Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola1998

Głodówka.!

Polecane posty

Gość lola1998

Hej. Zbiża się wiosna, więc czas zrzucić te nabrane przez miesiąc kilogramy.! Mam 15 lat 171cmm i około 65 kg. Wiem, za dużo. ;/ Dlatego zaczynam od jutra głodówkę. Chcę schudnąć, ale bardzie poczuć się lepiej, bo od dłuższego czasu czuję się jakaś wielka i nabrzmiała. ;/ Będę tylko pić wodę z cytryną i herbatę bez cukru no i jakieś soki niskocukrowe. ;p zacznę też od jutra 6 weidera, więc przy okazji zdam relacje czy pomaga. Kto ze mną, niech pisze.! A kto uważa, że to beznadziejne to niech najlepiej nie wchodzi tutaj, bo nie mam zamiaru przejmować się opinią innych. Kto ze mną.? Ps. Jak na razie tylko 6 weidera bo mam złamaną nogę, a później normalne ćwiczenia typu rowerek, bieganie itd. A i mam zamiar wytrzymać na razie tydzień, a później zobaczymy. Może mi się to spodoba. ;p

Gość nedjkuehw
to ja powiem ci tyle ze jak bedziesz sie glodzic a za tydzien cos zjesz to bedziesz miala efekt jojo i nic nie schudniesz wten sposob jak chcesz naprawde schudnac to nie jedz slodyczy czeklady, jedz duzo bialka sokow, owocow , chude mieso, itp takie zdrowe rzeczy no i te cwiczenia oczywiscie jaknajbardziej tak i bieganie

Tydzień głodówke? Chcesz efekt jojo + 50% ? Wiesz ze głodówka rozregulowywuje metabolizm i organizm odkłada więcej tłuszczu? W tygodniu schudniesz, ale twój organizm straci tylko wode a tłuszcz zostanie i będzie go jeszcze więcej odkładał.

Gość lola1998
Nie jestem raczej taka, że w wieku 15 lat się rucham, wiesz....