Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TTTuuuuuuu--

Gdybym tylko mogła ........porwałabym Ciebie......

Polecane posty

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuu - podobasz mu sie dlatego tak zrobił....

Gość uuupppsss
taka jedana:); leonorka- a wy co dziewczyny doradzicie....

Gość Abcdef./
Cześć wam! Też z wami jestem też widziałem dzisiaj też jest młodsza i też myśli,że nie daje po sobie poznać

Gość TTTuuuuuuuu
..nawet jeśli to było bez podtekstów erotycznych? takie zwykłe musnięcie w ramiona i plecy to oznaka tego że mus się podobam?

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuuu - tak oczywiście, jak ktoś w ten sposób szuka kontaktu to znaczy że sie interesuje...:)

Gość anonimm_P
Kolejny wieczór i kolejna nadzieja, że może M tutaj zajrzy :)

Gość TTTuuuuuuuu
Abcdef./ cześć:) ..napisz proszę..młodsza kobieta jest dla Ciebie kimś kogo można traktować poważnie kimś kto może stać się powiernikiem przyjacielem? ..ja nie jestem młodziutką siksą ale dla niego mogę być...

Gość TTTuuuuuuuu
anonimie witaj :) i za Ciebie trzymam kciuki by tu zajrzała kiedyś.. uuupppsss Ty też nie jesteś obojętny swojej jeśli pozwoliła na pocałunek na powitanie...jeśli facet się nie podoba to kobieta nigdy nie dopuści go tak blisko...

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuuu - dla mnie młodsza może być jak najbardziej koleżanką, przyjaciółką .... wiek nie gra bardzo roli ważne są uczucia.....ile jesteś młodsza od niego 5-7 lat?

Gość anonimm_P
"Moja" M też pozwala mi na takie drobne gesty, mogę ją pogłaskać, połaskotać, potargać po włosach, ale obawiam się, że dostałbym w twarz, gdybym spróbował pocałunku i pewnie włączyłyby się ciche dni, a nie chcę tego :( Muszę poczekać, aż sama posunie się troszeczkę dalej...

Gość Abcdef./
Tak,akurat dla mnie wiek nie ma znaczenia.

Gość TTTuuuuuuuu
uuupppsss - jeszcze więcej.. znam jego dokładny wiek on mój też zna... różnica jest spora anonimie - takie przepychanki pozwalanie na dotykanie wygłupy...zabawa..kobieta nie będzie tego robiła z pierwszym lepszym.. znaczy że coś znaczysz dla niej:) Drodzy Panowie czyli mam rozumieć że mężczyzna któremu podoba się kobieta będzie dążył do kontaktu fizycznego nawet jeśli miałby trwać tylko kilka sekund i być bardzo neutralny?

Gość TTTuuuuuuuu
Abcdef./ chciałeś mnie kiedyś o coś zapytać i nie zapytałes.. Pamiętasz jeszcze o co chodziło?

Gość anonimm_P
TTTuuuuuuuu: myślę, że nie neutralny, ale u mnie to wygląda tak, że ona kilka razy już mi mówiła, że jestem dla niej jak brat i myślę, że właśnie tak uważa i dlatego mi pozwala na takie "małe co nieco"... Jeśli facet słyszy, że jest dla kobiety jak brat to co sobie myśli... ona zapewne chce mieć we mnie właśnie tylko kogoś takiego... :(

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuuu - 10lat różnicy? czy więcej...

Gość TTTuuuuuuuu
anonimie -kobiety są niejednoznaczne czasem mówią jedno a myślą coś innego..tylko się nie przyznają do tego bo boja się odtrącenia..

Gość uuupppsss
anonimm_P - ciesz się z tego "Stary", bo przyjaźń to wielka rzecz!!!

Gość TTTuuuuuuuu
uuupppsss podam przedział między 10 a 20 sporo prawda..? ..co o tym myślicie?

Gość anonimm_P
A mogłoby być tak pięknie :) Cóż, pozostaje pomarzyć, przynajmniej jeszcze trochę... Muszę pomyśleć jaki krok zrobić, żeby jej do siebie nie zrazić, a trochę zmniejszyć dystans...

Gość anonimm_P
uuupppsss - dzięki, ja wiem, bardzo cenię sobie naszą przyjaźń i dlatego nie chcę jej zniszczyć, jest dla mnie zbyt cenna. Ale mój racjonalizm się wyłącza, cieszę się tym co mam, a jednocześnie tak bardzo brakuje mi czegoś więcej i pomimo, iż staram się wyłączać z takich myśli to one wciąż wracają i to trwa już od kilku miesięcy... :(

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuuu - bez ściemy to sporo jeżeli jest więcej niż 15..

Gość uuupppsss
anonimm_P jak znaleźli byście się w łóżku to 50/50 albo było by jeszcze lepiej albo dużo gorzej...ciężko powiedzieć, naprawdę ciężko przewidzieć....jak by to wyszło...

Gość anonimm_P
Jeśli więcej niż 15 to faktycznie sporo... no ale, któż wie, może to akurat Ten wyjątkowy przypadek, hmm...

Gość uuupppsss
TTTuuuuuuuu - a z resztą miłość, czułość nie wybiera....

Gość TTTuuuuuuuu
anonimie taka relacja to skarb...też bym takiego czegoś pragnęła.. spróbuj ją podpytać co by zrobiła jakbyś ją pocałował...ale byłaby zaskoczona takim pytaniem :) uuupppsss - nie chcę napisac ile dokładnie...myślisz że nie może traktować mnie poważnie?

Gość a byliście w czym stakierfm
różnica wieku , nie jest ważna wówczas kiedy oboje sie spotkaja porozmawiają i wtedy dopiero okazuje sie czy to cos wiecej czy nie, czy jest chemia czy jej nie ma , jesli jest to zdecydowanie wiek naprawdę nie ma nic jest coś wiecej są uczucia które szargaja sercem i to jest to piękno

Gość uuupppsss
serce z rozumem się kłóci....w takim przypadku...

ani ładu ani składu sorry :)

Gość TTTuuuuuuuu
miłośc ..czułość..sex tak wiem że tu wiek nie ma znaczenia.. ale w zwykłej przyjaźni czy koleżeństwie? ma znaczenie dla faceta?

nieprawda :)chyba że ty nie pałasz uczuciem :) wtedy moze tak ale jesli oboje wiedza czego chcą i pragną to wybacz ;)