Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pociagaja mnie tylko wlosi

podobaja mi sie wlosi, bo sa mescy a nie cipowaci jak polaczki

Polecane posty

tak powinien wygladac mezczyzna, musze takiego miec;) polaczkom mowie nie, bo sa zdesperowanymi nieporadnymi miernotami i sa brzydcy

Gość adam 20
a mnie pociąga na rzygi jak czytam to co piszesz hehe :)

mam kuta w doopie starego

Gość włosi męscy szczególnie jak
mieszkają ciągle z mamusią i są do niej przywiązani. Rodzina włoska jest prowadzona przez kobietę a synkowie włosi to maminsynki przywiązani do mamusi.

Gość Grzestosław
zwykła szara masa :-o

Gość adam 20
pewnie kolejny chłopak cię pojebał i teraz wolisz włocha ? żałosna jesteś ciekawe czy taki włoch obronił by cię czy spierdalał by dalej niż pieprz rośnie hehehe

oj chlopcy maja kompleksy ha ha :D miernoty, nie dosc ze brzydcy, nierozgarnieci, ofermy, cioty to jeszcze tepi i glupi

Gość meli brudni chłopcy
najgorszy typ europejczyka ble

mam kuta starego w moji wielkim brudnym doopsku

Gość adam 20
a co ty pewnie jesteś doskonała hehe widze że jesteś pierdolnięta na maxa hehehe nie mam kompleksów tylko ty masz najebane w głowce może murzyna z 24 centymetrowom pałom ci potrzeba hehehehehe

faceci w polsce w 80 % sa brzydcy, nie sa mescy ani pociagajacy jak wlosi, wygladaja albo jak niedozywione dzieci albo jak brzydkie wersje bab albo sa pedalami i sa ciapami, ciotami, ofermami, wlosi sa odwazni, maja poczucie humoru, lubluja sie w kobietach, a polaczki sa zdesderowani, sfrustrowani, biedni, nedzni, brzydcy i nieporadni, zycie z polakiem to udreka i meka

Gość ona chetnie pozna kobiete
no co ty wlosi to sa ciapy!!! WLOSI WYSMIEWAJA SIE Z POLAKOW ,to strasznie falszywi faceci sa bajeranci!!!! dziewczyno!! ja poznalam wielu wlochow obecnie mieszkam z jedynm moj wspolokator okropny cwaniaczek manipulant!!!! szuka glupiej baby ktora jeszcze mu bedzie pomagala..egoista pieprzony....dobrze gra

Gość ona chetnie pozna kobiete
tak polscy mezczyzni sie naleza do zbyt ladnych ,ale to lepiej wez sie za hiszpanow lub arabow!! ale nie wlochow!!! z ARABAMI TRZEBA WIEDZIEC JAK POSTEPOWAC

Gość tak włosi lublują kobiety
szczególnie kiedy są w związku jak chcesz być na 100% zdradzana to wybieraj sobie włocha. Z arabami czy turkami to też lepiej nie ryzykować bo tam to w związku facet rządzi twardą ręką i nie raz kobieta w twarz dostaje za wypowiedzenie swojego zdania. Ale wybieraj jak chcesz. Jeśli wolisz wypucowanego faceta ale być zdradzana i być zawsze drugą po jego mamusi to bardzo prosze.

Gość gość
a mi podobaja sie poklacy bo maja super ciala, inteligentne spojrzenie i nie sa maminsynki i c***y jak wlosi. ala 36 lat italia

Gość gość
Polacy w większości mają zyebane charaktery. Są samolubni, niesamodzielni, zakłamani i niewierni w związkach. Nie szanują też kobiet i nie chcą tworzyć normalnych związków.

Gość gość
Jak mamy was,baby szanować jak przez takie tematy jak to,założone przez tępą gówniarę,pokazujecie tylko jakie jesteście poyebane?Zresztą który normalny polski męzczyzna by się wiązał z zakompleksioną,chorą psychicznie polką która za byle g****o grozi oskarzeniem o gwałt mimo ze nie dotykało się jej?

Gość gość
gość To prawda, potem się dziwią że pojawiają się tematy obrażające kobiety. Takim pisaniem nic dobrego nie zdziałają ani nic nie zmienią.

Gość gość
A mi się podobają tatarzy krymscy z skośnymi ślipiami......

Gość gość
Włosi nadają się na kochanków ale nigdy na mężów.