Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek pyta Was :)

Prezent na komunie dla corki. pytajacy tata

Polecane posty

ula tak dokladnie, tez tak odbieram to, że nie możemy byc na przyjeciu. Takie wlasnie "a ja mu pokaze" tylko ze w tym momencie "pokazuje" swojemu dziecku a nie mi. Ja jestem dorosły I poradze sobie ale takie male 8 letnie serduszko juz nie tak łatwo!!!

Szkoda mi tez moich rodziców, szaleja za wnuczka I kochaja ponad wszystko. Przykro mi, że za te wszystkie lata opieki, zaangażowania w wychowanie nie napija sie nawet herbaty na jej komunii.

Gość to nie moda na sukces
gdzie każdy z każdym we wszystkich możliwych konfiguracjach :P matka dziecka powinna zaprosić dziadków i najwyżej SAMEGO ojca dziecka o ile sobie na to zasłużył regularnym uczestniczeniem w życiu dziecka przez te wszystkie lata i łożeniem na jego utrzymanie

Gość to nie moda na sukces
ogólnie mam wrażenie, że temat założyła baba, pewnie aktualna ukochana rzeczonego ojca czyli wymieniana tu ciocia albo to prowokacja :P

juz wiem że porzuciłem dziecko teraz dowiedzialem sie ze jestem swoją żona, coś jeszcze? :) Napiszcie naraz a nie tak dozujecie mi te informacje

Gość nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:P

Gość ula której ukradli nick
no właśnie dziewczyny ,nie wiadomo czy rozwód w ogóle był chłopa zasługą ,może to ona poszukała wrażeń ? kurde tu same wróżki.

ejj czemu nuda? zobacz ile osób sie łapie :) dobrze jest! A wiec jak mi radzicie, co powinienem ofiarowac córce pod komunie?

jestem za dziurami w uszach

nie no na kolczyki tsza sie chociaz szarpnąć ;) a wy co mi radzicie drodzy kafeterianie? Jestem zdesperowanym ojcem szukajacym natchnienia na kafe co kupic córce :)

dobra krakowskim targiem, jedna dziura i jeden kolczyk

o prosze jak już gołabeczki ucichły :) Juz nie doradzaja, nie dociekaja, nie mówia jakim złym ojcem jestem :) szubciutko podwinely kiece I sie stąd wyniosły. Pociesze Was dziesiatki tematów tu to prowokacje a Wy sie spiszczacie jak narwańcy :D oczywiscie nie Ty moja jedna dziuro I kolczyku :D

* spuszczacie :D

no to nara, czas do łoża, w którym czekają na mnie legalny mąż i rodzina kotów 🖐️

Gość nie znam wyniku
ja ojca swpjego dziecka nie zaprosilam na komunie ani jego rodziny bo sie nie chcial dolozyc

no ja też spadam sie kłaść bo padam. Fajnie było. jak zawsze zreszta

Gość nie znam wyniku
a z jego strony wtszlo wiecej osob niz z mojej nowa zona ,dzieci,dziadkowie,ciotki,wujki ja za nich mialam placic? obiad w restauracji

tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może na jutro założyłbyś temat np. o bitym dziadku w inteligenckiej rodzinie , coś w ten deseń. Chyba nie było jeszcze takiej prowokacji :) dobra juz spadam 😴

nie znam wyniku Ale ja sie dołożyłem nawet wiecej niż połowe za przyjecie, z czego ode mnie było by 5 osób a od ex zony 25 wiec czemu mnie nie zaprosiła? nie taktowne I niekulturalne zachowanie za które corka odpowiednio jej podziekuje juz niebawem.

nudaaaaaa pomyśle, lubie takie niby rodzinne tematy , gdzie w role wchodza ludzkie uczucia, troche zazdrosci, współczucia, wtedy wiekszy pierdoolnik sie tworzy I wiecej osób pisze :)

Gość jaga jaga
Myślę że łąńcuszek z wisorkiem ( ale nie medalik) czy kolczyki to dobry prezent, moze będzie nosić nawet jak bedzie miała 60 lat i bedzie pamętać że to od Ojca. Konsole do gry niech jej ciotka czy wujek kupi.

