Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Doniosłam na tą kobietę do ZUSU

Polecane posty

o której wam pisałam. Teraz boje się że ZUS mnie wsypie ale raczej nie. Weźmie ją pewnie na jakąś kontrol i tyle.

Gość Safiraa
powtórzę to co z rana ci napisałam, bo mogłaś nie znaleźć w tej ilości bełkoty, który produkujesz :) "jesteś dziewczynko taką familokową wolna europą[plotkarą, intrygantką, hieną] i oczywiście psychopatką kliniczną. tylko do psychopaty nie docierają żadne obelgi i krytyka, ponieważ nic nie czuje prócz głodu i ciśnienia na kupkę. serio. pasożytujesz na rodzicach i tak już zostanie, póki żyją, ponieważ jesteś baaardzo wyrachowana no i ktoś musi zapełnić ci ten wielki brzuszek, ale sama do roboty się nie weźmiesz, bo seriale ''lecą'' kiedy normalni ludzie na chleb muszą zarabiać. i niestety, z psychopatii, nie da sie wyleczyć.''

Gość Safiraa
:) rozumiem. podobnych ciągnie do siebie. pytanie tylko za co? wyrachowaną konfidencie i wyłudzanie pieniędzy bądź chorobliwa mitomanię, mierny intelekt czy obżarstwo i pasożytowanie na MOPSIe i rodzicach?

Oboje lubimy gotowac, lubimy seriale i chyba mamy podobne poczucie humoru. Tego z zusem akurat mie popieram. Wyjdzie dziewczyna za maz, to sie wyprowadzi od rodzicow.