Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazuazuazua

testuje mnie ?

Polecane posty

Gość zazuazuazua

faceci i kobietki co ten pan wyczynia? Już opisuje :) poznałam kogoś, zacieśniamy znajomość, oboje po długich związkach, ostrożni, rozczarowani kiedyś związkami. Początkowo on pisał, dzwonił jak szalony, ja z rezerwą. Potem oboje :D jak wariaci częsty kontakt, spontanicznie, wesoło. Teraz zaś od pewnego czasu to ja nawiązuje kontakt i go podtrzymuje. Po jakimś czasie stwierdziłam, że to bez sensu. Przestałam się odzywać, zero telefonów, smsów. Trzeciego dnia mojego milczenia napisał - co się dzieje, dlaczgo nie piszę, bardzo teśknił. Wymienilismy parę smsów, a on nagle, że nic nie rozumiem albo udaje glupią i żebym już wiecej do niego nie pisala. Ja szok, bo nie wiem o co poszło, pytam - co sie dzieje? Odpisal, ze nic sie nie dzieje, ze wszystko bez sensu. Na dalsze smsy nie odpowiadal, nastepengo dnia dzwonie raz, drugi, trzeci - nie odbiera. Napisalam kilka smsów cisza. Nagle po 22 sms - uśmiech i nawiązanie dialogu, zero wyjasnień. Ale fajnie się smsowało to zostawilam temat. Następny dzien ja wysłalam jakiś żart smsem, odpowiedzial, potem sam sie odezwal, smsujemy sobie zadalam kilka pytan - cisza. Upomnialam sie odopowiedz, cisza ... napisalam, ze nei rozumiem o co chodzi dlaczwgo tak psotepuje Cisza W co on sie bawi ? dodaje - facet 30letni

Gość ile można wertghj
niezrównoważenie ;))

Gość zazuazuazua
brałam pod uwagę, ale to konkretny rzutki facet. Prowadzi swoją firme, zorganizowany, dziala sprawnie, nie wydaje się być walnięty :D

Gość marrri
właśnie bawi się. Manipulant. To niedojrzały typ. Lubi jak się wokół niego biega i mu nadskakuje jak mamusia. Wiem, bo sam strzelałem fochy jak urażony. To było durne. Straciłem w ten sposób kobietę. Ale szybko zmądrzałem. Powiedz mu , co o tym myślisz i nie skacz wkoło niego. Może mieć z tego więcej pożytku dla siebie, może dorośnie. Nadskakując mu, wcale mu nie pomagasz, już nie mówiąc o tym , co tobie to daje

Gość ????????? do czego?
do czego te gierki maja was zaprowadzic ::D:

Gość marrri
a propos , to że sobie radzi i ma firmę nici ma do jego dojrzałości emocjonalnej. Czy szefowie zawsze są idealni? Często jest odwrotnie!

Gość do ertyujutrew
ale Ty jako babka też oczekujesz w pwenym sensie tych gierek :), więc jedno i drugie tego chce , weic o czym tu gadac

Gość i nie ma odwrortnoer
dla czego odwrotnie? Jestem idealna!

Gość zazuazuazua
własnie nie nadskakuje :) Jak jest miły i ok wobec mnie to dostaje to samo :) Robi taki numer to ja - spokojnie wyjasniam, ze nie podoba mi sie to, nie rozumiem i prosze o wyjasnienie, Nie robi tego - to sie usuwam, nie odzywam sie, nie dzwonie, nie pisze. Ale nie kłóce sie ani nie krzycze, może powinnam? :)

Gość marrri
nie, dobrze robisz, ale koleś widać ma jakieś problemy, jakis niełatwy w obyciu jest.... Gdyby chociaż był tego świadomy...miał na siebie poprawkę

