Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xsxsxsxsuzi

Efekty po rowerku stacjonarnym, pomocy

Polecane posty

Gość xsxsxsxsuzi

prosze was powiedzcie bo zakupilam rowerek, czy jak bede jezdzic po 50 minut trzy razy dziennie to mam szanse zgubic tłuszcz z nóg? prosze powiedzcie cos.. ;D

Spokojnie wystarczy jedna tura 50 minutowa. Po takim maratonie następnego dnia nie będziesz mogła usiedzieć na pupie, a na rowerek nie spojrzysz:)

Gość xsxsxsxsuzi
ale powiedzcie czy z nóg schudne błagam o podpowiedz dotyczącą efektów, zawsze mało zazywałam sportu chce to zmienic, cieszyc sie z rowerka czy nie? ;p weście!

Gość xsxsxsxsuzi
up

Gość kuki123
ja jezdziłam dziennie 10 km a efekt murowany

Gość xsxsxsxsuzi
ooo ;p dzieki!!! ;*

Gość xsxsxsxsuzi
jeszcze komus rowerek stacjonarny pomogl? ile schudliscie?

Gość pic na wode.,.,
Jeździłam po 60 min codziennie i schudłam, wyglądam jak patyk :P

Gość pic na wode.,.,
z 85 do 55, oczywiście dieta do tego całego zamieszania.

Gość xsxsxsxsuzi
w ile schudlas az 20 kg? prosze powiedzcie w jakim czasie przy diecie i cw na rowerku schudliscie sporo kg... prosze to bedzie moją motywacją aby jeździć i schudnąc... :)

Gość apartowa
Jeżdziłam 4 x w tygodniu i mi nic nie pomogło, nogi mi nie schudły, bolał mnie kręgosłup

Gość xsxsxsxsuzi
a inni? :)

Gość pic na wode.,.,
rano jadlam owoce, zwykle banany około 5, później obiad, średni, a wieczorem szklanka soku wyciskany sokowirówką i owoce, lub stałtka, 1h dziennie rowerek 5x w tyg i zeszło 20 kg w 3 misiace.

Gość pic na wode.,.,
noo 2,5 miesiąca.

Gość kto jeszcze sie wypowie ja zac
zynam w pon. i wt, po 5km na poczatek, wczoraj przerwa a dzis znowu

Gość xsxsxsxsuzi
ja jeżdżę już 40 min x 3 razy dziennie i nie mam zakwasów, czuje tylko takie mięśnie, że w ogóle je mam w nogach i one istnieją, Może ktoś ćw na rowerku stacjonarnym o powie ile schudł i w jakim czasie? :)

Gość xsxsxsxsuzi
up

Gość nikt? hej ludzie
[/piszcie

Wolę rower tradycyjny bo stacjonarny jest nudny.Po dwóch latach jeżdżenia miałem zero tkanki tłuszczowej na nogach za to mięśnie twarde jak skała:) Więc jeżdżąc na rowerze byle jakim siłą rzeczy zgubisz tłuszcz

Gość xsxsxsxsuzi
kto jeszcze sie wypowie?

Gość pipppkaaaa
Ja jezdzilam 60min dziennie i jedyne co osiagnelam to gigantyczne miesnie lydek i ud, karykaturalne, wstydzilam sie zalozyc kiecke. nie dzieki, juz nigdy wiecej... teraz tylko taniec, zumba, dieta.

Gość Lekka przesada!
60 minut na rowerku nie daję rady, po trzydziestu minutach boli mnie tyłek.Jak mi się przypomni to ćwiczę,ale nie zawsze mam czas.Na początku musisz ostrożnie, bo możesz mieć problem z mięśniami, wszystko potem boli.

Gość xsxsxsxsuzi
ja cw dalej i juz mi mowia ze schudlam na rowerku ;p po 40 min 2x dziennie, kto jeszcze cwiczyl i schudł?

Gość xsxsxs a ile schudłaś przez te
5dni? Czujesz po ciuchach?

Gość xsxsxsxsuzi
czuje lekko ze mi spodnie leca z nóg ale minimalnie to tylko ja czuje bo nosze te spodnie ;p a ludzie pewnie nie widza zmian chociaz domownicy mowia ze widac ze troche schudlam

Na rowerku tradycyjnym rozbudujesz sobie łydki. Bardziej efektywny jest rower poziomy

Gość dfgd67
haha! rowerek to nie jest przyrząd do treningu nóg! jazda na rowerku, to są ćwiczenia aerobowe, zreszta bardzo mało skuteczne w odchudzaniu i do których ciało się bardzo szybko przyzwyczaja, więc i tak niska efektywność z czasem zmniejsza sie coraz bardziej. bez diety na pewno nie schudniesz- możesz pedałować do końca swiata. kiedyś przez pół roku codzinnie bardzo intensywnie jeżdziłam- zero ubytku tłuszczu, za to lepsza kondycja. a na diecie bez zadnych ćwiczeń, zgubiłam cały zbędny tłuszcz w 4-5 tyg. najskuteczniej odchudzają ćw SIŁOWE!!

Gość xsxsxsxsuzi
ćw siłowych napewno nie bede wykonywac, dieta jest i na tej samej bez cwiczen duzo schudlam i głodna nie chodzilam a mianowicie dieta 700kcl, jem co 3h - polecam. no i duzo cw na rowerku stacjonarnym ;p obecnie i czekam na efekt chocby poprawy kondycji, redukcji tkanki tł czy lepszego samopoczucia ;D

Gość MarioWawa
aleś tępa dzida! ::P:P

Gość dfgd67
no siłowe sa rzeczywiście wykluczone skoro sie tak głodzisz. dziwię sie, że masz siłe palcem kiwnąć. nie wróżę ci sukcesów. pewnie schudniesz, ale i tak przytyjesz jak zaczniesz jeść z powrotem i rzucisz się na zarcie jak sczerbaty na suchary. metabolizm tez juz pewnie rozwalony jezeli to kolejna z wielu próba doprowadzenia się do normy.