jakim cudem ktoś je chce? Nie jestem jakąś idiotką dla której wygląd jest taki strasznie wazny, ale otylosc tak potwornie szpeci że nie ma nic gorszego. Dziwię sie tez na topiku o dietach ile jest kobiet co pisza, że maja slub za 2 mce i muszą schudnąc 20 kilo/// jak one to robią, że mają ten slub?

Magnumm - to jak się ktoś z tobą nie zgadza to jest gruby? Malo, że baba to jeszcze ma okres...

Gość Magnumm44
Tacy faceci, jeżeli ich żony o siebie dbają, również są dla mnie leniwymi świniami którzy za gwarant dobrej zabawy sięgają po piwsko i siadają do telewizora, drapiąc się przy tym ślamazarnie po dupie.

Gość autorze jestes
gejem

Gość twój były kochanek
Magnumm a ty jesteś taka brzydka że dzieci uciekaja przed tobą z krzykiem.

Gość kjhjjjhjhjhhggggggggg
Ale po kiego wy sie tak rzucacie? Nie rozumiem, jesli jestescie w stalych zwiazkach jest wam dobrze a jakis maniak obsesyjny, ktory ma autentycznie obsesje dotyczaca tuszy wypisuje swoje idealne wizje zyciowe. Zyczyc mu wiec szczuplej laski. Twoja frustracja autorze tez jest zupelnie bezsensowna. To sa zony twoich kolego i wielkie gie ci do tego czy sa opasle czy nie. Nadwage szkodzi zdrowiu i jedyny argument przeciw to wlasnie to :zdrowie. A to ze tobie nie pasuje tega kobieta na ulicy to nie patrz pan i problem masz z glowy. Ja nie lubie tylko osob z tusza ktore narzekaja a gowno robia z tym. Reszta, nawet takie fobiowate swiry jak to mia lataja kolo dupy. I o co tyle krzyku. Niech no kazdy zyje jak mu dobrze. Nikt nie siada chyba na tobie tlusta dupa, nie dotyka pulchnymi lapami? To daj spokoj ludziom z takim wygladem, moze sa szczesliwi? Nie twoja broszka

Gość takaJAtaka122
Moorland, ale właśnie o tym pisałam, że zgadzam się z autorem ale w połowie. Nie popsuję się w żaden sposób pod tymi agresywnymi wyzwiskami. Po prostu uważam, że dużo jest obłudy wśród ludzi, niby mówią, że kochają, że miłość najważniejsza, a jednak gdy ciało part nera się zmienia, to ich uczucia się trochę zmieniają, namiętność zaczyna wygasać. I dlatego uważam, że gdy jest taki moment należy działać- co już pisałam. Mój partner od roku zmaga się z brzuszkiem, nie może go zrzucić, choć wiem, że dużo w tym jego winy, bo jest leniem, ale wprowadzam plan wspólnego ćwiczenia, żeby było mu łatwiej. I dodam, że jemu ten brzuch przeszkadza również, nie , że ja na niego naciskam. Zresztą ja też staram się robić wszystko, by mu się podobać. Takie uwagi, że coś komuś nie odpowiada w sytuacji gdy możemy to zmienić, to nie jest oznaką braku szacunku i miłości, ale dojrzałości tej miłości, ponieważ potrafimy rozmawiać o tak trudnych rzeczach, nie boimy się tego i staramy się coś z tym zrobić.

Gość ale popapraniec ta autorka
magnum ,czy urwałas sie ze specjalnej? wygląda mi na to ,ze jestes frustratką chuć twa dajeeeeeeeeeeee,więc leć w miasto

Gość Magnumm44
Ponieważ z tym nie można się nie zgodzić, jak już wspomniała koleżanka powyżej, otyłość szpeci jak nic innego. Z pięknej, szczupłej twarzy, robi się nadmuchany balon na którego patrząc masz wrażenie jakoby miał zdmuchnąć cię z powierzchni ziemi z każdym otwarciem ryja! Z palców się robią parówy, a opona na brzuchu z każdym krokiem tworzy morskie fale zwinnie się przy tym ruszając. Ja nie mówię że jestem idealny, ja tylko mówię że próbuję coś robić by mojej kobiecie lepiej się ze mną żyło. Dbam o siebie, ona również. Żal mi tylko tych facetów którzy są w takich związkach bo coś ich trzyma przy tym babsztylu, przyzwyczajenie, dzieci, kredyty.

Gość kjhjjjhjhjhhggggggggg
Autorze, powiedz tez co to za wysoce zintelektualizowana dyskusja. Jebiesz- uzywajac twojego jezyka- wszystkich tych, ktorzy maja, chca, marzą o takim zyciu po prostu z miloscia, bez wzgledu na wiek. Moze tez sa osoby ktore sa po prostu grube i nieszczesliwe bronia swojego istnienia. Co to za dyskusja>? Dyskusja ma cos wnosic, ma byc za i przeciw. Nie tylko: tak panie iksie-masz pan racje! grubi na stos. co mnie irytuje to glupota ludzka, taka jaka prezentujesz. Pobiegaj, wypoc ta zolc ktora cie zalewa. Bycie szczuplym jest zdrowe i dobre. Preferuje taki styl zycia dzieku ktoremu mozna zachowac dobry, naprawde dobry wyglad. Ale obrazanie tych ktorzy maja inne podejscie do zycia jest glupie. Dobranoc.