Temat na jutro: Mam prawie 70 lat, poruszam sie na wózku I od kilkunastu lat jestem katowany przez córke I jej męza. Koszmar zaczyna sie gdy córka wraca z pracy. Pracuje w sklepie mięsnym, zamykaja go o 6 I o 7 córka jest w domu wtedy przezywam prawdziwa gehenne. Nie nikogo bliskiego, a na dom opieki nie kwalifikuje sie ze wzgledu na najnizsza emeryture która corka I tak obiera za mnie...... cdn. I jak?

jaga dzieękuje za podpowiedź pomyśle rózniez o łancuszku, masz racje córka za 30 czy 40 lat nadal bedzie na niego spoglądać z sentymentem.

bardziej wiarygodne będzie jak sytuacje opisze jakiś sąsiad- sąsiadka, który wie, że coś niedobrego się dzieje a nie wie jak pomóc żeby nie narazić się wpływowym sąsiadom, no i miejsce akcji - dzielnica willowa, zawody członków rodziny zmień na bardziej prestiżowe :) kuźwa rozbudziłam się a juz miałam iść spać :P

a ta dalej swoje, sama z sobą juz pisze :P

dobrze mówisz, bo też jakos dziwnie, ze inwalida na wózku niby taki nieszcześliwy a jednak neta ma hmm. To żeś mnie natchnela.. przyszykuje sobie coś mocnego w wordzie. Moze temacik I na policje poleci? kto wie :)

Gość boschetywidzisz
Wez chlopie nie pitol ze nie dasz laptopa bo zabawka sie znudzi i pojdzie w kat a kolczyki nie ehh. laptopy/tablety itp to juz nie zabawki a rzeczywistosc - wolalabym zeby moja corka oswajala sie z technologia od najmlodszych lat a nie byla pozniej technologicznym debilem ktory potrafi sprawdzic fejsa i twittera, a wszystko inne to przerost mozliwosci. A potem zdziw ze baby nie ida na politechnike itp no przeciez jak to, sprawy techniczne to chlopcy, lasce daj kolczyki/perfumy, qrva, moze bielizne seksowna jeszcze bo teraz wczesnie zaczynaja. Zrobisz jak chcesz, pisze tutaj bo denerwuje mnie podejscie ze 'dziewczynce takich rzeczy 'dla chlopcow to moze lepiej nie'...

o albo tematy o biciu dzieci. Tu tez stado szczekaczek zawsze sie zbiega np: Jestem mama 3 letniego synka. Od kilku miesiecy nie potrafie sobie z nim poradzić, mały wchodzi mi dosłownie na głowe. Wychowuje go sama gdyz jego ojciec zostawil nas gdy maly mial 3 miesiące. Od kilu miesiecy syn dostaje ode mnie za każde przewinienie, zauważylam jednak że klapsy nie pomagaja, syn zaczal dostawac regularnie pasem lub zamykalam go na kilka godzin samego w ciemnym pokoju az do momentu gdy sie uspokoił I byla cisza. Syn jest w takim wieku ze wszystko wymusza placzem nie wiem juz do kogo mam sie zwrócic o pomoc. Mieszkam w irlandii nie mam tu rodziny kogos z kim moglabym sie wygadac dlatego postanowilam napisac do was. Wiem ze troche drastyczne ale zamęt bedzie niezły :)

nie no bez przeginania, jak za bardzo się wczują, to się ujawnij, w końcu to nieładnie grać na uczuciach dobrych ludzi, musisz w odpowiedziach napisać coś, co będzie w sprzeczności z tematem, żeby co sprytniejsi kafeterianie czyli ci, co potrafią czytać ze zrozumieniem szybko odkryli prowokację.