Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyskaaaaa

Jak przełamać się do bliskości?

Polecane posty

Gość pyskaaaaa

Witam, mam pewien problem. Mianowicie..mam 19 lat i zero jakiegokolwiek doświadczenia seksualnego. Pomijając zwykłego 'buziaka'. I nie chodzi o to, że nie miałam okazji, bo to nie jest prawda, co właściwie jest kłopotliwe, bo wszyscy myślą, że jestem doświadczona i nawet koleżanki pytają czasem o porady, typu jak to jest z pierwszym razem itp :o a ja muszę wymyślać.. Problem w tym, że w sytuacji 'sam na sam' z facetem, który mi się podoba panikuję i się wycofuję, czego z resztą później żałuję, bo boję się bliskości i tego, że zorientuje się, że jestem niedoświadczona :(. Zresztą mam takie coś, że wydaje mi się, że każdemu facetowi któremu się podobam chodzi tylko o zaciągnięcie mnie do łóżka. :( Jak z tym walczyć? Jak się przełamać?

Gość arekkkkk1906
no wiesz ale większości facetów zależy na zaciągnięciu do łóżka :D tu się nie mylisz 🖐️

Gość malamigotkka
idź na jakąś imprezę i się przeliż z kilkoma :D

Gość pyskaaaaa
to by chyba nie był dobry pomysł ;)

Gość katosu...
oj tam nie przejmuj sie

Gość zjeeeeb
zacznij kupować koty 🖐️

Gość lokra
A co złego jest w niedoświadczeniu? To chyba normalne, że dziewica nie ma doswiadczenia, bo niby jak miała je zdobyć? A moze to nie lek przed bliskościa chodzi, tylko o strach przed odrzuceniem, ze komuś się nie spodobasz.

Gość pyskaaaaa
wiesz, jak ktoś zaprasza mnie na randkę i próbuje pocałować to raczej się podobam :p dodatkowo w jednym przypadku nawet jego przyjaciel mi to powiedział :p nie w tym rzecz. Nie wiem właściwie, obawiam się, że wyczuje moje niedoświadczenie, a tego bym nie chciała :p toż to 13latki już mają za sobą takie przygody, że hoho, a ja 19 i nic :p

Gość re.kjgfvkz.fvnxk
wychyl kielona przed spotkaniem 🖐️

Gość a o co chodzi?
Po proszu nie spotkalas jeszcze takiego, ktory by Cie tak mocno zaintrygowal, ze nie myslalabys o swoim dziewictwie i braku doswiadczenia w sprawach seksu. Daj na luz. Przyjdzie na to pora. Myslisz ze jestes dziwna, bo w wieku 19 lat nie masz doswiadczen? Nie; jestes calkiem normalna.I nie staraj sie na sile zdobywac takie doswiadczenie, bo wiekszosc dziewczyn w tym wieku juz je ma. I nie myl slowa bliskosc ze slowem seks.

Gość a o co chodzi?
Po prostu nie spotkalas jeszcze takiego, ktory by Cie tak mocno zaintrygowal, ze nie myslalabys o swoim dziewictwie i braku doswiadczenia w sprawach seksu. Daj na luz. Przyjdzie na to pora. Myslisz ze jestes dziwna, bo w wieku 19 lat nie masz doswiadczen? Nie; jestes calkiem normalna.I nie staraj sie na sile zdobywac takie doswiadczenie, bo wiekszosc dziewczyn w tym wieku juz je ma. I nie myl slowa bliskosc ze slowem seks.

Gość pyskaaaaa
ale właśnie nie chodzi tylko o seks. Nawet gdy mam okazję się całować z facetem który mi się podoba, to 'uciekam' :(

Gość fruu
nie wiem kto wmówił dzisiejszym młodym laskom że faceci lubią doświadczone ( czyt. przeroochane na wszystkie strony) w wieku 19 lat to się człowiek dopiero rozkręca, smakuje ... o doświadczeniu to można mówić po 30 wg mnie nie ma się czego wstydzić, ani robić nic na siłę

Gość pyskaaaaa
może masz rację, ale głupio tak, jak wszyscy łącznie z tym facetem myślą, że mam doświadczenie i to spore..a tu nagle się skapnie przy pocałunku, że nic nigdy :(

Gość kobylakfiel
ja tam bym się cieszył na miejscu faceta ;) uszy do góry

Gość a o co chodzi?
pyskaaaaa Jezeli bedzie madry facet, a takiego Ci zycze spotkac, to nawet jak sie skapnie, ze nie masz doswiadczenia w sprawach seksu, to to zrozumie i mysle, ze doceni:) Uwierz, ze dziewczyny takie jak ty, niby sa uwazane za dziwolagi i wysmiewane, ale kazdy facet szukajacy materialu na zone z mila checia wlasnie taka niedoswiadczona by chcial miec:)

Gość pyskaaaaa
no, niby macie rację..ale kurcze..jak to w pewnej piosence..'chciałabym, a boję się'. Z jednej strony chciałabym z kimś być, a jak tylko mam możliwość, to panikuję :( może kiedyś mi przejdzie.

Gość a o co chodzi?
pyskaaaaa Przejdzie Ci, przejdzie:D Jestes sympatyczna, mila dziewczyna, zadna nowych doswiadczen, a zarazem niesmiala ; i taka pozostan :) Takie sa dzisiaj w cenie. Nic na sile. Seks ma byc dla Ciebie przyjemnoscia i niecodziennym doznaniem. Nawet jak przy tam panikujesz, to jest to takie urocze:) Nie daz do tego ,by stal sie on dla Ciebie powszednia rzecza, bo taki seks przestanie dawac Ci przyjemnosc. Twoje obecne doswiadczenia w sprawach seksu sprawiaja Ci tyle emocji, ale sa to dobre emocje i kiedys bedziesz sie tylko usmiechac na mysl o nich i mle je wspominac.:)

Gość MalinowoTruskawkowa
wydaje mi sie ze twoj strach przed bliskoscia wynika z tego iz nie poznalas odpowiedniego faceta i chcesz to zrobic na sile z byle kim bo juz masz te nascie lat itd kto powiedzial jaka jest granica by stracic dziewictwo? jesli facet wysmieje twoj brak doswiadczenia to nie masz sie co za niego brac bo nie jest nic wart

Gość michailkorollov
moja teraźniejsza miała 20 lat jak się poznaliśmy też nie miała doświadczenia ale wszystkiego się nauczyła :D nawet nie wiesz jaką mieliśmy frajdę ;)

Gość polpopopopopopopo
e tam nauczy cie wszystkiego ;) wyluzuj mała