Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w czym chodzicie po domu

w co sie ubieracie "po domu" ? jak Natalia Boska czy raczej wygodnie?

Polecane posty

kobiety, w czym chodzicie po domu, gdy zajmujecie sie dprawami domowymi, sprzatacie, gotujecie, jestescie po pracy. chodzicie w spodniach typu jeansy czy leginsy, dresy? ja ostatnio ciagle chodze w leginsach. jest wygodnie a w dodatlu nie niszcze, nie rozciagam spodni typu jeans, lub z innych materialow. napewno ogladacie rodzinke.pl gdzie serialowa Natalia chodzi po domu w szpilkach, sukienkach i wleganckich kreacjach. tylko czasem jest ubrana bardziej ba luzie typu dresy. zastanawia mnie jak to wyglada u Was? mnie np jest nie wygodnie w bardzo obcislych rurkach sprzatac czy np gotowac, boje sie ze poplamie, a tez szkoda mi naciagac dpvre spodnie gdy sie gimnastykuje przy robotach domowych.

Gość nie(fanka) wampajrzycy
jak kto???

Gość ale jaja jajajaja
ja dresy lub legginsy i sweter

Gość plokhuigyftr
ja najczesciej chodze w dresach albo leginsach do tego jakas zwykla koszulka albo bluza. w serialu wiadomo ze sie kozuchowska w dresie nie pokaze.

Gość lkdd
natalia boska, czyli kto...?

Gość lkdd
a juz doczytalam... nie ogladam rodzinki.pl. ja chodze po domu w dresach lub legginsach i koszulce.

jak bohaterka serialu Rodzinka.pl

czyli widze nie jestem wyjatkiem. czasem chodze w jeansach, gdy np czesto wychodze. ale gdy wiem ze bd siedziec w domu dluzej i nie mam w planach wyjsc to dresy, leginsy. albo tunika gdy jest cieplo. teraz jest moda na obcisle spodnie. a one obciskaja zyly. mam wrazenie ze nogi po takich spodniach sa na wieczor bardziej zmeczone. nie ma co sie meczyc na codzien. ostatnio ogladalam odcinek rodzinki i Natalia lezala na sofie w spodniach skorzanych :), nie wysiedzilabym w takich w domu w wolnym czasie.

roznie :) w dresie, leginsach, jeansach .. w sukienkach raczej nie

w dodatku mam chyba z 5 par materialowych spodni h&m typu za 39zl, w slicznych kolorach, ale rozciagaja sie jak glupie.. po dwoch godzinach sprzatania juz sa ponaciagane na kolanach i pupie. wnerwia mnie tobo sa ladne i wygodne w dodatku tanie i moglabym w nich chodzic po domu ale sie naciagaja. musze co chwile prac chociaz sa czyste, po to by przylegaly chociaz przez 2h. wole to 2h pochodzic w pracy czy po miescie niz po domu. jednak leginsy sa cudowne ;)

Gość w56
ja chodzę w domu w leginsach i jakiejś bluzce, to są ubrania typowo domowe, na wyjścia mam inne, leżą w szafie. Ja lubię czuć się swobodnie, bez przesady, może jeszcze mam robić makijaż w domu?

Gość dobrze po trzydziestcee
LEGGINSy lub dresy wygoda przede wszystkim

kochanie, to jest serial, nie sądze czy jakaś statystyczna rodzina kowalskich w Polsce wygląda tak jak rodzina Boskich. ja chodze po domu ubrana jak Kiepski czyli zapierdziale kalesony i poplamiona rózowa koszulka hehehe

Gość spoko loko
Mnie wkurza, że ta Boska z rodzinki.pl tak chodzi ubrana po domu. Przecież nikt tak w domu sie nie ubiera, naszyjniki i apaszki, pomalowane nieodpryśniete paznokcie, ułozona fryzura i makijaz. Nierealne.

ja nie przypominam sobie odcinka aby ona np myla okna, albo chociaz podloge, czasami od wielkiego dzwonu ma odkurzacz i cos tam ugotuje, ogólnie mi ich dom sie nie podoba bo jas taki strasznie zagracony, tak mi sie wydaje.

