Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maamaasasasdffsd

Pytanie o przedszkole.Wazne.

Polecane posty

Gość Floria Gloria..
tak to jest wlasnie mamy szukac pracy ale jak do niej isc, jak nie ma z kim i gdzie zostawić dziecka? :-D

Gość maamaasasasdffsd
a

Gość hulaawiatr
A ja co mam zrezygnowac z pracy abys ty mogla poslac dziecko do zlobka i pojsc,te kryteria sa najsprawiedliwsze,a na okres przejsciowy wyslij dziexko do prywatnego,wynajmij nianie albo daj babci pod opieke

Gość ja mam tylko
no oczywiście. Przecież właśnie na to będe pracowała. żeby oddacpensje na przedszkole bądź niańke. Gdybym mogła oddać babci to moje starsze dziecko dawno byłoby w przedszkolu a młodsze z babcią. żłobka u nas nie ma.

Gość hulaawiatr
Przeciez tylko przez okres przejsciowy potem mozesz dac do panstwowego,ale widze ze ty wolisz uzalac sie i biadolic jak wiekszosc tu ludzi

Gość Klaudynka66666
Dokładnie też pierwsze słyszę, że trzeba mieć pracę. Mojemu synkowi dziadkowie opłacają przedszkole, bo sami się zadeklarowali. Ja nie pracują tylko mąż pracuje, ale nawet nigdzie o to nas nie pytali. Może zależy od przedszkola - mój synek chodzi do Złotej Rybki http://przedszkole.warszawa.pl/

Nie trzeba mieć pracy ale pierwszeństwa będą miały te dzieci których rodzice pracują :) poproś kogoś ze znajomych o pieczątkę lub sama sobie zrób :) nikt tego tak dokładnie nie werefikuje - czasami sporadycznie ale może nie bedziesz ta z 100000 :) pzdr

Gość maamaasasasdffsd
Wpisalam we wnisoku ze sama wuchowuje dzecko. ze czego wiem jest bardzo duzo dzieci w wieku 4 lat. podan jest bardzo duzo 3-4 dzieci na 1 miesjce. wiec szanse mam bardzo male.

Gość bardosos
Córka będzie chodziła do prywatnego. Wybraliśmy takie przedszkole w Biłałymstoku z prostego względu - kangurek ma monitoring online , ładne sale, nowe wyposażenie. Ogólnie - nie ma porównania do publicznych.

Gość Anxixa
O rany a może to nie dyrektorka tylko ściana?