Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewela282828

Kto zaczyna dietkę z allevo????

Polecane posty

od dziś zaczynam diete allevo. 170cm/100kg- kobietki zaczynające zapraszam do wspolnego wsparcia :)

Gość noxelia hipokrytko
jojo murowane, czytałas skład? no chyba, ze masz zamiar do końca życia być na allevo

Gość próbowałam
kasa wyrzucona w błoto dj sobie spokój

no nie gadaj bo chyba oszaleje!! Kupiłam zapas na cały tydzien, mam koleżankę którą ładnie na tym schudła i twierdzi ze mniej je , gdyż na allevo zmniejszył sie jej zołądek.....no nic ja wytrzymam do konca i przejde na dukana.....

Ile tam jest kalorii? 500 na dzień? Możesz jeść normalne jedzenie, tylko mieścić się w kaloriach i na to samo wyjdzie. No ale jak już masz kupione to po ptakach. Ja pewnie tygodniowy zapas zjadłabym w dwa dni :)

heheheh ja jeszcze się trzymam ale głodna jestem, tam jest 5 posiłków po 110/120kcal. Wody juz od rana wypiłam 2litry. motywuje sie tym ze idzie lato i chce jakoś wyglądać!!

Wiesz co, zdrowiej będzie jak przejdziesz na dietę South Beach potem a nie Dukana. Tam jest tyle ograniczeń, że ciężko nie grzeszyć ;) W każdym razie powodzenia :)

Gość erftghjkl
ile to kosztuje ?

ale faza startowa nie moze trwać dłużej niz 2 tygodnie, ja próbuje wytrzymać tydzien, zobaczę co się bedzie działo...

Gość gość
ile można wytrzymać - pomijam aspekt finansowy na tej diecie- tylko proszę o faktycznie wypróbowana informację

Gość gość
zaczynam 3 tygodnie diety light, spasłam się jak prosiak- w moim wieku to nawet jak popatrzę na jedzenie to tyję... masakra jakaś.... jak ktoś chetny razem ze mną to zapraszam