Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaona22

owulacja-mozliwa ciąza?

Polecane posty

Gość Onaona22

witam dzis byłam na usg dopochwowym 18dc i oto opis: endometrium -9,3mm jajnik prawy 29/22mm, z pecherzykiem o srednicy 6mm jajnik lewy 34/29 mm z pecherzykiem dominujacym 17,4mm zatoka douglasa bez plynu co to oznacza, ze owulacja juz byla,czy gdyby jakies jajeczko juz peklo wczesniej bylo by to widac? mielismy seks z partnerem w 11 dc bez wwytrysku przerywany.czy jest szansa na ciaze.martwie sie bo nie chce miez teraz dziecka

Gość Onaona22
dziewczyny napiszcie cos

Gość ja11111
jw

Gość diakonijakoni
tak tak, a w lustrze to niestety ja ,tak tak, lalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa glupia jestes i tyle. nie masz ust zeby gina zapytac na wizycie? krety nka

Autorko zawsze jest możliwość ciąży ale po tym co piszesz to wątpię żeby wykazało.ją byłam w5 tyg i nie była widać jeszcze nic na usg zaczekaj do terminu miesiącami i zrób test

Gość Zamiast
to juz twój setny temat! ile można, Szansa na ciążę mniejsza niż na wygraną w totka.

Gość tetma1
moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość ona22ona
jw

Gość ciąża niemozliwa absolutnie
POza tym nawet jak bara wspołzyje w owulacje i jest super płodna to i tak ma tylko 25 procent szans że się uda. Wy6 nie macie żadnych w tej sytuacji

Gość nosz sieroto jedna
przecież był już taki temat!! zrób sobie betaHCG z krwi i będziesz wiedziała, chociaż jak nie stać Cię na gumy to diabli wiedzą cy stać Cię na test za 20 parę złotych i nie zakładaj 10 takich samych tematów!!!

Gość pewnie że nie
Z tego seksu w 11 dc NIEMOŻLIWE! W ogóle cos nie hallo z tobą. Masz PCOS?

Gość ona22ona
nie rozumiem negatywnych uwag poprostu sie troche martwie...a nie znam sie na przyroscie tych pecherzykow

Gość ona22ona
no wlasnie sama sie martwie o te moje cykle.na usg lekarz poza tymi informacjami ktore napisalam nic nie wykryl.jak mozna zdiagnozowac PCOS? przed ostatni cykl mialam 34 dniowy a ostatni 42 dni! mialam 2 badania usg w 15dc i wczoraj. i konsultacje u ginekologa. ale gin to olala i powiedziala ze najlepiej mi wszytsko wyreguluja tabletki. Mam 3 letnia coreczke i nie chce miec teraz dziecka ale martwie sie tym ze to wszytsko tak sie rozjechalo.

Gość ona22ona
a i nie dostalam skierowania na zadne dodatkowe badania

Gość ona22ona
podnosze

Gość nosz sieroto jedna
negatywne opinie, bo nie znasz podstaw biologii z podstawówki i zakładasz po kilka takich samych tematów, a poza tym jakie PCOS ?? na jednym jajniku 1 pęcherzyk, a na 2 jajniku 1 wyraźnie dominujący i zdecyduj się czy pytasz o ciążę czy o zaburzenia, bo sama się motasz

Gość myslałam,ze wczoraj
już ci wystarczajaco wszystko wyjaśniłam, no ale jak widzę do niektórych trzeba kilka razy powtórzyć żeby zrozumieli albo i nie

Gość ona22ona
pytam o mozliwosc zajscia w ciaze