Gość zazuazuazua
no tak lubie gierki, ale w rozsadnej ilosci i prowadzace do czegos milego :D a te gierki powoduja,ze jestem nim zmeczona. Bardzo go lubie, swietnei sie z nim rozmawia, przebywa, tylko te jego smsmowe fochy ;/ W zwyklej rozmowie tego nie ma

Gość zazuazuazua
nawet mu kiedyś napisałam, ze jak lubi takie zabawy to powinien sobie poszukać duużo młodszej niuni, bo takiej mogą się spodobac takie gry i zabawy :D Ależ mnie zapewniał, że on nie chce żadnej młodszej i w ogóle ach och Też tak myslę, że ma jakiś problem, pewnie będacy efektem jego związku

Gość marrri
ale widzisz, powiedziałaś krótko i na temat i już poszło! Widać, on potrzebuje konkretu. W końcu ma firmę. Więc uwierz, konkretni faceci potrzebują jak się im powie wprost. Oni wtedy rozumieją łopatologicznie. I lubią to. Bo wiedzą na czym stoją!

Gość zazuazuazua
a teraz nie będę się odzywać :) Ciekawe czy zrobi znowu afere, że sie nie odzywałam - bo przecież on TĘSKNIŁ! :D zastanawia mnie jedno - skoro tęskni to czemu sam się nie odezwie ? :D no nic, postanowienie mam - nie odzywam się :D i czekam na rozwój wydarzeń. Aha przyszło mi jeszcze do głowy, że może on nie wie jak zakończyć znajomość i dlatego takie zachowanie, żebym sama stwierdzila, że mam dość - taką teorię też mam :)

Gość zazuazuazua
marri jesteś facetem to wyjaśnij :) faceci lubią gonić króliczka czy wiedzieć na czym stoją ? :D bo różne opinie czytałam i słyszałam :)

Gość zazuazuazua
i tak sobie milczymy :) nie dam sobą manipulować. Tylko mnie zastanawia co mu to daje? bo z jakiegoś powodu to robi, dziwne mają ludzie potrzeby.

Gość ciuciuma.
To jakis palant, dziewczyno daj sobie z takim spokuj tym bardziej ze nie ejsteś juz młodziutka. W tym wieku rozglądaj sie za kims kto wie czego chce a nie na jakiegoś dzieciaka. Moim zdnaiem jemu na tobie nie zalezy,utrzymuje kontakt bo moze cie lubi ale nic wiecej. Wierz mi gdy facet jest zakochany to robi wszytsko zeby miec kontakt z ukochana, nie ma takiej opcji wtedy ze nie odpisuje na smsa. Ja byłam juz w dwoch weiloletnich zwiazkach i jeden i drugi facet bardzo zabiegał, starał się, wydwaniali, smsowili, chcie3li miec jak najwuiecej kontaktu. To ja byłam osobą która nie wykazywała zbytniej aktyuwnosci, to oni szaleli. Pamietaj nigdy nie naskakuj facetiowi, to on ma sie starac i zdobywac

Gość ciuciuma.
A w takie zabawy, testowanie to ja sie bawiłam jak miałam 20 lat. teraz mam 30 i takiego faceta pogoniłabym czym prędzej.Moim zdaniem tracisz tylko swoj czas. Ja bym go olała totalnie, jak mu bedzie zalezec to zrobi wszytsko, a jak ma cie w dupie to sobie odpusci kontakt z tobą

Gość zazuazuazua
dokładnie ciuciuma :) myślę podobnie jak Ty i dlatego dałam sobie spokój i się nie odzywałam :) Nie bedę sie obraząc czy coś, nie to nie i żegnam. A układ kolega kolezanka jak najbardziej wchodzi w grę, bo go lubie. Wiec chcialabym normalnie zakonczyc relacje ta i miec zwykle kolezenstwo, chocby dlatego, ze mamy wspolnych znajomych i nie chce jakich klotni, plotek czy innych akcji. Wiec zakladam, ze teraz da sobie spokoj :) A jak znowu zrobi afere, ze sie nie odzywam to chyba go umowie do psychiatry :D

Gość ciuciuma.
a was cos wogole łączy? spotykaliscie się, był seks czy pocałunki? Czy moze tylko zaczełas sobie coś wyobrażac, on to zauwazył i sie wycofał??

Gość ciuciuma.
Aha no to co mnie zmroziło w twojej wypowiedzi to to ze "napisałaś kilka smsów i cisza i ze odezwał sie po 22 smsmie" Dziewczyno czy ty żartujesz sobie??? Dla mnie to zakrawa na zachowanie psychopatyczne wiec nie dziwie sie ze facet sie wystraszył. Nigdy tak nie rób!! Najwyzej ejden sms i czekasz, jak nie odpisze to olewasz

Gość zazuazuazua
był seks, były pocałunki, mówił, że zazdrosny jest, wiele razy wyrażal troske o mnie, i to on to zaczal :)

Gość zazuazuazua
a to błąd, nie napisalam 22 smsów, tylko on się odezwal dopiero po 22;00 godzinie :) Niekonkretnie napisałam :)

Odpisal, ze nic sie nie dzieje, ze wszystko bez sensu. tzn co bez sensu?:D zadalam kilka pytan - cisza. Upomnialam sie odopowiedz, cisza ... napisalam, ze nei rozumiem o co chodzi dlaczwgo tak psotepuje Cisza DZIWAK

Gość pokrzywnicki
Dla mnie to i ty pogrywasz z nim. Sama zaczynasz gierki. Facet chwyta piłkę i wchodzi w grę. Potem ty nagle stopujesz. Facet czeka na zagrywkę, albo jakiś strzał z woleja. Ty robisz unik więc facet kontrolnie pyta czy piłka w grze. Ty odpowiadasz i dalej rżniesz głupa. Facet ma firmę więc mu się pewnie trochę schodzi żeby ogarnąć biznes. Nagle wyrwany z kontekstu dostaje twój sygnał. Automatycznie strzela smsa i ty stwierdzasz że to facet leci w kulki. x Faktem jest że kobiety są mistrzyniami w intrygach i gierkach. Faceci wolą jasne sytuacje. Wiec jeżeli chcesz z tego coś mieć dla siebie to raczej nie staraj się zabawiać w cichociemną. GRAJ FAIR PLAY A EFEKT ZADOWOLI OBIE STRONY. Co za przyjemność obudzić się z ręką w nocniku.

Gość zazuazuazua
no i sie odezwal teraz, wesole buzki mi wyslal, zero wyjasnien odnosnie wczoraj ... I nie pogrywam ani nie jestem natretna, jak nam sie fajnie rozmowa klei, smsy sa dowcipne, zabawne to smsuje z nim, jak widze, ze nie ma ochoty to sie zegnam. Sama staram sie za czesto pierwsza nie pisac, wlasnie z tego powodu, ze wiem, ze ma duzo zajec i nie chce mu czasu zajmowac. On dobrze wie na czym stoi, napisalam wprost, ze bardzo go lubie, uwielbiam z nim rozmawiac, jak mezczyzna jest dla mnie idealny i z nikim takiego cudownego seksu nie mialam. Zapytal o to i takie odpowiedzi ode mnie otrzymał. Chyba sie nie da postawić sprawy jaśniej :)

Gość kasiunia3232
a Ty jaka odpowiedz uslyszalas od niego? i jak dlugo spotykacie sie? wczesniej byliscie w dlugich zwiazkach dobrze doczytalam?

Gość zazuazuazua
na pytanie dlaczego wczoraj urwał nagle kontakt - było bardzo zle, bardzo. Nic wiecej sie nie dowiem, nie wiem, mowi sie, ze kobiety sa dziwne, stosuja gierki, podchody itd. Ale faceci tez nie sa lepsi :/

Gość najbardziej lubię
co ten pan wyczynia? NIE WIEM