Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakieta1234

Co mi jest?

Polecane posty

Gość rakieta1234

Pomóżcie proszę bo jest coś nie tak. W grudniu zaczęłam brać tabletki anty. strasznie się źle po nich czułam więc z kolejnego opakowania wzięłam tylko 5 ( wiem nie można przerywać ). W połowie lutego od 14-17 miałam brązowe plamienia i od tego czasu nie mam wogóle okresu. Od kilku tygodni mam objawy ciąży.tzn. całkowicie odrzuciło mnie od jedzenia, brak okresu, ból w dolnej części brzucha( czasami bardzo intensywny). Zrobiłam test, wyszedł negatywny, udalam się do ginekologa. Okazało cię że mam miękką macicę, moje endometrium wynosi 5,4 mm i mam " coś" w jajniku. Lekarz kazał mi zrobić beta Hgc które wynosi 1,20. więc stwierdził że nie jest to ciąża pozamaciczna. Od poniedziałku czyli mam cały czas temperaturę 38,5-39,5. Jestem strasznie słaba ledwo pójdę do toalety. Dzwoniłam do lekarza ale stwierdził że może to jakaś grypa. Ale ja się nie czuje na grypę nie mam kataru, kaszlu itp. innych objawów. Poradzicie coś bo zaczynam się stresowac

Gość gdsrghgf
Zmień lekarza. Tutaj na forum nikt ci nie pomoze.

Gość rakieta1234
Wiem, ale może ktoś miał też taką sytuację. Zapomniałam napisać że to "coś" na jajniku to nie jest torbiel bo jest to bez płynu, ma ponad 2 cm wielkości.

Gość rakieta1234
Właśnie odebralam wyniki badań krwi mam leukocyty 2,1( strzalka w dół) norma to 4-10., płytki krwi 82 tyś( strzalka w dół) norma 150-400.

Gość Trzeba było nie brać anty
Bóg Cię pokarał :-(

Gość eueddxdhds
To hiv

Gość rakieta1234
Nikt nie jest w stanie mi poradzić ?