Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dalida 288

Co jest grane??

Polecane posty

Gość Dalida 288

Planujemy ślub, on ma 31 lat ja 28 i wszystko fajnie, nie przyłapałam go na kłamstwie, jak wychodzimy to zazwyczaj razem. Oboje byliśmy wcześniej w długich związkach.Wiem, że jego ex go zdradził a potem on ją oszukiwał - nie zdradzał ale spotykał się z innymi, chyba... A między nami wszystko super ale... jedna rzecz nie daje mi spokoju. On czasem ma problemy z zaśnięciem i wtedy wchodzi na facebook'a i szuka , przegląda profile swoich byłych kolezanek np. z pracy gdzie już nie pracuje i nie ma ich w znajomych albo koleżanek swojej ex. Widzę to, bo w historii komputera jest kogo się wyszukiwało na fcb. Robi to z nudów (też czasem przeglądam rózne profile) czy podobają mu się ??? żeni się ze mną niby mnie nie oszukuje ale dlaczego co jakiś czas szuka tych dziewczyn na facebook-u?? jednej szuka ale nie może znaleźć profilu a jednak co kilka tygodni czy miesięcy patrzy. Wiem,że nie ma kontaktu z nimi żadnego. Zazdrosna jestem czy jemu ich brakuje?

Gość Dalida 288
nie tylko dziewczyn szuka bo zwykle przegląda profile swoich kolegów ale jak już szuka dziewczyn to zawsze szuka proifili tych 2 których nie może znaleźć

Gość Jastżąb
To nie chcę Cię martwić,ale taki facet jak będzie miał okazję to Cię zdradzi,chyba,że nie martwi Cię to

Gość Dalida 288
seksu nie brakuje zastanawiam się czy to normalne bo czasem każdy przegląda czyjeś profile ja też róznych facetów nawet jak ich nie znam, ale on szuka tych 2 dziewczyn jak już mu się przypomni. Nie wiem jak go o to spytać?? np. nie mógł spać w nocy, zdarza mu się to, wstaje się napić i bierze komórkę i wiem,że wtedy np. przegląda fcb i szuka tych dziewczyn między innymi ale też po tym kolegów z pracy itp.

On czasem ma problemy z zaśnięciem i wtedy wchodzi na facebook'a i szuka , przegląda profile swoich byłych kolezanek ----moze mu sie barany skonczyly Zazdrosna jestem czy jemu ich brakuje? ----jeszcze zapytaj czy go kochasz i czy mu ufasz a ja wytocze szklana kule w miedzyczasie :)

Gość Dalida 288
może schizuję ale nigdy mnie nie oszukał, ale za kadencji swojej ex wiem, że lubił rozmawiać i bajerować kolezanki odkąd jest ze mną to siedzi w domu, wychodzimy razem, nakręcił się na ten ślub i w większości to on planuje i organizuje załatwia. Ale jak się budzi o 4ej i szuka profilu koleżanki z poprzedniej pracy bo nie może go znaleźć, ale już z nią nie pracuje od 3 miesięcy i potem kolegów z tej pracy to jestem zazdrosna, zastanawiam się czy szuka jej bo jakaś chemia była czy jakby była okazja to by skorzystał?

Gość Dalida 288
no dobra nie do przewidzenia, szukam dziury w całym trochę a z drugiej strony nie chciałabym być z facetem który jest "psem na baby" i go ciągnie do wszystkich

Gość Dalida 288
on nie znalazł ani jednej ani drugiej koleżanki. Przyznał się kiedyś, że przeglądał profil ex ale nic nie wyczytał bo ma poblokowane. Teraz od czasu do czasu ok. raz w miesiącu szuka kolezanki ex którą b.lubił albo kolezanki z byłej pracy nie może ich znaleźć bo znam ich profile ale ciekawe czy jakby znalazł to by próbował pisać czy może by pooglądał i by mu się znudziło?

Teraz od czasu do czasu ok. raz w miesiącu szuka kolezanki ex którą b.lubił" ----nie no dziewczyno! tu potrzebne sa konkretne dane. bierz kalendarz i policz dokladnie! moja szklana kula nie zadziala na taka fuszere