Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frania Mania333

5kg w 7tyg. Dam radę? Komunia córki...

Polecane posty

Gość Frania Mania333

Tak myślałam, że przytyłam po zimie, ale myślałam że może z 2kg. Dzisiaj mierzę sukienkę zakupioną w ubiegłe lato i góra ok, a dół... ledwo weszłam. tyłek obciśnięty jak nie wiem, do tego wiadomo jak w tyłku ciasna to i na udach się podniosła i zrobiła się mini, a była przed kolanko. figurę mam typowo gruszkową więc w sumie tylko te nogi i tyłek przytyły. Weszłam na wagę +5kg:( Chciałam tą sukienkę założyc na komunię córki w maju bo jest prawie nowa i ładna, nie chcę kupowac nowej. Mam 7 tyg. Dam radę zrzucic 5 kg w tym czasie?

Gość jesliiii
jesli chcesz to mozemy razem sprobowac:) ja nie mam okreslonego czasu,ale tez musze schudnac min 5kg;) to jak?

Gość schydlam 20 kg
dasz rade,w 3 tygodnie zrzucisz,nie jedz słodkiego,ogranicz chleb,ziemniaki,makaron i nie jedz kolacji.to schudniesz.Ja przez 10 miesięcy tak robiłam i schudłam 20 kg.Pierwsze 5 poszlo w 3 tygodniu.Pocwicz trochę,dziennie dwie serie po 30 przysiadów,dwie seriie 30 pompek żeby trochę się ponaciagac.

Gość schydlam 20 kg
przylaczam się do was :) Zaczyanmi od jutra?

Gość Frania Mania333
ja już od dziś zaczełam bo załamalam się tą sukienką:( Troche też pocwiczyłam, bieg w miejscu jakies tam wymachy, pokręciłam tez hula hopem, tylko ze raczej zalezy mi na cwiczeniach na nogi i pupe. mówicie ze w 7 tyg spokojnie dam rade, mam nadzieje. moja aktualna waga 62kg, chce zejsc do 57

Gość schydlam 20 kg
frania ja tez mam 62,chce zejść do 55.Ok ja od jutra zaczynam.Wiec nie jem chleba,ewentualnie pol malej kromki rano z masełkiem.To będzie moje sniadanie.Potem ok 12 zjem troszkę warzyw z patelni i ok 17 jabłko.I ja koncze z jedzeniem w tym dniu.Mam nadzieje ze mi się uda.Jakie ty masz propozycje?

Gość Frania Mania333
lepiej nie jesc masła. ja odrzucam ziemniaki, masło, słodycze, tłuszcze i ograniczam posiłki

Gość schydlam 20 kg
na pol kromce maslo nie zaszkodzi.Gorsze sa ziemniaki,makaron i chleb,to najgorsze zdzierstwo !!!! Ok to będziemy dziennie się komunikować co jemy i jakie postępy.Ustalmy ze zwazymy się w przyszly piątek.Akurta będzie tydzień.Ale wcześniej nie wchodzimy.

Gość wiecie co mi sie przytrafiło
przeciez w 2013 r nie ma komunii św. sa dopiero w 2014.