Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnumm44

Tyjące baby.

Polecane posty

Gość Magnumm44

Zastanawiam się,dlaczego niektórzy faceci ciągną dalej związek gdy ich żona przekroczy 75kg, dlaczego są z takimi kaszalotami gdy w pobliżu tak dużo szczupłych kobiet? Jak z takimi babsztylami można uprawiać seks, przecież to, kurwa, obrzydliwe. Mężczyzna haruje dniem i nocą, główkuje by takiej, za przeproszeniem, babie żyło się jak najlepiej i pod dostatkiem, a taka cholernica ma jeszcze czelnośc się roztyć na starośc! Ćwiczyć kurwa, i mniej żryć bo później wyglądacie jak te wieloryby pływające w oceanach, tylko wam płetw brakuje. Później się dziwicie że mąz ma kochanke, a co innego ma zrobić, jeżeli chciałby pakować fallusa w sadło to kupiłby sobie 3kg boczku u rzeźnika!

Gość mistrzu3234
cos w tym jest powiem ci cos w tym jest tez nie lubie grubych lasek w ogole mi se nie podobaja

Gość oksannkkaa
ale musisz być zdesperowany :) dawno nie ruchałeś i aż cię kurwa nosi :)

Gość komsi9000
Masz rację, jakbym była facetem to pogoniłabym taką spasioną lochę, ta samo,gdyby mój chłopak przestał o siebie dbać to bym go pożegnała.

Gość wysoka444444444
ja mam 76kg i wzrostu 176cm nosze rozmiar 38/40 mam mega dlugie zgrabne nogi i co moj maz ma mnie rzucic? spoko, tylko,że ja wzbudzam zaineresowanie niestety nie tusza:)

Gość aniakatowice1234
może je kochają? bez względu na to czy ważą 50-60-czy 80 kg? może nie są takimi sfrustrowanymi debilami jak Ty autorze?

Gość hm vpjdjb
75 to nie tak dużo przecież

niech zgadne autor i ten drugi pod nim maja nie wiecej jak 22 lata, sa samotnymi knurami ktorym zazdrosc ze inni starsi maja swoje zony i kochaja je ze wzgledu na charakter a nie na wyglad.

Gość takaJAtaka122
Przyznaję rację autorowi w połowie...myślę, że każdy powinien dbać o siebie, by nadal się podobać swojej partnerce/swojemu partnerowi. Nie mówcie, że wygląd nie jest ważny, że schodzi na drugi plan. A namiętność? Jeśli przestaniemy pociągać drugą połówkę, to namiętność zgaśnie....a jednak związek bez namiętności może stać się pusty. Uważam też, że nie należy łatwo rezygnować , tylko działać i pomóc ukochanej osobie.

Gość Magnumm44
Mam swoją opinię na temat tych pań które tak niepochlebnie piszą na mój temat, pewnie same jesteście takim typem baby który opisałem powyżej. Tak bardzo was boli prawda? Bo niestety takie jest zdanie większości panów, nawet jeżeli mówią jak bardzo im się podobacie mimo waszej wagi to jeżeli mają na to kase biorą sobie jakąś zgrabną kochanke na boku. I nie, nie jestem żadnym 22 letnim prawiczkiem, bardzo ale to bardzo się pomyliłyście panie. Ale już obronnych argumentów na swoje lenistwo i obżarcie brakuje! Kobieta powinna o siebie dbać, a co za tym idzie utrzymywać w miare szczupła sylwetkę, bo takie grube krowy to powinni do afryki wywozić aby wspomóc odrobinę głodującą ludnośc. Taka jedna maciora wykarmiłaby swoim udem przynajmniej jedną wioske afrykańską!

Gość Magnumm44
Miło to słyszeć komsi9000 i takaJAtaka122, miło wiedzieć że są jeszcze kobiety z prawdziwego zdarzenia, dbające o siebie i podchodzące do tego w ten sposób. A nie lochy, którym się nawet na siłownie przejść nie chce! Piszę to bo widziałem żony moich kolegów z pracy, grube, opasłe, obrzydliwe i niedbające o siebie raszple. Palce jak serdele, pożerają wszystko, pchają w siebie ile mogą. A faceci naprawdę zadbani kolesie, garnitury, perfumy, klasa.

Gość ggggggggggghhh
ale w Afryce takie wieksze babki mialyby wlasnie niezle wziecie, bo tam to oznaka dostatku i urody, a Ciebie nikt by nie chcial, bo pasztet jestes.

Gość czy to takie dziwne?
Ty jesteś pierdolnięta albo małolata !!!! ktoś kto kogoś kocha to nie kocha za wygląd ale za to jakim się jest !!!! małżeństwo, które się kocha od ix lat , raptem np. komuś się przytyło i go czy ją rzucać? ty masz pojecie o miłości? co ma nadwaga do miłości? jesteś pustakiem, który nigdy nie zaznał miłości i pierdolisz jak potłuczona, nie ważne jak się wygląda, ważne jakim się jest

Gość Magnumm44
Tak sobie tłumacz tą swoją otyłośc, dla nich to 'oznaka dostatku i urody'. Proszę cię dziewczyno, gdyby już je mieli do tej afryki wywozić to w kawałkach i kartonach z napisem 'Wieprzowina'. Nie masz pojęcia jak wyglądam, ja natomiast mam twój mały(Niekoniecznie) zarys w swojej głowie widząc jak się bulwersujesz tymi wpisami na grubaski. :)

