Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieewiadomaa;/

Odstawienie anty, ból brzucha i brak @. Co się dzieje ??

Polecane posty

Gość Nieewiadomaa;/

Odstawiłam tabletki, teraz w sobotę miałam mieć pierwszą miesiączkę bez ich brania. Zamiast tego poleciało trochę śluzu blado różowego, brzuch zaczął mnie boleć już w czwartek i pobolewa do dzisiaj zamiast okresu leci mi dość sporo mlecznego sluzu o normalnym zapachu. Gdy odstawiłam anty to jakiś czas później zaczęło boleć mnie podbrzusze, na kilka dni przed okresem na chwilę przestało a teraz boli nadal nie wiem co się dzieje, pod koniec przerwy odbył się stosunek który skończył się we mnie, test zrobiłam 4 dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywny.. Co o tym sądzicie miałyście też tak po odstawieniu ? Dodam że raz zrobiłam sobie przerwę na miesiąc i okres dostałam normalnie i tych bóli brzucha nie było, są one podobne do tych okresowych ale trochę słabsze

Gość Nieewiadomaa;/
teraz nie wiem czy to efekt tabletek czy może jednak ciąża.. wiem że po tabletkach okresu może nie być długo itd, ale zastanawia mnie fakt że wcześniej po odstawieniu dostałam planowo

Najlepiej zrobisz robiac test z krwi - prtzynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Gość Nieewiadomaa;/
tylko właśnie nie mam kiedy bo pracuję a mieszkam w małym mieście i robią tylko przez godzinę rano. I za bardzo nie mam na to czasu. Może miał ktoś też taką sytuację po odstawieniu ? może to normalne jest ?

Gość Nieewiadomaa;/
??

Gość ja pooo
odstawieniu okres dostałam punktualnie i żadnych bóli wcześniej nie miałam więc może na serio zaszłaś w ciążę

Gość Bądź sobą
tutaj nie ma lekarzy, jeśli nie możesz zrobić testu z krwi-idź do ginekologa, albo weź dzień urlopu... To, że jedna tak by miała, nie oznacza tego, że nie możesz być w ciąży... To tak jak jedna wymiotuje w 4 tc ciąży, inna w 10, trzecia w ogóle... Nie ma co się z kimś porównywać..

Gość Nieewiadomaa;/
okresu już tydzień się spóźnia i nie zapowiada sie na to zeby mial przyjsc

Gość z palmą wielkanocną
pierwsza bez brania czyli brałas pierwsze opakowanie tabletek?

Gość z palmą wielkanocną
a wiesz ze przy braniu pierwszego opakowania należy się dodatkowo zabezpieczać? czemu w ogole piszesz o odstawieniu? rozumiem ,ze masz na myśli 7,io dniową przerwę?

Gość Nieewiadomaa;/
tabletki bralam 4 lata, bez żadnej przerwy.. teraz ta przerwe zrobiłam, skończyłam całe opakowanie tabletek teraz miałam mieć pierwszy okres po odstawieniu ale go nie mam, minął już tydzień .. zamiast okresu (tego dnia co mial byc) zauwazylam mala ilosc sluzu koloru bladorozowego.. brzuch mnie bolał więc byłam pewna że okres się zjawy, brzuch już ponad tydzień mnie boli a okresu nie ma

Gość z palmą wielkanocną
jak bez przerwy?

Gość Nieewiadomaa;/
.

Gość Nieewiadomaa;/
miesiąc w miesiąc, jedynie była 7 dniowa przerwa w ktorej dostawalam miesiaczke.. raz odstawilam na miesiaca le okres dostalam normalnie a potem wrocilam do tabletek

Gość z palmą wielkanocną
he?co na to twój lekarz?

Gość z palmą wielkanocną
jeny- ale ty piszesz niezrozumiale bez przerwy to tak jakbys jadła je non stop a ty robiłaś normalnie 7mio dniowe przerwy - ale motasz

Gość Nieewiadomaa;/
co tu nie zrozumialego, to chyba logoczne ze nikt nie bierze tabletek przez 4 lata bez 7 dniowej przerwy

Gość Nieewiadomaa;/
okres spóźnia się już 10 dni

też czekam na okres... Tabletki odstawiłam w styczniu i tak: - krwawienie z odstawienia miałam tak jak zwykle tj. w swoim czasie - pierwszą miesiączkę dostałam 28 dni później (czyli cykl 34 dniowy) - 33 dni temu skończył mi się okres (czyli dziś jest 39 dzień cyklu) i miesiączki nie ma... Trochę się denerwuję, czy wszystko w porządku. Od kwietnia chcemy z mężem starać się o dziecko i mam nadzieję, że szybko zajdę w ciążę. Dzisiaj robiłam test ciążowy - negatywny. Poza tym zabezpieczaliśmy się. Nie wiem co się dzieje... jeszcze trochę poczekam może okres się pojawi. Jutro dzwonię do lekarza żeby się umówić ale najbliższa wizyta będzie gdzieś za miesiąc. Jak jeszcze z 2 tygodnie nie dostane miesiączki to ide prywatnie.

Nieewiadomaa ;/ zrób może kolejny test, jeżeli będzie wynik pozytywny to do lekarza potwierdzić, a jeżeli wynik negatywny to do lekarza ustalić co się dzieje. To może też być niewydolność drugiej fazy cyklu, ale może też być ciąża.

Gość mamamma niedlugo sammmaa
ja po 1,5 roku odstawilam tabletki. I o dziwo okres mam norl\malnie.Nic sie nie poprzestwialo, tylko ze strasznie mnie boli brzuch a przy braniu tabsow bylo bezobjaowo.

ja też jak odstawiałąm tabletki to wszystko było jak w zegarku, ale każdy organizm jest inny i może inaczej zareagowac

Gość Nieewiadomaa;/
mi się wydaje ze ciaza to odpada, raczej male szanse ??? innych objawow nie mam jedynie od czasu do czasu podbrzusze mnie boli, ale tak juz bolalo jakis czas po odstawieniu wiec to raczej przez to

najlepiej jak zrobisz test, albo od razu umówisz się do lekarza. Po co żyć w niepewności i zastanawiać się co się dzieje. Jeżeli to nie będzie ciąża to dostaniesz coś na wywołanie @ i będzie wszystko ok.

Gość Nieewiadomaa;/
poczekam jeszcze z 2 dni