mi sie wydaje ze akurat dom jest ok, jakby faktycznie ktos tam mieszkal na codzien. za to mysle ze ubrania faktycznie sa nierealne. tzn np makijaz robie codziennie, wlosy wiadomo czesze, w kucyk, kok lub warkocz. ale w szpilkach i np takich rleganckich strojach to bez przesady. nie wyobrazam sobie w bialych spodniach sprzatac. za to Ludwik Boski juz predzej, ubiera takie rzeczy na luzie.

ja w spodniach dresowych, spodenkach lub leginsach i koszulce albo jakiejś wygodnej bluzce

a juz najbardziej "lubie" jak aktorki w serialach klada sie spac w pelnym makijazu:) rzesy, cieni puder, blyszczyk :D bardzo lubie ten serial ale to juz czyste szalenstwo

a ja lubię rodzinke.pl i nie obchodzi mnie jak się obierają ważne że serial fajny i oni dobrze grają :D Mały jest najlepszy :)

Gość ja na Twoim miejscu bym poszla
w czym chodzicie po domu a juz najbardziej "lubie" jak aktorki w serialach klada sie spac w pelnym makijazu rzesy, cieni puder, blyszczyk bardzo lubie ten serial ale to juz czyste szalenstwo xxxxx wiesz, bo jak zaspi to już "gotowa" wstaje:D

Gość Neasa
A ja właśnie ubieram się jak Natalia. Zawsze zadbana, uczesana, z lekkim makijażem. Co z tego, że w domu? O męża dbać trzeba, wolę, żeby przyszedł z pracy do domu i z przyjemnością popatrzył na zadbaną, dobrze ubraną żonkę, niż szukał takiej gdzieindziej. Kiedy jestem dobrze ubrana czuję się lepiej, uśmiechnięta, z chęcią spoglądam w lustro. Polecam każdej pani domu - dla siebie dla męża. A poplamione koszulki i dresy lepiej wyrzućcie!

Gość gość
Chciała bym tak jak boska i może kiedyś mi sie uda.

Gość gość
Ja prowadzę swoją firmę, więc głównie pracuję w domu, czasem tylko gdzieś wyjdę na 1,5h coś załatwić. Zazwyczaj do 12-14 w ogóle się nie ubieram, tzn. chodzę w piżamie, a bardziej siedzę przy komputerze w piżamie. Dopiero gdzieś w tych godzinach jak już mam wszystko porobione idę pod prysznic, maluję się ubieram i wsiadam do samochodu. Zawsze trzeba coś wysłać, odebrać, albo kupić np. głupi tusz do drukarki, zawsze coś jest. Zazwyczaj wygodnie, ale jednak staram się zachować jakąś klasę i nie łazić jak lumpiara w leginsach i trampkach. Okropnie to wygląda jak na mieście co 2 traktuje legginsy jak spodnie, a połowie z nich cellulit się wylewa. Teraz to jeansy, botki (zimowe buty mam tylko na obcasie, mniejszym lub większym) jakiś sweterek, płaszcz i szal. Albo grube rajstopy i sukienka. Latem mogą być szorty i koszula, albo spódnica z jakąś bluzką, ramoneska jak jest chłodniej. W drodze powrotnej robię zakupy i jak wrócę to obiad + jakieś sprzątanie przy okazji jak coś się gotuje. Wiadomo, że nie będę patrzeć 15 min na gotujący się ryż tylko poogarniam mieszkanie, ale nienawidzę sprzątać. Jakoś wtedy wraca narzeczony, jemy i albo gdzieś idziemy jeszcze do miasta (znajomi, jakieś wyjście razem albo do rodziny) albo przebieramy się w domowe ciuchy i spędzamy tak czas do wieczora. U mnie domowe ciuchy to np. jasnoróżowe dresy i biała koszulka, prosto ale byle były czyste i nie jakieś workowate.