Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek pyta Was :)

Prezent na komunie dla corki. pytajacy tata

Polecane posty

Gość klase to ty pokazałeś
porzucając żonę i małe dziecko dla jakiejś duupy :P masz to na co zapracowałeś

Gość Ja ci odpowiem :-)
,,Z pewnością dziecku będzie przykro bez taty, no cóż, takie jest życie." Najbardziej właśnie ucierpi dziecko. Moja córka jest już 17-latką i do dziś mówi o swoim ojcu,że ma go w d*pie, bo co to za ojciec co na dziecka Komunii nie był. Idź Autorze i nie słuchaj głupot.Na takiej uroczystości nie powinno cię zabraknąć.

kupie corce paleta majonezu z winiar, przynajmiej jak sie zada z przzystojnym politologiem to beda mieli co robic

klase to ty pokazałeś uu co tak słabo, myslalem że dowiem sie znacznie wiecej o przeszłym życiu seksulanym mojej obecnej zony? a u tak cieniutko? uuuuu :)

Myślę, że udanym prezentem będą złote kolczyki. Możesz dodatkowo jej w kopertę 100zł włożyć, niech sobie coś sama kupi, a może akurat na coś zbiera :) Ta twoja ex widocznie nie ma klasy, dobrze zrobiłeś, ze się z nią rozwiodłeś ;)

Gość maniana 11
skoro nie żyjecie wg przykazań kościelnych i bożych i tak nie przyjmiecie sakramentu wspólnie z dzieckiem! więc w czym problem ..impreza..talerzyk...goście.. to bez znaczenia... jakoś to przeżyjecie i zapomnijcie jak najszybciej po co płakać nad rozlanym mlekiem?

,,tomek pyta Was :) Szkoda że jednak nie wyslalas, jak siadalas z dzieckiem do wypisywania zaproszń ciężko Ci było wypisac jendno wiecej dla ojca swojego dziecka? Niezła klase pokazalas" Mój były mąż mnie zna, tak samo moje rozumowanie. Wiedział,że mu nie wyślę, bo uważam,że jako ojciec zaproszenia nie potrzebuje, że jako ojciec w tak ważnym dniu ma być. Ja byłam przygotowana na przyjęcie całej jego rodziny, bo to również rodzina córki. A że nikt z nich nie przyszedł to nie moja wina. A nawet gdyby dostał to zaproszenie to i tak by to niczego nie zmieniło.

Gość wiem wiem w tym roku przebij
córce uszy a kolczyki dasz na bierzmowanie bozię na łańcuchu dasz w pamiątkowym ślubnym prezencie

,,maniana 11 skoro nie żyjecie wg przykazań kościelnych i bożych i tak nie przyjmiecie sakramentu wspólnie z dzieckiem! więc w czym problem" Nie zawsze tak jest. Ja i ojczym córki przyjęliśmy sakrament razem z nią. Mamy ślub konkordatowy.

Gość lkgoiui5eutiu5itu5
najważniejsze prezent to ojciec na komunii idz do koscioła i na przyjecie bo dziecko bedzie miec zal

A może by zmieniło gdybys napisała to jedno zaproszenie więcej, naprawde! Może jego rodzina widzac jak potraktowalas ich syna/brata solidarnie nie poszli na komunie skoro drugiej najwazniejszej dla waszego dziecka osoby nie zaprosiłyscie na komunie.

A może by zmieniło gdybys napisała to jedno zaproszenie więcej, naprawde! Może jego rodzina widzac jak potraktowalas ich syna/brata solidarnie nie poszli na komunie skoro drugiej najwazniejszej dla waszego dziecka osoby nie zaprosiłyscie na komunie.

Gość CIEKAWE PO CO CI TA WIADOMOŚĆ?
Autorze tego postu.Nie pchaj się tak gdzie nie jesteś mile widziany.Trudno, taka jest prawda.Masz nową rodzinę i tego się trzymaj. Jeśli już tak bardzo chcesz pójść do kościoła,złóż życzenia i to wszystko.

