Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

rok na kafeterii

Polecane posty

Gość Firefox
miszcz jesteś obrzydliwy :O a te twoje rysunki -żenada

Gość Zuzanna Amelia & 25
19:19 [zgłoś do usunięcia] miszcz_kozery Zuzamelio Maciek dokonał pobieznej i treściwej analizy kobiecego seksapilu na przykładach Fiku nie występowała w roli przykładu pozytywnego ­ Daj linka

to tak na szybko było i mocna kreska bo inaczej na zdjęciach nie widać:P Przepraszam maćku. za chwile jakiś autoportret śmieszny walne dla równowagi;)

17:52 [zgłoś do usunięcia] Maciek B. @pytanie: w fiku nic nie ma odstreczajacego i tez ja lubie. No wlasnie, lubie. Fiku to jest dziewczyna, ktora sie lubi. Po prostu kolezanka. Litosc bo to dobra i poczciwa osoba, ale niedojrzala emocjonalnie na swoj wiek. Zaba natomiast nie jest od tego, zeby ja lubic, tylko zeby ja zdobyc. Jest zolzowata, zeby nie uzyc mocniejszych slow. To jest charakterologicznie najbardziej pociagajacy typ kobiety, ale miec taka moga tylko faceci silni psychicznie. Tak to mozna w duzym skrocie wyjasnic - faceci wola zolzy. Oczywiscie pomijam facetow ktorzy szukaja mamusi, pantoflarzy itp. Tacy z kolei nie sa atrakcyjni dla kobiet."" ­

20:00 [zgłoś do usunięcia] Maciek B. Zolzowatosc, to po prostu sukowatosc. Nie mozesz byc za dobra, bo facet i tak tego nie doceni, a po drugie poczuje sie zbyt pewnie i przestanie sie starac. Operujemy troche na poziomie przenosni, bo z prawdziwa zolza nikt na dluzej sie nie zwiaze, chyba ze przez pomylke. Zaba jest sukowata, ale to ogolnie dobra kobieta z masa zalet. Fiku to typ kolezanki, w dodatku bujajacej w oblokach. Jej facet bedzie ja musial prowadzic za reke przez cale zycie, ale jest masa takich facetow, ktorzy lubia takie slabe psychicznie kobiety, no moga jej w ich mniemaniu 'imponowac". Z takimi kobietami jak Zaba nie daliby sobie rady, wiec wybieraja je sobie czesciej na kochanki. To jest zlozone zagadnienie. ­ łoto i to to:)

nie Maćku Stare najtańsze drzwi tyko sobie wprawiłem zamiast szyby kawałek dechy:P Wiesz rozumiesz. Teraz czuje się prawie jak w trumnie:classic_cool: