Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orsi2212

Pierwszy dzień wiosny i PIERWSZY dzień diety!! i tak całą wiosnę!

Polecane posty

Gość orsi2212

Postanowilam coś zmienic. I poszłam do wniosku że najlepiej byloby zgubic nadprogramowe kg. U mnie to zaledwie bądź aż 7 kg. Postanowilam poprowadzić pamiętnik. Zapraszam dziewczyny!!

Gość kochamptysie
Hej, Przyłączam się. Mam do zgubienia 15 kg. Jutro chciałabym ograniczyć się do samych jabłek i soku z grejfrutów...

Hej, Dołączam się! W niedzielę minie miesiąc mojej diety. Zrzuciłam na niej dotąd ok. 5kg. Zostało mi do zrzucenia jeszcze 10-15kg, a więc sporo. Mam zamiar pozbyć się tego do końca czerwca by na lato mieć ładną figurę. Chudnę zdrowo - 5kg na miesiąc to spoko limit, nie będzie jo-jo (mam nadzieję) Na razie sama dietka, później będę biegać gdy wreszcie nadejdzie wiosna, bo ćwiczyć w domu nie znoszę a na siłkę mnie nie stać.

Gość kochamptysie
orsi, masz dwa takie same tematy, poproś o zamknięcie jednego, bo jest chaos. Troena, jaka dietka?

Gość ja :-)
Chętnie się przyłącze. Mam do zgubienia 5 kg. Cały czas walczę z kg. raz w górę,raz w dół już mam tego dosyć.

Gość orsi2212
Jak poprosić? Nie posluguje się często tu na forum

Pozbyłam się już 5 kg. ale już widzę, że zaczynam wymiękać i tego najbardziej się boję, może w grupie będzie łatwiej się zmobilizować.

Gość orsi2212
Pierwszy dzień wiosny to dobry czas zacząć

Gość orsi2212
Co myślicie o dukanie?

Gość natuśka19
przygarniecie mnie? :) ja od 2 dni na diecie. Ma do zgubienia ok. 7-8 kg. Dukan? Z opinii innych nie polecam. Pali mięśnie. a Jak sie cwiczy przy tej diecie to znowu rosną muły, mięśnie na nogach itd zalezy co cwiczysz ale nie wygląda to ładnie. Z resztą mi nie odpowiadają produkty z tej diety, co kto lubi :) ja sie zaczełam po prostu zdrowo odżywiac. warzywa owoce, ciemne pieczywo, zero slodyczy, tluszczu, fast foodów, sera żółtego itd. Jem sałatki greckie z fetą, mozarella itd. Pochłaniam kg marchewki. To moje nowe uzależnienie :D

Gość orsi2212
Witam w pierwszy dzień diety! Ją co prawda w łóżku ale już wiem że na śniadanie bd jadla jajecznice. Do pracy dopiero na 4 . Jestem taka przeziebiona! Masakra!

Gość orsi2212
Później postaram się zaczernic!

Myślę o tej diecie, tylko nie wiem jak zrobić ten napój drożdżowy...hmmm może pomożecie? Dieta podstawowa trwająca przez trzy tygodnie Śniadanie Pół grahamki, filiżanka chudego twarożku. II śniadanie 2 kromki chleba razowego, pół szklanki kiełków, 50 g pieczonego schabu. Obiad Średni kawałek mięsa z grilla, kromka chleba razowego, posiekana cebula wymieszana z połową szklanki kiełków. Podwieczorek Kubek chudego jogurtu naturalnego z otrębami. Kolacja Sałatka z kapusty pekińskiej, pomidora, groszku, ogórka, posypana otrębami. Przed snem Napój drożdżowy.

To jest dieta amerykańska, ale w wersji 1200-1500 Kcal

Gość orsi2212
Sniadanie jajecznica i bulka. Kawa z mlekiem sojowym. 2 sniadanie świeży ananas i czerwoną herbata

zaczerniłam sie! mega przeziebienie mnie nadal trzyma.. aj nienawidze tego. podobno u was piekna zima w polsce, ja niestety nie mieszkam w PL. a tesknie bardzo... :( obiad : rosół z odrobinka makaronu, makaron nie tuczy jesli je sie go w odopiednich ilosciach. na 16 do pracy do 22 ... ale ze mam blisko to 22.15 bede juz w domku :)

Gość orsi2212
????

Orsi, makaron nie tuczy, kiedy jest ugotowany al-dente, wtedy ma niski IG.