Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ANIA180189

DOBRA DIETA NA ODCHUDZANIE

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite191
typowe produkty stosowane przy tej diecie Winogrona Chleb i makaron razowy Makaron al dente serek wiejski oraz wiekszosc warzyw i owoców poza bananami

Gość 6 cats
To ciekawe co piszesz, ale winogrona sa na poczatku listy ZAKAZANYCH produktow! A indeks glikemiczny mozna nawet do 55 roszerzyc! Poza tym wyklucza sie biale maki wysoko oczyszczone - pszenice, ryz, kasze, ziemniaki, gotowane na miekko warzywa, cukier i miod. Nie wolno tez suszonych owocow, arbuza, dojrzalych gruszek i wlasnie bananow. To typowa dieta cukrzycowa - stosuje ja od kilku m-cy!

Stosowałam tą dietę i lipa... trzeba się strasznie pilnować i mieć na to czas. Zresztą moim zdaniem ta dieta nie odchudza. Odchudza dieta, której składniki maja mniej kalorii niż nasz organizm jest w stanie spalić, dlatego najlepiej obl to u dietetyczki.

Gość Olcia Dubicka
Dieta nie zawsze jest dobra, w moim przypadku sama dieta nie była dobra dopiero w połączeniu z tabletkami odchudzającymi Forever Slim zauważyłam rezultaty. Po miesiącu 9 kilogramów ;) A dieta musi być zdrowa, produkty mało przetworzone