Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Gość telefonikkk
Witam was może tu mi ktoś pomoże. Ostatnio w mojej pracy (pracuję w telemarketingu czyli na słuchawkach gdzie pracuje mnóstwo osób) zmienił się system organizacyjny przeszło do nas wiele nowych osób z innego oddziału firmy. Te nowe osoby siedzą w jednej sali (wszyscy się znają), a my (czyli osoby które pracowały tu wcześniej) w innej. Mamy jedną kuchnię, więc czasami tam widzimy się z tymi nowymi osobami. Zwróciłam uwagę na jednego chłopaka spodobał mi się, ale nie wiem jak się zachować, dawno nie podobał mi się nikt tzn nie miałam potrzeby nawiązywania znajomości z kimś kto by mnie zainteresował ponieważ byłam bardzo długo w związku ok 6 lat. Głupio mi tak pierwszej zagadnąć nie wiem czy ja mu się podobam, przez dwa dni zachowywał się jakby zwracał na mnie uwagę, coś próbował zagadnąć, ale ja odpowiedziałam i od razu przestałam zwracać na niego uwagę, teraz tak raczej nie zwraca za bardzo już na mnie uwagi, wydaje mi się teraz nawet że podobam się jego koledze, ale mi się podoba właśnie on. Jak przechodzę to nie patrzę na niego choć wiem gdzie siedzi, ale głupio mi okazać, że mi się podoba, choć pewnie już trochę to zauważył... Tym bardziej mi głupio jakbym na niego patrzyła, a okazałoby się że ja mu się nie podobam Poza tym jest ode mnie raczej młodszy :/ Kiedyś nie miałam problemu żeby uśmiechnąć się do chłopaka który mi się podobał, a teraz jakoś mi głupio tym bardziej że on nawet jak o coś pytał to miał poważną minę więc nie będę się szczerzyć... Co mogłabym zrobić żeby jakoś go zagadnąć, ale żeby nie wyszło że mi się podoba tylko jako współpracowniczka może...

Gość telefonikkk
Maciek często się udzielasz może miałbyś jakiś pomysł ?

Gość Maciek spi
o tej porze.

Ogolnie nie jestem fanem romansow w pracy, ale jesli juz musisz i Ci zalezy, to musisz pokazac mu jakies zainteresowanie. Mozliwe, ze jest niesmialy, a mozliwe, ze ma tak jak jak ja, czyli nie lubi byc nachalny i jesli nie ma wyraznego zielonego swiatla ze strony laski, to nie podejmuje jakichs pochopnych ruchow zbyt wczesnie, zeby nie wyjsc na idiote. Poza tym nie wiadomo jak dogadal sie z tamtym kolega, bo moze skoro tamtemu sie bardzo podobasz, to dogadali sie, ze tamten ma do Ciebie pierwszenstwo.

Gość telefonikkk
hej wiem że powinnam dać sygnał tylko jak to zrobić żeby też nie wyjść na idiotkę bo jesli on kogoś ma to nie będzie mną zainteresowany a ja zrobię z siebie idiotkę że się np uśmiecham głupio do niego :/ Albo jeśli mu się nie podobam chodź wydaje mi się że na początku próbował złapać kontakt jak się zobaczyliśmy... jest raczej taki obojętny choć zerka na mnie ale jest obojętny nie wiem co mysleć :( Maćku widzę że Ty jesteś tu ekspertem w różnych dziedzinach więc może i tu pomożesz :)

Gość telefonikkk
znalazłam jego profil na FB i looknęłam trochę jest raczej zwyczajnym facetem nie typem cwaniaczka, ogląda dobre filmy słucha fajnej muzyki, w profilu nie ma zaznaczone że jest w związku ale nie każdy zaznacza..

@telefonik: ja podalem Ci dosyc proste, oczywiste i jedyne rozwiazanie jakie mozna zrealizowac w tego rodzaju sytuacjach, a Ty odpowiadasz jak zazwyczaj odpowiada kobieta, kiedy proponuje jej sie najprostsze rozwiazanie, czyli ze nie zrobisz nic pierwsza, bo "wyjdziesz na idiotkie". No coz, w takim razie kombinuj dalej, ja innych sposobow nie znam.

Hej.:) Pytanie co prawda do Maćka,ale już wczoraj zdaje się pytalaś o to więc chyba zależy Ci na odpowiedzi,Ja bym na Twoim miejscu zaczekała spokojnie jeszcze jakiś czas,zobaczysz czy on zrobi jakiś krok w Twoim kierunku, a jeśli nic nie zrobi, to sama bym zagadnęła. Przecież możesz nawiązać jakąś niezobowiązującą rozmowę,o byle czym.Może przy okazji dowiesz się czy kogoś ma,czy nie.Jesli nie,to sama wyczujesz po jego zachowaniu plus minus czy jest Tobą zainteresowany czy nie.Jeśli tak,zaproś go na kawę albo jakieś piwo po pracy i już.Jeśli odmówi-będzie jasność i nie będziesz sobie robić na darmo nadzieji. Pozdrawiam.

Gość wypchaj sie dzemem pajacu
🖐️