Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazuazuazua

testuje mnie ?

Polecane posty

Gość najbardziej lubię
wygląsz na ciuciubabkę

Gość najbardziej lubię
Kup „Holyanna

Gość zazuazuazua
znamy się rok. Tak, w długich zwiazkach, w koncu nie mamy po 20 lat :) Choć patrząc na jego zachowanie mozna pomyslec inaczej :) A i własnie powtórzył zachowanie z wczoraj, smsujemy, zadalam jakies pytanie (nic waznego, pierdolka, w ramach wymiany smsów) i znowu cisza .... Testuje moje nerwy ? czy jak?

Gość kasiunia3232
rozmawialiscie o tym co jest miedzy Wami? rozumiem cos typu luzna relacja? co mowi na Twoj temat ? ma takie samo zdanie jak Ty na jego? jak czesto sie widujecie? Nie wiem czy to gra- watpie. Moze po prostu nie jest gotowy na jakas trwalsza relacje z kobieta w obecnej chwili? w jakim dokladnie wieku jestescie jesli mozna zapytac?

Gość zazuazuazua
tak, to luźna relacja. Widujemy się róznie, czasem 2-3 razy w tygodniu, czasem rzadziej. kontakt telefoniczny czesty, prawie codziennie. Najdłuższa przerwa to 3 dni :) Zero jakichs zobowiązań, obietnic. Ja nie nalegam na to, on tez nie. Ja 30 on 33. Ja po ostatnich doświadczeniach zaczynam myśleć, że bycie samemu jest bezpieczniejsze, choć nie powiem :) czaaaaaaaaaaaasami mam skryte marzenia, że mi z tym luźnym panem wychodzi związek i że jest fajnie :)

Gość żona nie żona, a może żona
Ależ jakie to piękne jak w harlekinie. :P

słuchaj skoro on czasami nie odpisuje to Ty też tak zrób dlaczego jak on napisze to od razu odpisujesz a on może mieć humory

Gość kasiunia3232
czyli nie rozmawialiscie o tym jakby to bylo byc razem ... Tylko uwazaj zebys nie zakochala sie a on bedzie dalej tego samego zdania ze tylko luzna relacja... byliscie tylko w zwiazkach czy w malzenstwach? no i nie odpisalas co on uwaza o Tobie jak sie wyraza na Twoj temat?

Gość zazuazuazua
a co mówi o mnie - Kiedys sobie porozmawialiśmy tak szczerze On był lekko podpity :D Stwierdzil, że się nei spodziewal, że ja się okaże taką fajną kobietą, myślal, że to kolejna "nadęta rura" :D, a tu nie dośc, ze sliczna, mądra, inteligentna to jeszcze mozna o wszystkim porozmawiać i w ogole super. I na koncu - i co ja mam z Toba zrobic? ! Wiele razy podkreślal, ze mnie baaaaardzo lubi i szanuje, zebym o tym zawsze pamietala.

Gość zazuazuazua
wiem, ze to jak telenowela brzmi :D Ale to niestety real :D W zwiazkach bylismy. Nie, temat jakby to bylo byc razem sie nie pojawia, w ogole. Wiem, zakochanie sie grozi powaznymi konsekwencjami. :P

Gość kasiunia3232
jakby chcial byc w zwiazku to zdecydowalabys sie ?

jemu też grozi jeśli Ty też pokażesz że jesteś niedostępna do końca. Niech sobie nie myśli, że to wszystko zalezy od niego. Bo mówiąc co ja mam z Toba zrobić to tak jakby wiedział że wszystko zalezy od niego.

Gość najbardziej lubię
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gość zazuazuazua
hmm, myslę, ze tak ALE dopiero po POWAZNEJ i szczerej rozmowie i zaczelabym ostroznie, male kroczki, boje sie juz skoczyc na głęboką wodę :) Ale myśle, ze dla niego bylabym w stanie pokonac strach przed zwiazkiem. Ale to musialabym widziec, ze bardzo chce i ze bardzo mu zalezy, zadne polsrodki nie wchodza w gre :)

Gość makoron mi
nie wyszedł bardzo żałuję

Gość kasiunia3232
rozumiem ze masz przykre doswiadczenia a Twoj przyjaciel? dlaczego w sumie nie chce zwiazku?

