Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DuraLexSedLex

Odkrylam smsy do innej!!! Zdrada??

Polecane posty

Nie wiem sama co myslec... Wczoraj odkryłam w tel meza smsy od jakiejs lafiryndy i jego odpowiedzi na nie;( Było to cos w stylu: ona: jestes sexy i ze zalezy jej na dyskrecji On z kolei pisał ze ma na nią ochotę i że może jej dac duzo goracego sexu... Nie wiem teraz co z tym fantem zrobić... Jestem smutna a jednoczesnie wkurwiona;/ Myslicie ze juz mnie zdradzil czy dopiero to zrobi????

chyba dzisiaj zapytam go wprost co to ma byc;/ najchetniej bym mu naje*ala z drugiej strony... smutno mi... jestem w szoku, jak moglo do tego dojsc? miedzy nami wszystko bylo dobrze, dlaczego szuka na boku?

Nie zazdroszczę. Ja miałam przypadek, o którym dowiedziałam się po czasie, do mnie pisał smsy, że mnie kocha i tęskni, a innej mówił w tym samym czasie, że ją kocha. Inna = koleżanka z pracy na wspólnym wyjezdzie. Ja=narzeczona w domu. Była obecnie narzeczona:)

Karuskowa, hehe miałam dokładnie to samo:) Ja sobie grzecznie czekałam w domu na powrót narzeczonego a on się bawił ze swoją lafiryndą - teraz już żoną. Ciesze się, bo na pewno ją zdradza a szmatławiec dostał za swoje... dobrze wiedziała że za kilka tygodni mamy brać ślub ale jej to nie przeszkadzało. Mam nadzieję że są szczęśliwym małżeństwem :D

najgorsze ze w jednym smsie pisal ze chce czegos nieoficjalnego, bo jest w zwiazku i nie chce tego niszczyc co za perfidna swinia

Gość sprawdzone najlepszeeeee
nie wiesz co zrobic? kopnąć w doope i odejść z godnością tylko mu nie pokazuj, że Ci żal po prostu odejdź od niego

Nie odchodz tylko wypierdol na ulice gnoja. A przed tym jebnij mu w ryj tym telefonem, bo pewnie nie bedzie wiedział o co Ci chodzi...

Zaczeła bym od rozmowy i wyznaniu ,że odkryłas sms'y od innej. Moim zdaniem powinnaz z nim zerwać. on najwyraźniej ciebie nie szanuje i nie zasługuje na ciebie.

on nie chce tego niszczyc, co za gnoj;/ piszac te smsy juz wszystko zniszczyl! co on myslal, ze bedzie ruchac pokatnie a potem do mojego lozka wejdzie? chyba zwymiotuje o ile juz nie zaruchal;/ mam ochote sie zemscic w jakis wysublimowany sposob, nie chce po prostu jebnac go w ryj i wywalic ale z tego co wyjazylam to ta suka tez nie jest singielka skoro chce dyskrecji... skad takie ku*rwy sie na swiecie biora (i chlopy i baby);/

Gość lidia lidia
wspulczuje ci naprawde

Daj znać jak sie tłumaczył, to sie pośmiejemy chociaż ;) Powodzenia!

juz po akcji... wiecie jak sie tlumaczyl? smiechu warte, stwierdzil ze to ja (!!!) sobie cos wkrecam i ze te smsy nic nie znacza, ze to tylko takie zarty byly, nic powaznego wyobrazacie sobie? jaki bezczelny cham;/ zjebalam go jak psa i na razie poszedl do swojej mamusi;/ pewnie bedzie sie zalic ze bez powodu go wyrzucilam cham jeden