Gość kjhjjjhjhjhhggggggggg
Moj mezczyzna, kiedy wrocilismy ze spektaklu i grala tam aktorka dosyc duzych rozmiarow zapytalam go czy mu sie podobala- oczywiscie nie aktorsko bo tez raczej byla licha a jej rozmiary, powiedzial ze moglaby pocwiczyc na pytanie co by bylo gdybym ja tak wygladala powiedzial zebysmy biegali... Natomiast mam kolezanke, ktora wazy dobre 80 kg 160cm wzrostu jej facet uwielbia jej kształty, więc sa gusta a ta kolezanka w trakcie zwiazku sie tak roztyła a on za nia wprost szaleje. Takze szanowny autorze nie dogodzisz!

Baby, które dbają o siebie, mają ciało , ale we łbie pusto, czy ty myslisz, że normalny facet wybierze pustaka? ty durna cioto

Gość qkl
tak a sam hoduje piwny bębzon i pyszczy na forum jaki to z niego samiec buehehe :D frustrat i tyle

Gość Magnumm44
Nie pierdol mi o miłości bo jak widać nie masz pojęcia o małżeństwie. Miłośc nigdy nie trwa wiecznie, później to jest już tylko przyzwyczajenie. W ogóle won z tego wątku naiwny dzieciaku, ten temat był adresowany do starszej grupy odbiorców!

panowie tez często nie wyglądają jak młodzi bogowie z początków związku.

Magnuum - myślę, że jesteś po prostu czymś sfrustrowany. Miłość owszem istnieje i jak ktoś myśli głową, a nie główką, to może trwać latami. I tak, można kochać partnera nawet jak nie nadaje się już na wybieg dla modelek/modeli.

Ale ja nie jestem grubaska, nie powiem żebym miała figurę modelki, ale nadwagi nie mam, mój mąż trochę jest pulchny i co z tego? kocham go jakim jest a nie jak wygląda, tak samo on mi mówi, że po co miałabym się kiedykolwiek odchudzać skoro męża już mam, ważę 56 kg i ciągle marudzę że za dużo, ale mąż mnie przekonuje że przesadzam, wagę mam prawidłową, ale jednak te 2 kg mi ciążą,mąż ma więcej nadwagi kocham go za to że jest, a nie za to ile waży i jak wygląda

Gość Liza@22
Ja poczuwam się jako starsza rzesza odbiorców,autorze jesteś jakim fetyszystą.To samo zrobiłabym z otyłymi gościami,na mięso i do afryki albo innych krajów trzeciego świata.Nie sama tusza świadczy o człowieku,ale wnętrze.Chociaż ja nie chciałabym mieć chłopaka z tuszą,ale nie myślę tak płytko jak ty :)

Gość Magnumm44
Tak, tak, piwny bębzon może jeszcze dodatkowo włosy niedźwiedzie na sadle? Prawda jest taka że ja w przeciwieństwie do was-grubaski dbam o siebie i na żadną z was wieloryby bym nawet nie spojrzał. Dlatego również tak mnie to boli, bo ja wolę przebiegnąć pare kilometrów na dworze czy poćwiczyć 4 razy w tygodniu na siłowni by mojej połówce lepiej się ze mną żyło niż brać do ręki kolejnego pączka i mlaskać przy tym jak świnia. Takie coś nie zasługuje nawet na miano kobiety, to jest po prostu świnia!

Gość takaJAtaka122
haha nie mogę ;p To, że ktoś dba o siebie to znaczy, że jest pustakiem? To, że kogoś przestała pociągać żona lub mąż, to człowiek również pusty i nie wie nic o miłości i małżeństwie. Co za ograniczone myślenie! A nie pomyśleliście, że ktoś lubi dbać o siebie, bo dba o swoje zdrowie, a w dodatku człowiek, który regularnie ćwiczy, ma więcej energii i lepsze samopoczucie? A jeśli jeszcze ma zatrzymać dobrą figurę i namiętność w związku, to czemu ma tego nie robić?

Gość puszysta na 100
wiecie co,a ten niby magnumm to baba i na dodatek była kochanka żonatego,zostawił ją dla innej albo wrócił do żony co ona pierdoli ? komu? jest pojebana zyciowo,

Magnumm44 - ważę niecałe 54kg, twój argument o grubaskach jest inwalidą :D

Gość Magnumm44
Z tą afryką to był troszkę niesmaczny żart, aczkolwiek chciałem dać do zrozumienia kobietom i wbić im do głowy, żeby nie dziwiły się że facet ich zdradza skoro same nie potrafią nic ze sobą zrobić oprócz zajadania się kolejnymi tabliczkami czekolady, obrzydliwość.

Gość qkl
ach tak, takiś piękny i zmysłowy :D no fascynujące :D

takaJAtaka122 - wiesz, jak kogoś kochasz to kochasz go pomimo wyglądu. MOŻE przestać Ci się podobać, jesteśmy tylko ludźmi, ale wtedy powiesz to wprost, a ta osoba się za siebie weźmie, jak zależeć jej będzie na Tobie w tym samym stopniu. Miłość nie polega na puszczeniu się w cholerę, bo partnerowi się przytyło.

e tam. są tacy, których właśnie to podnieca. może to właśnie Ci mężowie?