Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość technologikka

mozliwosc ciazy w tygodniu w ktorym niebierze sie tabletek?

Polecane posty

Gość technologikka

Hej, prosze o normalne odpowiedzi. jakies 2 godziny temu kochalam sie z moim chlopakiem i on we mnie doszedl, nie calkowicie, bo powiedzial ze pierwszy odruch byl w srodku a reszte na zewnatrz. Jestem na tabletkach antykoncepcyjnych, od wczoraj mam tydzien przerwy na okres. Okresu jeszcze nie mam, ale powoli widac czerwone na bieliznie. Pytaie brzmi. Czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w tygodiu wolnym od tabletek kiedy okresu jeszcze nie ma? dziekuje z gory za odpowiedzi i pozdrawiam:)

Gość technologikka
tak wiem, ale wole jeszcze dostac jakies opinie od doswiadczonych kobiet. nie mam jeszcze okresu ale jutro czy pojutrze powinien byc dlatego sie oawiam nawet jak na ulotce jest napisane ze w tygodniu wolnym od okresu nie mozna zajsc w ciaze. dzieki

Gość technologikka
sleepingsun wezme wezme

Gość Maasakra
Przerażają mnie niedouczone dzieciaki biorące się za seks. Masz w ogóle pojęcie jak działają tabletki antykoncepcyjne? Czytałaś ulotkę, rozmawiałaś z lekarzem? Zrób to, a nie będziesz miała bzdurnych schizów. A tak na marginesie - podczas antykoncepcji hormonalnej nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia. Gdybyś wiedziała, jak działają tabletki, wiedziałabyś też jaka jest różnica.