Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liddiiaaa

WIDZIELIŚCIE MAŁĄ MADZIULKĘ NA FILMIKU JAK ŚLICZNIE SIE ŚMIAŁA?

Polecane posty

Gość dziwny problem mam w
rozplakalm sie :(

Gość nhgnfjf
Ale to tak jest... Faceci robią za dobrych tatusiów od święta, przed kolegami, do filmiku a na co dzień z chorym dzieckiem, płaczącem, za to pod presją rodziny i społeczeństwa zostaje kobieta. Nawet jeśli ona się skarży że jej ciężko, że ma dosyć... to nikt jej nie daje prawa do takich odczuć, które ona ma tłumić. Wyręczy ją ojciec dziecka, na serio zajmie się maluchem jakby to był jego obowiązek? Nie, najwyżej z doskoku łaskę zrobi, za co trzeba jeszcze mu dziękować. Taki chyba był ten Bartek jako ojciec. A teraz robi pieniądze na krokodylich łzach. Tylko dziecka żal.

Gość fbjhasbfha
Rzeczywiście, wstrząsające zobaczyć tą małą taką zdrową, taką radosną i wiedzieć,że matka ją zabiła. Dramat.

Gość gdzie tam jest filmik?
ja widze tylko ze jest 15 zdjeć

Gość ona3333
na samym dole

Gość jtgkoitjgy
a myslicie ze malo takich rodzin>?od groma tylko ze polaczkolandia to zamiast sie rozprawicz takimi to sie cackaja i daja przyzwolenie natakie traktowanie malych dzieci przez rodziców.o i morał taki.

a ja nie mogę oglądać takich filmików, bo za bardzo mi psycha siada. potem 3 dni się nie mogę pozbierać. A swoja drogą mam nadzieję, że ją skarzą na dożywocie, choć powinni publicznie rozciągnąć wołami jak w średniowieczu. Strasznie się boję, że może jej ujść na sucho ta zbrodnia, bo powiedzą, że to depresja poporodowa.

Gość gdzie tam jest filmik?
to za długo się ciagnie. spawa powinna być zakonczona w ciągu max.2 miesięcy od zdarzenia

Gość fdfdsfdsfdsfsfdfdfsfds
a nie macie innych problemów kafeteryjne pipomaciory??? W poslce szaleje złodziejstwo i układziki, szary polak jest okradany gdy odkłada pieniądze na koncie lub a lokacie - zysk w skali roku wynosi 2% a inflacja ponad 3%, lokata ub konto oszczędnościowe jest opodatkowane naróżniejszymi podatkami wliczając to podatek chuja belki, oczywiscie bezrobocie też szaleje, młodzi mogą ugryźć się w dupę i zapomnieć o pracy i zarobkach i odkładaniu oraz o rodzinie, polki boją się rodzić a aborcja jest niedostępna, tabletki są be a gumki to grzech a młoda matka moze spadać na drzewo jeśi szuka pracy A wy tu durne tylko pierdolicie o jakimś zabitym dziecioku którego strzaskała jakaś głupia suka z IQ niższym niż zero

Gość Misioszynek
Boże ... łzy się cisną do oczu... biedna malenka rybeczka... taka cudna, kochana, ufna... :( Oby winni jej tragicznej smierci byli przesladowani dzien i noc az sami popełnia samobojstwo. jak można skrzywdzic taką cudowną istotę... i za co ???????? nie pojmuje.. trzeba byc bestia... ja bym ją wzięła do siebie gdyby mi dali szanse...

To straszne naprawde, straszne, ze ojciec zabitego niby dziecka pisze ksiazke, pamietniki? I daje to do publikacji publicznej? Jak widac kazdy ma swoj sposob na slawe, jeden zagra w glupiej reklamie, drugi bedzie jednym z braci mroczkow, a trzeci biednym tatusiem, ktory chce sie zwierzac mediom ze swoich uczuc. I ten co gra w reklamie i ten co jest Mroczkiem odgrywaja swoje role, ten trzeci takze tylko w bardziej okrutny sposob. Wybielil sie za pomoca Katarzyny wiec teraz jego wyznania sa tak jakby "lepsze", bo winna jest ona.

czerwony portfel ciężko się nie zgodzić. Dodam jeszcze, że dla mnie to niezrozumiałe, jak można robić szopkę wykorzystując śmierć dziecka, własnego dziecka!!! Ludzie którzy tracą swoich bliskich, są pogrążeni w smutku, rozpaczy, często nie radzą sobie potem w życiu, ból po śmierci bliskiej osoby potrafi rozrywać na kawałki, codziennie od nowa, a ten sobie pamiętniki pisze. Nigdy, absolutnie nigdy nie spotkałam się z osobą, która po śmierci kogoś tak bliskiego potrafiłaby tak otwarcie o tym mówić. A to była jego córka...

Gość zazuzizazuzazazuzizazuzaaa
gość na pewno nie jest do konca czysty w tej sprawie. ksiazke pewnie napisal za sugestią swojego doradcy Krzysztofa R., który z zadziwiającą swobodą lawiruje w tej sprawie jak mu wiaterek zawieje. Bartuś ma się dzięki publikacji jawić jako ten oszukany, biedny, niewinny i nie mający ze smiercia Madzi nic wspolnego. Mysli ,że uda mu sie zaczarować rzeczywistosc i przy okazji moze wzbudzic litosc. Liczy tez ,ze w razie czego zwyżkują jego akcje w sądzie... A niedoczekanie twoje palancie! Nie wiem kto mogłby uwierzyc w te jego wypociny, skoro miliony razy mozna przytoczyc sytuacje kiedy platał sie w zeznaniach. Sledzilam te sprawe od poczatku, na tego typu historiach, rowniez z racji zawodu, zjadłam już zęby i wiem, ze facet ma zauszami. Nie wdając sie w niuanse, dość wspomnieć, że poszedl do kina na horror jak Madzia rzekomo zostala porwana. Gdy sie dowiedzial o smierci MAdzi, ze to niby sliski kocyk, to zachował sie jak Pan Kaziu pod sklepem, ktory stwierdza nagle, ze brakuje mu zlotówki do jabola. Na pogrzebie wyglądał jak przypadkowy gap, ktory się zapałetał przez przypadek. Potem na konferencjach prasowych zaciekle bronił Kaski, nie dając jej do słowa dojsc, koafiury zmieniał niczym Linda Evangelista w apogeum kariery. Ani razu nie widac bylo po nim autentycznego cierpienia czy zalu. to nie jest biedy tato, tylko kawał cwanego chuja