Magnumm44 - mój partner przytył po rzuceniu palenia (czyli w ramach dbania o siebie, ot taka ironia). Według Twojej logiki powinnam go zostawić :)

Gość Matka,,żona i ................
Ja ważę z 70 to niech mnie zostawi. Przecież go nie trzymam. Wtedy schudnę.

Gość Magnumm44
kjhjjjhjhjhhggggggggg Po pierwsze, nic nie musisz mi życzyć. Gdybyś czytał dokładnie to co piszę to przeczytałbyś również że nie dbam o swoje ciało tylko dla siebie, ale również dla mojej żony. Po drugie, nie jestem żadnym maniakiem obsesyjnym, człowieku, nie wiem cóż żeś uroił sobie w swojej głowie, ale w dupie mam te grube lochy, żal mi takich facetów o których wspomniałem pare wpisów temu. Już od niejednego słyszałem jak bardzo chciałby mieć kobietę z prawdziwego zdarzenia, na moje pytanie, czemu nie odejdzie odpowiadali mi głównie- 'Teraz? Teraz już nie ma sensu.' I powiem ci dlaczego to nie ma sensu, bo ci faceci zazwyczaj mają kochanki. Irytuje mnie tylko to wielkie zdziwienie i oburzenie po tym jak te lochy się o tym dowiadują! I powiem ci jeszcze coś chłopie, nie są szczęsliwi, są po prostu leniwi. Próbują być szczęśliwi ponieważ nie chce im się wziąć za siebie, nikt nie jest szczęśliwy z tego że jest otyły, naiwny człowieku przejrzyj wreszcie na oczy i w dupe wsadź sobie tą swoją pseudo-tolerancje na która nota bene teraz jest moda.

autorze wejdz na moj topik pt. 'KTOS TO MUSI POWIEDZIEC GLOSNO' jest tam odniesienie do twojego tematu. I nie martw sie, naglosniej szczekaja te, ktore to boli, bo same sa wielorybami. Szczuple sie z toba zgodza.

Gość komsi9000
Mi nie chodziło o to,żeby odrazu kogoś zostawić,jak utyje, ale jakoś zmotywować,żeby wziął się za siebie. Ja sama bardzo lubię jeść, ale staram się ogarniczać,żeby wyglądać,jak człowiek, chociaż do ideału mi brakuje. Dbam o siebie między innymi, dla partnera, bo jeśli go kocham, to chce mu się podobać i mieć satysfakcjonujace życie seksualne, bo to jest częścią udanego związku.

Gość co ci do tego
Żal mi tylko tych facetów którzy są w takich związkach bo coś ich trzyma przy tym babsztylu, przyzwyczajenie, dzieci, kredyty." nie mam wątpliwości ,to porzucona kochanica czyzby wrocił do zony? a może wymienił cię szkapo na kobietę wreszcie

Skąd się wzięło przekonanie, że jak ktoś broni innych wartości niż wygląd i nie podobają mu się obelgi to zaraz sam musi czuć się tym dotknięty?

Gość Magnumm44
Ależ ja wiem że dyskusja ma coś wnosić, po to również założyłem ten temat by zobaczyć jak inni ludzie to widzą. Dobra, inaczej bo widzę że nie dociera, co byś zrobił Panie kjhjjjhjhjhhggggggggg, gdybyś dbał o siebie, wyszedłbyś za szczupłą kobietę a po ślubie zaczęłaby tyć, tyłaby tak aż przeobraziłaby się w kule mięsa ledwo chodzącą na dwóch nogach, ty byś dalej dbał o siebie a ona dalej by tyła. Na prośbę o zmienienie swojego życia w ogóle by nie zwracała uwagi, bo to jej się podoba, że ty na nią zapierdalasz jak głupi a ona żre łakocie spod wersalki przy oglądaniu serialu w telewizji, bo tak jest jej po prostu wygodnie, co byś zrobił?

Gość a tak a propos
oprocz wagi autorze należy zachować (jezleli oczywiscie zostal ktos nauczony) , kulturę wypowiedzi tego Tobie ewidentnie brak, i nawet jak bedziesz wazyl 6o kilo czy ile tam chcesz, będziesz prostakiem i tyle na temat, po siłowni , wez ksiazke do reki, sa specjalne poradniki jak byc kulturalnym np , moze Ci pomoże choć wątpię , bo chamstwo i jad płyną z Ciebie:) wolna strugą

Gość Magnumm44
Naprawdę miło jest czytać takie osoby jak ciasteczkowa_mi, przynajmniej kolejna z niewielu które inaczej patrzą na temat i której żal nie zjada od środka.