Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wiem a moze jednak nie?

Wasze przepisy na salatki swiateczne

Polecane posty

Hej dziewczyny podzielcie sie przepisami na pyszne swiateczne salatki ? Zbliza sie wielkanoc a ja nie mam cos pomyslu zadnego oprocz tradycyjnej oczywiscie:(

Gość JA ROBIE JAK ZWYKLE
GYROSOWĄ I PIECZARKOWĄ

Gość ale ogolnie to naprawde wredne
ja tez chętnie poczytam bo u mie tez zazwyczaj króluje tradycyjna jarzynowa :D

a jeszcze jakies?

Gość sałatka................. ...
1.kukurydza, groszek, ogórek kiszony lub konserwowy i jajka gotowane pokrojone w kosteczke jak do tradycujnej. Do tego majonez, sól, pieprz. 2. Kapusta pekinska, seler naciowy ( ale nie koniecznie bo nie każdy lubi ), pomidory, ogolrek surowy, kukurydza, ewentualnie cos tam jeszcze. Do tego majonez, sol, pieprz 3. Ryż ugotowany al dente. Ogorek konserwowy lub kiszony, kukurydza, czerwona fasola, tuńczyk w sosie własnym ( ale bez tego sosu oczywiście ). Do tego majonez, łyżeczka musztardy, sol pieprz. U mnie goście zawsze prosza o te z tuńczykiem. Jest przepyszna jeżlei ktos lubi tuńczyka. Jeżeli nie to bez tuńczyka tez jest dobra

Gość kochana mmaama
pierś z kurczaka w kosteczkę poddusić dodać por drobno skrojony lekko poddusić dać do naczynia dodać kukurydzę dodać makaron z zupki chińskiej :) taki już gotowy do spożycia, zalany wcześniej wrzątkiem doprawić do smaku trochę majonezu SMACZNEGO :) Dziwna sałatka, ale każdy zawsze się nią zachwyca :)

seler ze sloiczka ,kukurydza, szynka drobiowa pokrojona w kosteczke ,por ,ananas, majonez , sol i pieprz do smaku na wierzch potarty zolty ser.PYCHA!!!!!

Gość lnczl
Ja lubię taka tylko ona jest ciężka. Filet kurczaka,makaron kokardki albo inny,czerwona fasola,kukurydza,por,ogórek konserwowy,czerwona papryka,majonez,pieprz i sól. Sałatka może być dodatkiem do kotletów z filetu kurczaka abo po prostu kurczaka.