Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Gość ola wio
Kochana, faceci na kafeterii to w większości pipy więc bez obaw :-)

OMG to ktoś jeszcze chodzi w kalesonach w czasach, gdy noszenie przez mężczyzn rajstop (tak, są męskie rajstopy) jest czymś normalnym?

Oczywiście rzecz jasna są to kalesony od armanniego po tysiaku od nogawki i pinć euro od centymetra średnicy dziury w kroku nazywanej otworem ewakuacyjnym:)

Widac rzadko chodze po sklepach, bo nie wiedzialam, ze sa rajstopy dla mezczyzn. Mam od racu przed oczami ta komedie o Robin Hoodzie, faceci w rajtuzach :P

Nie opanuje sie,bo nigdy nie czekalam dluzej niz dwa tygodnie :) Ja jako nie wierzaca nie obchodze swiat, mam tylko zamowienie na salatke i ciasta od obchodzacych :P

"Widac rzadko chodze po sklepach, bo nie wiedzialam, ze sa rajstopy dla mezczyzn" 8 cóż, nie trzeba chodzić po sklepach, wystarczy mieć net. 8 kalesony są obleśne i aseksualne, ujdą jeszcze u dziadków, ale młody facet w kalesonach? no way!

Chodze tylko jak jest bardzo zimno, poza tym jestem teraz bez auta. @Woman: jakbys byla lekarzem, policjantem, strazakiem itp, albo pracowala na stacji ben, to pewnie bylabys ulubiona kolezanka, bo moglabys brac dyzury we wszystkie swieta:)

Ale cene jebli. To jak ja byłem w syfie to nawet szef kompani pierdolony skurwysyn przekręt krzyczał 30zł za takie jak ktoś zgubił (czyt. jak szefo zapierdolił bo nic innego nie robił tylko sie szlajał po kompani, kradł a później ściągał chuj z żołdu pierdolec jebany)

nazywał się Starszy chorąży Ptak...Podejrzewam, ze to taki eufemizm na określenie sflaczałego, zgniłego kutasa... Zreszta...Może to On się ogłasza z tymi kalerajtami?

o kalesonach? Ja czasami noszę rajstopy w zimę pod spodnie jak jest bardzo zimno ale strasznie nie lubię :/ Idę robić obiad :D

nie chce mi się robić pomidorówki postanowiłam zrobić coś na szybko ziemniaczki pierś z kurczaka w przyprawie soczysty kurczak i ogóreczki kiszone :D

ja zrobiłam kotleciki z kaszy gryczanej z żółtym serem, fajne są bo można zostawić ulepione do usmażenia na później czy na drugi dzień. do tego sos pomidorowy z czosnkiem i ziołami. pycha :)