Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama ciezarnej corki

Moja corka jest w ciazy, a ja sie boje czy sobie poradzi

Polecane posty

Gość alejajajajajaja
ale jaja, córka sie tłukła a matka ma problem.

Gość mama ciezarnej corki
pisalam, ze na zaoczne nie pojdzie, bo nie ma takiej mozliwosci. A przeciez nie moge jej kazac rzucic studiow

PO PIERWSZE TERENIU TY IDIOTKO NA DYPLOMIE NIE JEST NAPISANE, ZE SA TO STUDIA TAKIE, CZY SIAKIE, A JEDYNIE W SUPLEMENCIE MASZ NA PISANE, A JAK SAMA PISALAM PRACODAWCY NIE PATRZA W SUPLEMENT. IDZIESZ NA ROZMOWE O PRACE, TO OD RAZU PYTAJA O DOSWIADCZENIE ITP., A NIE O TO JAKI TRYB STUDIOW SKONCZYLAS! PO DRUGIE W PRZYSZLYM ROKU SIE BRONIE I TAK JAK POWIEDZIALAM TYLKO NA SUPLEMENCIE JEST NAPISANE. MOJA ZNAJOMA KONCZYLA STUDIA 2 LATA TEMU I TEZ TAK MIALA NAPISANE- TZN W SAMYM SUPLEMENCIE. DOKSZTALC SIE KOBIETO, BO JESTES NAPRAWDE NIE DOSC, ZE PUSTA, TO JESZCZE CHAMSKA PISZAC O DZIECIACH "BACHORY"

Gość 20letnia mama.
! Terenia ! Bękarta to może Ty masz:O Tata dziecka jak i mój mąż jest przy nas.

Gość 20letnia mama.
! Terenia ! I dalej sobie pisz te swoje domysły na temat mojej miłości,mojego dziecka jak Ci to radość sprawi:) Opinie takich ludzi jak Ty mam głębokooooo gdzieś.

Gość 20letnia mama.
Autorko,a dlaczego zaoczne nie wchodzą w grę?

Musicie ustalić wszystko,a dlaczego zaoczne studia odpadają? ! Terenia ! Pisząc o dziecku ,,bachor'' wcale na tym forum mądrością nie świecisz. Jak można tak nazwać dziecko? Ja urodziłam mając prawie 18l,i co też napiszesz,że moje dziecko to bachor? Gratuluję kultury.