Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto ma rację

kto ma rację

Polecane posty

Gość Kto ma rację

Mój mąż od kiedy skoczył na bungy marzył o skoku ze spadochronu, gadał o tym od 2 lat, ostatnio stwierdził ze chciałby skoczyć w swoje urodziny. Wczoraj na gruponie znalazłam świetną ofertę skoku i mu ją kupiłam. Myślałam, że się ucieszy, a on zrobił mi jazdę - że co ja sobie myślę, robić coś za jego plecami (!!!), że powinnam najpierw spytać go o zdanie (jasne, przecież na tym polegają niespodzianki..). Mówię, że przecież to jego marzenie i chcę je spełnić, a on że tak ale on sobie sam to kupi i lepiej mam sprawdzić, czy można i oddać ten kupon... Ja jestem dziwna czy on? Bo już zwątpiłam...

ja bym się wkurzyła. Nawet jeśli twój prezent to był falstart, bo on powiedzmy nie jest jeszcze gotowy by spełniać swoje marzenie to mógł być delikatniejszy a nie urządzać awanturę... chciałaś mu zrobić przyjemność a on cię zaatakował;/

Gość Kto ma rację
Ale o co miałam pytać, skoro od 2 lat o tym mówił i wiem, że chce to zrobić. To miała być niespodzianka. Jeszcze gdyby to jakoś normalnie powiedział, a nie z taką pretensja jakbym zrobiła coś złego...

Gość Kto ma rację
przyszłam_ponarzekać Dzięki!!! Dokładnie o to mi chodzi! I nie chodzi o to, że on nie jest gotowy, bo chce to zrobić. Tylko zrobił mi jazdę, że kupiłam ten kupon bez jego wiedzy (?)

Gość Kto ma rację
up