Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TTTuuuuuuu--

Gdybym tylko mogła ........porwałabym Ciebie......

Polecane posty

Gość leonorka
On jest zajęty i to właśnie mnie blokuje

Gość atrakcyjna zawsze zajęta
róbcie co chcecie

Gość socjologiaser
rafał ma pannę z Warszawy a drugąw paryżu

Gość socjologiaser
a roberta żadna ładne nie chce

Gość TTTuuuuuuu
... no i tu jest problem ..jeśli czujesz że to nie ten czas to lepiej tego nie rób.. a on wysyła Ci jakieś sygnały ze mógłby być zainteresowany?

Gość leonorka
Mamy kontakt telefoniczny - relacja kolezenska TTTuuuuuu- ten Twój tez ma kogos?

Gość TTTuuuuuuu
tak ma kogoś i jestem pewna że jej nie zdradzi i nie skrzywdzi..ja też nie chcę nikogo krzywdzić więc dusze to w sobie...nie chcę niczego zmieniać i boję się że wyszłabym przed nim na idiotkę.... myślisz że twój coś może czuć do Ciebie?

Gość ilbjbf
vhvjbkn

Gość leonorka
Tego właśnie nie wiem . Wiesz co uświadomiłam sobie , ze nie mozna cały czas patrzeć na innych , bo kogos skrzywdze itd. A ja ? Dlaczego nikt nie patrzy na mnie. Ja tez chce byc szczęśliwa . Ja nic nie robię , nie narzucam sie . Jednak jeżeli byłaby taka możliwość to będę myślała o sobie . Pomysl moze warto zawalczyć o siebie

Gość leonorka
I tak jak ty boje sie osmieszenia , a najbardziej odrzucenia .

Gość TTTuuuuuuu
leonorkau mnie może jest troszkę inaczej bo ja czuję się szczęśliwa nie czuję się niespełniona i niekochana wręcz przeciwnie dlatego nie chcę dla swojej zachcianki kogoś ranić i burzyć spokój ....Gdybym była za zabój zakochana do tego nieszczęśliwa w życiu to moze bym spróbowała ...ale nie chciałabym nigdy patrzeć na łzy kobiety która nic nie zawiniła....może ja nieżyciowa jestem.... a on też według mojej oceny nie zrobiłby nigdy nic przeciwko żonie...to zbyt porządny facet..

Gość TTTuuuuuuu
może ja sobie tylko wmówilam że on też zerka i coś w nim drgnęło:( może tak wcale nie jest.....

Gość Nie twoja sprawa
I tak jak ty boje sie osmieszenia , a najbardziej odrzucenia . Dlaczego bierzesz sie za kogos nie zwracajacego na ciebie uwagi? Pomysl dziewczyno. Gdyby cos do ciebie mial to byloby to widoczne, sam by zaczal. Co go powstrzymuje? ;) radze tez zainteresowanie sie kims wolnym.

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuu - tak to pytanie do lkjhght, tylko ona nie podała mi wieku.... leonorka - a czy on ma żonę? ja na Twoim miejscu powiedział bym co czuję...bo może on chce Ci to też wyznać tylko też cięzko mu to z siebie wydusić...

Gość uuupppsss
leonorka - czy on daje Ci jakieś znaki zainteresowania? TTTuuuuuuu - widzisz, tak to jest, że często człowiek nie ma odwagi na to żeby wyznać co czuje...trzeba się w końcu przełamać;)

Gość TTTuuuuuuu
uuuppsss- powiedz mi co by Ci dało wyznanie jej tego? Na co liczysz z jej strony? ....bo ja wiem że moje wyznanie niczego by nie zmieniło tylko by zmąciło spokój ...myslisz że on może czekać na mój krok?

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuu - może tak być że on też myśli o Tobie i nie wie jak Ci o tym powiedzieć...widzisz ja jestem żonaty i to małżeństwo wisi na włosku...

Gość TTTuuuuuuu
to może ten maleńki włosek możesz uchronić przed zerwaniem? U niego jest inaczej chyba że to tylko pozory ale wydaje się być szczęśliwy z żoną i dobry dla niej....tylko czasem dłużej popatrzy mi w oczy jakby chciał coś powiedzieć a nie mógł......

Gość blackrabbit
TTTuuuuuuu jestes z wawy?

Gość TTTuuuuuuu
black... tyle mogę napisać że nie jestem stamtąd..

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuu - no właśnie to spojrzenie w oczy bardzo dużo mówi...chce Ci pewnie powiedzieć co Ty jemu...tak myślę na 100%. Mi też ona tak patrzy...

Gość TTTuuuuuuu
uuupppsss- takie spojrzenia to coś fantastycznego... ta niepewność też ma swój urok..taka gra kobieco/męska jak nie mam nic do faceta to od razu ucinam spojrzenie a z nim jest inaczej...sama szukam jego oczu i łapię go na tym że się wpatruje...ale może tylko mu się podobam jak 2000 innych kobiet ...

Gość leonorka
Nie wiem czy to jest cos wiecej z jego strony .Znaki zainteresowania są . On podtrzymuje kontakt ,pisze , dzwoni . Nie ma zony , partnerkę . Zgadzam sie z wami odnośnie tych spojrzen . Myśle , ze oczy o wiele wiecej mówią niż usta

Gość leonorka
uuupppsss- piszesz , ze Twoje małżeństwo wisi na włosku . Tez myślisz o kimś innym ?

Gość lkjhght
uuupppsss jestem pare lat mlodsza

Gość TTTuuuuuuuu
leonorka.. skoro on podtrzymuje kontakt to na czyms mu zależy...czy tylko na koleżeństwie czy na czymś więcej to tylko on wie..może kiedyś się z tym zdradzi...

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuu - nie, gdy ktos patrzy w ten sposób w oczy to znaczy coś więcej, może być i 10000kobiet którym się nie patrzy w ten sposób...

Gość uuupppsss
leonorka - jeżeli pisze, dzwoni do Ciebie zależy mu na tym żeby utrzymać z Tobą kontakt;) odnośnie oczu to racja:)

Gość uuupppsss
lkjhght - mlodziutka jeszcze jesteś:) Gdyby chłopak był starszy od Ciebie np. 5 lat i podobał Ci się to interesowała byś się nim?

Gość TTTuuuuuuuu
uuupppsss tak wiem że to jest inaczej gdy sie patrzy na kogoś kto sie podoba ale on też jest inny...on jest ułożony grzeczny szarmancki i miły dla wszystkich...jak więc poznać że wobec mnie jest inny?