Gość ula której ukradli nick
tylko że córka którą on ma z drugą żoną to jakby nie było siostra tej małej ,ja bym zaprosiła ,zwłaszcza że mała chyba lubi nową żone taty . Jędzowata ta twoja ex. Co do prezentu ,jak jesteś przy forsie to lapka , kolczyki ,no i biblia

laptop I inne cuda odpadaja. corka z sentymentem za 30 lat spojrzy na kolczyki ode mnie a laptop? trzeba adekwatnie do okazji segregowac prezenty..

ale dziekuje za propozycje

Gość wiśnióweczka
Jeżeli Cię stać to kup coś na topie - tablet np. Dziewczynki teraz szaleją za takimi nowościami. Coś z biżuterii to pamiątka, fakt, ale szczerze to jeszcze mała dziewczynka, na pewno wolałaby coś trendy ;-) Co do przyjęcia to rozumiem Twoją żonę, myślę, że też czułabym się niezręcznie w jej sytuacji. Ty raczej powinieneś być, chociaż na krótko, ale czy cała Twoja rodzina?

toteż tłumacze jak masz kase to to i to , bo kolczyki doceni za ileś tam lat ,a z lapka będzie miała frajde teraz , nie czarujmy się ,dla dzieciaków komunia to radosne oczekiwanie i marzenia przed snem "ciekawe co dostane może rower ,albo psp "

Gość wiśnióweczka
To kup te sentymentalne kolczyki, ale dorzuć coś dla niej na teraz. Chyba, że Cię nie stać, to nie szalej na siłę...

Gość wiśnióweczka
dokładnie Ula, ja znam marzenia dzieci ;-)

Gość kashanna
Wisiorek z Bozią :D:D:D To pisał dorosły chłop, nie wierzę :D

Tomku Nie zmieniłoby nic, nie interesowało go dziecko to i jego Komunia również. Od rozwodu ( córka miała wtedy rok) do Komunii był u niej tylko raz. Od Komunii do dziś, ani razu. Alimentów nie płaci. Chyba uznał ( jak twoja ex),że po rozwodzie to już nie jego rodzina.

Gość FAJNIE JEST!
Na komunie kup biblie w eleganckiej oprawie, nowym wydaniu do tego karta komunijna i bombonierka specjalna na tą okazje.Jestem podobnego zdania co niektórzy przedmówcy.Nie zostałeś zaproszony to się nie pchaj na siłę,pokaż klasę. Po wyjsciu z koscioła złożysz dziecku zyczenia i Cie nie ma!Twoja ex to prostaczka, nic dziwnego że odszedłeś od niej;D

Gość MarioWawa
popieram prezent, życzenia i się ulotnij a prezent modny, żeby się cieszyła teraz

Gość najpierw doświadcz na własnej
skórze zdrady, porzucenia ciebie i dziecka przez ukochanego męża a potem nazwij się prostaczką nie zapraszając byłego z nową rodziną na ważną uroczystość, a póki co lepiej się zamknij :P

Dziękuje ze piszecie. Musze tez sprostowac ja na siłe nie bede sie nigdzie pchał tzn na przyjecie takie coś nie wchodzi w rachube chyba ze zostalibysmy jak ludzie z żona zaproszeni tzn wypisanym zaproszeniem a tak? nie pojdziemy to oczywiste. Tak jak pisalem do kosciola wszyscy sa zaproszeni I kazdy ma prawo wstępu wiec bedziemy wszyscy. Po Kosciele zrobimy sobie pamiatkowe zdjecia I tyle. Za kilka-kilkanascie lat, córka podziekuje mamusi że taka jej kominie zorganizowała, bez taty, bez cioci ktora uwielbia, bez dziadków I bez siostry. Za kilka lat córka córka przejrzy na oczy nie bedzie juz 8 latka a dorastajaca dziewczynka która odpwoiednio podziekuje mamie za to.

Wiem że na poziomie zachowam sie przychodzac z cala rodzina do koscila, a dlaczego na przyjeciu mnie nie bedzie? za kilka lat czesto I gęsto ex bedzie sie córce tłumaczyć z czego sie niezmiernie ciesze :)

Oczywisie ze tego, ze ex nie zdaje sobie sprawy ze to kombinowanie na krótka mete. Komunia jest bardzo waznym przezyciem I czesto w zyciu sie ja wspomina. córka zapamieta nas jak ładnie sie zachowalismy a mamie odpowiednio podzuje w co wierze.

Gość raczej tobie podziękuje
za rozpieprzenie rodziny, kretynie

wpis 23.19- ja rozumiem naprawdę ,ale przecież chodzi by mała miała radość ,tyle matka nie może poświęcić ? to mi wygląda na " ja mu pokażę " i cierpi jak zwykle dziecko