Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maamaasasasdffsd

Pytanie o przedszkole.Wazne.

Polecane posty

Gość maamaasasasdffsd

Moja corka od wrzesnia poszla do 3 latkow.Tteraz w marcu u nas w przedszkolu jest nabor na nowy rok szkolny. Niestety ja stracilam prace. a WARUNKEIM przyjecia jest zatrudnienie. Szkoda zeby corka nie poszla dalej.Milaa by rok przerwy. Bylam nawet z tym u dyrektorki ale jasno mi powiedziala ze jesli nie mam pracy to nie dostanie sie corka. Jedna pani dokladnie opikeunka i pani z kasy zasugerowala mi zebym na lewo ktos mi postawil pieczatke. Nie sprawdzaja tego? Wiem ze to oszustwo. Vhore to zeby tylko miesac marzec liczyl sie.Bo ine misiace wychodzi na to ich nie obchodza my rodzice pracuja czy nie.

Gość ghhhyjhy
pierwsze słysze...gdy mój syn chodził do przedszkola warunkiem przyjęcia nie była praca rodziców,a to czy jest płacone czy nie...jesli rodzice nie płacili za przedszkole to musieli zabrac dziecko....widzę ,ze się pozmieniało...

Gość no to ja mam taki problem
też pierwszy raz słyszę o czymś takim. Ja nie pracuję, a już wiem że moje dzieci na 100% dostaną się do przedszkola

Gość freeeeeeeeeeeeeee
My sie przeprowadzilismy, bo maz dostal tu prace. Zapisalismy dziecko do prywatnego przedszkola, akurat sie miejsce zwolnilo. I przyjeli nasze dziecko bez problemu mimo, iz byla tylko pieczatka z meza pracy, ja tu dopiero szukam zatrudnienia. No i ostatnio dostalam kartke z przedszkola, czy chce, by dziecko od wrzesnia dalej chodzilo, bo dyrektorka chce wiedziec, by moz zrobic nowa rekrutacje i nie wie, ile miejsc bedzie wolnych.

Gość maamaasasasdffsd
ale mi chopdzi o panstwowe przedszkole. dzis rozmawialam z kolezanka na ten temat pracuje w malym sklepiku osiedlowym. ma pogadac z szefem czy podbije mi. przeciez ja do wrzesnia napewno znajde prace. skaldam gdzie sie da. ale czekam moze cos sie ruszy. ale w przedskzolu tam wiedza ze nie pracuje. co mam klamac dlaczego jeszcze nie zlozylam dokumentow. ze szukam pracy.

Gość U nastak samo jest
U nas tak samo jets, Jelsi rodzic po "semestrze" nie mapieczatku ze pracuje to na nowy nabor dziecko nie przechodzi z automatu i jest wykreslane Moje kolezanki tez potracily prace i niestety dzieci zostaly wykresone z przedszkola :/

Gość maamaasasasdffsd
a

w pierwszej kolejności dostaną się dzieci obojga rodziców pracujących potem samotnych matek a potem te co chodziły dzieciaki przecież dziś możesz pracy nie mieć ale za tydzień możesz znaleźć choć faktycznie pieczątki są wymagane

Gość no ale kiedy ja też mówię o
państwowym przedszkolu. nie pracuję a na 100% moje dzieci zostana przyjęte, bo już o tym rozmawialiśmy. U nas żadne dziecko nie ma problemu z przyjęciem

Gość maamaasasasdffsd
s

Gość maamaasasasdffsd
ja tez jestem jako samotna matka. mam partnera razem zyjemym. mam na corke alimnety.

Gość nie mowie ze tak ale tez
Ja pracuje w przedszkolu i nikt tego nie sprawdza.musisz klamac wiem zt\e to chore ale znajoma dzieki temu ma miejsce dla corki od 5mc a prace od 2.

Gość malutka100000
kur... znowu się żalisz to już chyba 4 temat założyłaś o tym samym w ciągu 2 tygodni i nic z niego nie wynika,...

Gość maamaasasasdffsd
nie wyskakuja od razu posty.

Gość heheheheheh:)
następna "samotna matka "

Gość maamaasasasdffsd
nic nie pisalam na ten temat wczesniej.

Gość Jang Mamuśkadddd
właśnie, założylaś już kolejny, 15 topik, a nic z tego nei wynika, może znajdź na szybko pracę, gdziekolwiek żebyś tylko pdobila papier, porozmawiaj z przedszkolem zró cokolwiek zanim sie zalic na kafe!!!!

Gość tzn zapytam
a kto jest tą "samotną matką"

pisałaś pisałaś i to nie jeden raz

dla mnie samotna matka to wdowa

Gość Ja musialam miec pieczątke
U nas w panstw. MUSISZ miec pieczątke i dziecko wtedy dalej przechodzi Dzieci rodzicow ktorzy nie mieli podbicia to zostaly wypisani Moja w tamtym roku niestety zostala usunieta,ale w tym roku juz pracuje i chodzi W pierwszej kolejnosci sa dzieic przyjmowane rodzicow pracujacych , ewentualnie na liste rezerwowych mopzesz sie zapisac

Gość maamaasasasdffsd
gdybym mogla na teraz pojsc do legalnej pracy i miec pieczatke to bym poszla. a szukam i szukam a nic. tak jest jak sie mieszka w malym miescie.

Gość malutka100000
Nie zgrywaj teraz głupa bo ten temat był tu kilka razy, nie mam pracy nie mogę znaleźć dziecko nie dostanie się dalej do przedszkola.... bla bla bla już z góry wiesz że się nie dostanie.

Gość maamaasasasdffsd
zasilek z mopsu rodzinny na dziecko. z ojcem dziecka nie zyje. i zeby dostac zasilek musze miec wyrok z sadu o zasadzonych alimenatch. gdyby nie to to musze miec dochody ojca. tak samo w kwestii rozliczenia rocznego w us. mam ulge na dziecko i rozliczam sie w sposob dla samotnie wychowujacyh dziecko.

owszem pieczątka wymagana ale usunąć dziecko z przedszkola bo rodzic stracił prace ? jak to wpłynie na dziecko

Gość maamaasasasdffsd
wiem ze jesli nawet nie znajde do tego czasu pracy to i tak zloze dokumenty normalnie. tylko bez potwierdzenia zatrudnienia.

Gość maamaasasasdffsd
w swoim miesice przeszslam tak gdzie moge pojsc do pracy. zastoj. poskladalam papiery i czekaam. moze cos sie ruszy. nigdy nie mialam takich problemow bop zawszew pracowalam od 20 roku zycia. Jedyna przerwa to macierzynski i wychowawczy 1,5 roku.

Gość Tak jak dziewczyny piszą
u mojej w przedszkolu jets tak samo co dziewczyny pisza.Rodzic musi miec kontyunuacje pracy,wtedy dziecko kontynuuje przdszkole, jesli pieczatki nie ma, to niestety dzieci u nas NIE porzechodzą z "automatu" i zostają wypisane Moja tez chodzila rok,niestety nie mialam pozniej pieczatki i zostala wypisana,ale jako 5 latka poszla juz obowiązkowo

Gość maamaasasasdffsd
a

Gość a po co te wasy
tam gdzie chodzi moj chrzesniak jest jak u autorki, nie pracujesz wypad :( a po co na lewo pieczatka, nie masz znajomych co prowadza firmy ? niech cie zatrudnia na umowe o dzielo czy zlecenie za np 100 zl :P i po sprawie :P