Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek pyta Was :)

Prezent na komunie dla corki. pytajacy tata

Polecane posty

Wiem, zawsze wysiadam I sie ujawniam , tak jak dzis. Szkoda mi tych dziewczyn ktore dobrze mi radziły I napisały mile słowo

Podziwniam tych co kilka dni ciągna prowokacje I na niczym sie nie gubią.. są nie do zagięcia przez tych wszystkich detektywów z kafe :)

Gość nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie mają dużo czasu :P

ok spadam co bym to sie wyspała na jutro. Buźki pa

Gość maadlen16
Czytając całą tą dyskusje nasunęła mi się myśl: To jest prowo sto pro! A doszłam do tego po tym,że najpierw jeczysz,że o komunii kiedy jest w Kosciele sam się dowiedziałes/as, a pózniej wplatasz historyjke, że dołożyłes/as się w większości do komunii, czyli musiałes/as wiedziec kiedy jest. No i kurde chciałam Cię rozszyfrować a tu dochodze do konca i sama pękłas ehh...zepsułas mi zabawe ;D ale ogólnie dobre prowo!;p

Gość dziewczyna przed monitorem
A dlaczego autorze po prostu nie skontaktujesz sie ze swoja ex i z nia nie pogadasz? nie wyluszczysz swojego stanowiska-ze animozje miedzy wami swoja droga ale tu chodzi o dziecko,jak sie bedzie czulo itd,na spokojnie,bez nerwow i wrogosci?? mnie sie wydaje,ze zawsze mozna sie jakos dogadac..

Gość dziewczyna przed monitorem
ahaa,nie czytalam wszystkiego..prowo.. bez sensu,ale trzeba sie nudzic:O

maadlen16 ale masz nosa! No na tym mi sie noga powinela troche, bo o kościele sam sie dowiaduje niby a do przyjecia sie dokladam I niby co? nie wiem na kiedy I na która godzine? heh nieźle rozszyfrowałas :)

Gość martu25ch
A ja mam taką sytuację. Mojego mężczyzny synek również ma w tym roku przyjęcie. Jestem z nim w baaardzo dobrych kontaktach. Zaproszenie na przyjęcie dostał jedynie mój mąż. Jako, że pracuje za granicą nie będzie obecny na uroczystości. Rozstali się sami z siebie, nie przeze mnie jakby co, bo my zaczęliśmy być ze sobą długo po rozstaniu. Kupiłam mu aparat, łańcuszek i mp 3 :) i pójde mu to zanieść

Gość martu25ch
zyczenia od nas obu oczywiście i dam mu to przed kościołem po mszy