Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malujemycosfajnego

Pasozyt? Ciaza? Torbiel?

Polecane posty

Gość Malujemycosfajnego

Nigdy nie miałam regularnych miesiaczek ale zawsze do 27dc sie pojawiały Ostatnia miesiaczek miałam 18.02 i do dzis nie mam okresu a jest to juz 31 dc. Wspolzylam z mężem bez zabezpieczenia ale z przerwami wiem ze to żadne zabezpieczenie (ale to juz nasza sprawa) Przypuszczam i wykluczam ciążę ponieważ mam bole Janikowo prawego bardziej i częściej lewy kuje zadziej i jestem tez tak jakby bardziej zmęczona mam bole kosci ogonowej tak jakby coś mi ja w dół ciągnęło i teraz właśnie w tej chwili mam hehe takie mrowienie pochwy śmieszne i laskoczace uczucie Ale tez wykluczam ciążę bo... Nie zauważyłam ze piersi ja w jakiś zylkach, nie mam żadnych odruchow wimioynych, mdłości, nie odrzuca mnie żadne jedzenie, papierosy itd... Błagam was odpisujcie jak coś możecie podejrzewać Nie obrazajcie mnie (chyba nikt tego nie lubi) I jestem bardzo wdzięczna za poświęcenie mi czasu i za wasze cenne odpowiedzi Dziękuje bardzo Miłego popołudnia życzę każdemu :)

Idziesz do apteki, kupujesz test, sikasz na niego. Tak ciężko to zrobić? Jak ludzie przez internet mają potwierdzić albo wykluczyć ciąże? Nie każda ma mdłości, albo odrzuca ją od czegoś. Zwłaszcza na samym początku.

Gość pomarańczka..........
no wlasnie ja zylki na piersiach mialam w ok.10 tygodniu dopiero poza tym poza ciąza kochana mialam rowniez torbiel o malo nie wyladowalam na stole wiec test i ginekolog nie pytaj na forum bo to głupie troche nie obrazajac Cie pozdrawiam

Gość Malujemycosfajnego
Wiesz z tym testem jakoś sie wstrzymuje szczerze to niewiem czemu Ale tak masz racje trzeba go zrobic Ale panicznie boje sie jakiejś cysty, torbiela itd Jeśli test bedzie negatywny to pozostaje tylko choroba... I ciagle te uczucie mam ze zaraz okres dostanę moze to mnie powstrzymuje przed zrobieniem tego testu

Gość Malujemycosfajnego
PepePaniDziobak Dziękuje za odpowiedz cieszę sie juz mogę jedna chorobę skreślić z listy :) Mam nadzieje ze z Tobą juz wszystko dobrze :) Pozdrawiam

Gość bsds
A może jednak jest to ciąża? Ja też mam dziwny przypadek... rano 18.03 dostałam okres... 19 wieczorem już go nie było, tyle po nim widziałam. Podbrzusze mnie dziś bolało cały dzień, oczywiście z przerwami.. czułam jakbym miała za chwilę dostać okres. Ale mimo to dalej go nie ma. Również odczuwam jajnik... lewy przede wszystkim... Jak się przekręcę czy wstanę szybciej, zaraz jajnik daje o sobie znać. Nie wiem co mi jest. Ciąże częściowo wykluczam, bo biorę tabletki antykoncepcyjne.. ale ostatnią tabletkę z opakowania zażyłam zamiast o 21 , to na drugi dzień o 7. Jak myślicie Dziewczyny... może to jakiś torbiel???

Zdecydowanie kup test ciążowy, tak dla pewności. Niestety współżycie bez zabezpieczeń jet bardzo ryzykowne. Ni zawsze ciąża poprzedzona jest nudnościami czasami przebiega bez problemowo.

Bsds moim zdaniem to nie ciąża. Tabletkę zażyłaś prawidłowo, nie minęło ponad 12h, więc teoretycznie wszystko jest w porządku. Nawet jeśli założymy, że ostatnia tabletka była wzięta za późno, to i tak 7 dni od tej przed ostatniej jest jeszcze pełne zabezpieczenie...

Gość Malujemycosfajnego
Bsds Ja brałam tabletki anty ostatnio 3 lata temu i nie raz wogole nie brałam zapomnialam i miałam nie raz 1 lub 2 dni przerwy przez niepamięć... Wątpię żebyś była w ciąży nawet jak zapomnisz o tabletce to te hormony odrazu nie ustępują ...

Gość bsds
tak tabletka była wzięta do 12 godzin. Pytałam o ten jajnik, może miał ktoś taki przypadek? Chyba to nie jest normalne, gdy szybko wstanę lub przekręcę się... mój jajnik od razu świruje.. i strasznie boli. ;/ Nigdy tak nie miałam.

Gość dsfbdfbrg
nie badz dziecinna tylko kup test i bedziesz weidziec, dywagowanie na forum nic ci nie da. te bóle według ciebie jajników to może być nic innego jak rozciąganie się macicy, i jest to bardzo klasyczny objaw ciąży, mnie tak jajniki kłuły jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy ze szok, i tez wcale nic mnie nie odrzucalo, ani kawa, ani fajki, jestem w 10tc i ani razu nie mialam mdlosci czy wymiotow, wiec to co piszesz to brednie w zaden sposob nie wykluczajace ciaze, ba okres ci sie spoznia, podbrzusze boli, seks bez zabezpieczenia byl, no jak dla mnie to ciaza,

Gość Malujemycosfajnego
Tak jak do 30.02 nie dostanę okresu to zrobię test ale jeszcze sie wstrzymam bo wszędzie jest napisane ze w ciąży ma sie temperaturę ( stan podgoraczkowy) 37 a ja nie mam więc w ciążę juz całkowicie wątpię ...

Gość Malujemycosfajnego
30.03 sorrki ;)

Gość Malujemycosfajnego
A miała któraś z was moze torbiel Możecie mi opisać jak to u was z torbielem było? I czy przy torbielu bolą 2 jajniki?

Gość ojejku...
Torbiel jest rodzaju żeńskiego na miłość Boską! Ta torbiel! Sorry, ale nie wytrzymałam..