Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra;.

jakie potrawy w drugi dzien swiat? Pomocy!!!!

Polecane posty

Gość kleopatra;.

Tescie maja przyjechac i juz sie stresuje ze cos popsuje. Nie mam pojecia co podac na obiad. Czy zwykly rosol i kotlet w swieta to nie za malo wykwintnie. Prosze pomozcie. Bedziemy pic alkohol wiec jakirs przegryski tez by sie zfaly ale przeciez nie zrobie koreczkow w swieta:( A co na kolacje? Krokiety chyba bardziej pasuja w swieta grudniowe... Nie mam bladego pojecia czym ich uraczyc

Gość martula2402
Nie każdy jest mistrzem kuchni.ja znam przepis na pyszna zapiekankę.a z mięsa może pierś kurczaka faszerowaną boczkiem i ogóreczkiem i drobno posiekanymi pieczarkami.PYCHA

Gość beautysss
tescie-i juz wystarczy, wiadomo ze autorka to debil:O

Może upiecz klops z jajkiem w środku. A na zagryzkę przygotuj sałatki i półmisek różnych wędlin.

Gość martula2402
Na sałatki tez mam przepisy.

Gość Bądź sobą
Może gołąbki?

Ja lubię rosół i schabowy więc dla mnie to jest dobry obiad :D Moim zdaniem najlepiej jest podać to w czym dobrze się czujesz,na pewno masz chodź jedną potrawę która robi furorę wśród rodziny,znajomych. A tak moje propozycje to : kurczak pieczony - tu masz spore pole do popisu ;) Można go zrobić w rozmarynie, w cytrynie , nadziewanego itd. zrazy wołowe w sosie schab lub karkowa pieczona