Gość wódko, wódeczko, spirytusie
A może zamiast się radzić na forum pojebańców lepiej potraktować temat na luzie. Niech się samo dalej dzieje co ma się dziać. Podchodzisz do tematu jak do jakichś dalekosiężnych planów. Potraktuj to jak normalną rzez z życia. Jest On, jest Ona, coś zaczyna kiełkować. Daj szansę żeby ta roślinka sama powoli rosła. Zostaw te swoje durne chmurne i bzdurne rozważania na boku. A najlepiej wyrzuć do śmieci. Moja babcia mawiała mi kiedyś. Uczucie miłości to taki dziwny stwór. Nie widać nie słychać a tak rozpierdoli życie człowieka że aż strach. Więc wnusiu uważaj. Nic na siłę. Powoli. Nie płosz tego co samo się boi. Moja babcia była mężatką tylko 67 lat.

Gość zazuazuazua
jak to ujal - nie wierzy w miłość. A z drugiej strony to ja nie mam pewności, czy nie jestem jedna z wielu kolezanek w jego zyciu :) Jest atrakcyjny, podoba sie kobietom, i to bardzo. Równie dobrze może byc takim podrywaczem pragnącym uwielbienia :) i mającym na pęczki takich kolezaneczek jak ja :/

bo pewnie ma ich na pęczki skoro czasami nie odpisuje to jest wtedy z inna

Gość kasiunia3232
a dlaczego nie wierzy w milość? hmm a nie ustaliliscie ze spotykacie sie tylko ze soba ?

Gość niezly cyrk
"a dlaczego nie wierzy w milość? " no nie, naprawde nabieracie sie na takie teksty? :) koles jest cwany, nic autorce nie obiecuje a jednoczesnie trzyma ja w rezerwie nie urywajac kontaktu na tyle zeby sie od niego odzwyczaila juz same te jego gierki, olewanie pytan autorki i wyrachowany sposob prowadzenia znajomosci wystarcza zeby dac sobie spokoj

tłumaczyłam jej żeby trzymała go na dystans i niech on czasami podzwoni kilka razy i napisze z kilka esów ale nie chce słuchać

Gość zazuazuazua
nie zdesperowana, mialam takie cos w zyciu i dmucham na zimne :) nie, kasiu, nie poruszalismy tego tematu. Przepraszam, raz powiedzial, ze jestem tylko ja. Ale racja, wnusiu babci, niech sie samo swoim rytmem kręci :)

Gość kasiunia3232
niezly cyrk ... autorka malo podala faktow z zycia tego pana... moze mial przykre doswiadczenia z przeszlosci i nie jest gotowy na zwiazek ale autorka topiku pasuje mu jako kobieta i chce zobaczyc jak rozwinie sie dalej ich relacja? byc moze za jakis czas bedzie gotowy na zwiazek ? Ciezko ocenic sytuacje w ktorej nie jestemsy a rozne doswiadczenia faktycznie zmieniaja sposob myslenia itd

Gość zazuazuazua
alez Fresa :P ja tak własnie robie :) wlasnie zaczal wypisywac i sie podlizywac. Niech pisze. Jutro poczytam :D

zazuazuazua nie zdesperowana, mialam takie cos w zyciu i dmucham na zimne nie, kasiu, nie poruszalismy tego tematu. Przepraszam, raz powiedzial, ze jestem tylko ja. Ale racja, wnusiu babci, niech sie samo swoim rytmem kręci xxx specjalnie tak napisałam bo mnie nie słuchałaś :P

Gość kasiunia3232
wszystko zalezy od tego czy Tobie taki uklad odpowiada czy nie... jak sie w tym czujesz... jesli z Twojej strony zaczyna byc wieksze zaangazowanie i moglabys siebie ta relacja skrzywdzic to masz dwa wyjscia albo ja zakonczyc albo porozmawiac i postawic sprawe jasno.. Co do zachowania jego to ciezko ocenic moze nie odpisuje bo jest bardzo zajety i nie ma czasu albo ma jakies swoje problemy o ktorych nie chce inforomowac? albo skoro traktuje to jako luzna relacje. Kiedy sie widujecie ? w jakich sytuacjach? w domy czy wychodzicie gdzies razem ? macie wspolnych znajomych?

@ kasiunia3232 Ale wypadałoby odpisać jak ona do niego napisze nie sądzisz?