Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nainana@23

CO MYŚLICIE O IMIENIU JOANNA?

Polecane posty

Gość nainana@23

Podoba wam sie to imie czy nie? I z czym wam sie kojarzy?

Gość nainana@23
No pisać pisać

Gość maniana 11
piękne

Gość onadvcrcevet
tak mam na imie - pozytywne

Gość nainana@23
no dobra a z czym ś sie wam kojarzy? Z jakąś osobą może?

Gość maniana 11
nie ale pięknie brzmi

Gość eeeee5995
jo anna a jo antek

Gość nainana@23
Hehe :D

Gość mika 2323
to zle imie dla dziecka

Gość kkkkkkkkk.
Mnie się podoba pełna forma Joanna. Asia już mniej, ale i tak niezłe zdrobnienie ;)

Gość rt52522
aśki są szalone

Gość RoseDeWittBukater
Jak dla mnie okropne.. Joanna nawet brzmi..ale Asia..;/

Ładne, takie kobiece jest ;) Znam kilka dziewczyn o tym imieniu ,skojarzenia raczej pozytywne :P

Gość abcdeef
Znam trzy joanny. Łączy je jednen przymiotnik. Naiwność.

moja mama sie tak nazywa, ale nie potrafie okreslic czy mi sie podoba czy nie, poprostu sobie jest takie imie:d

Gość lkjopjw
Joanna to osoba odważna i pewna siebie. Czasem przyjmuje bierną postawę i traci wówczas trochę na wyrazistości. Nie boi się pokazywać swoich uczuć. Dlaczego pytasz o to imię?

Gość lkjopjw
Przychodzi na świat z dokładnym planem życia. Bardzo wierzy we własne siły i możliwości. To jej duży atut życiowy. Dzięki opanowaniu i chłodnej analizie sytuacji potrafi skutecznie zmierzać do określonego celu. W niektórych okolicznościach staje się agresywna. Lubi uzewnętrzniać swoje reakcje, łatwo dostosowuje się do otoczenia, nie ulega presji, a jedynie sile argumentów.

Gość lkjopjw
W uczuciach może zachowywać się dwojako: albo bardzo biernie, albo bardzo żywiołowo. Jest zarazem obiektywna i subiektywna. Ta dwoistość jej osobowości nieraz zaskakuje, nawet w dzieciństwie. Odczuwa silną potrzebę dawania czegoś z siebie bądź to bliźnim, bądź „większej sprawie. Urodzona rewolucjonistka. Nie reaguje, ale wybucha. Jeśli chce się odwieść ją od jakiegoś projektu, nigdy na siłę, ale przekonując, że ten zamiar nie leży w jej interesie. To jeden z rzadkich typów, dla którego wszystkie drzwi stoją otworem, ale grozi jej klęska, jeśli straci wiarę we własne siły i w swoje przeznaczenie.

Gość lkjopjw
Wszyscy wokół muszą uczestniczyć w jej walce. Posiada wrodzony zmysł dyplomatyczny, którym posługuje się w każdej sytuacji. Doskonała pamięć, duża ciekawość świata. Z łatwością odkrywa głęboko ukryte tajemnice. Nigdy jej nie okłamujcie, gdyż czyta w myślach i sercu. Seks to dla niej wszystko albo nic. Ale jest zdolna wszystko poświęcić dla ideałów, nawet życie intymne. Jednak w przypadku, gdy ideałem staje się miłość fizyczna, wiele może się zdarzyć.. Dodajmy, że jej osobowość zawiera sporą dozę cech męskich.

Gość nainana@23
Bo mam tak na imię;)

Gość lkjopjw
Zdarza jej się mieć wielu mężów. Uczuciowość jest dla niej głównym motorem działania. Jeśli wierzy i kocha, będzie przenosić góry. Gdy zwątpi, wszystko pada w gruzy. Miłość i surowość. Gdy chodzi o jednostki, jest bardzo surowa. Gdy chodzi o wydarzenia, tłumy, narody, dopuszcza daleko idące ustępstwa. Ma w sobie coś z bohaterki. Jeśli się jej sprzeciwić, spaliłaby na stosie. Jest dumna, a jej przyjaźń jest nieraz despotyczna, ale jeśli nią kogoś obdarzy, jest bardzo wierna. Trzeba dać jej możliwość dyrygowania, rozkazywania, a jeśli zapomni o was w bojowym rozgardiaszu, korzystajcie z rzadkich chwil wytchnienia! Może trzeba również być bohaterem, aby z nią żyć?

Gość stajenny.
moja była żona to Joanna:o. Jaka żona takie imię:ocoś okropnego:o

Gość joanny to stare panny
i dewotki.

Gość the new
Mi sie nie podoba a z kim sie kojarzy ...? chyba z Dżoaną Krupą :)

Gość onadvcrcevet
ikjopf - to wszystko to szczera prawda... wszystko co podales/las zgadza sie z moja osoba.

Gość hehehahahe
do chuja nie podobne:D

Gość lkjopjw
To masz piękne imię:P Imię w życiu człowieka, bardzo dużo znaczy, niekiedy wręcz decyduje o jego życiu. Joanna, to bardzo pozytywne imię, jedno z nielicznych tak pozytywnych. Joanny - Aśki są urodzonymi optymistkami i są skazane na sukces. Nigdy się nie nudzą nawet same z sobą, są ciekawe świata. Jedno z piękniejszych imion, szkoda, że coraz rzadziej nadawane jest to imię, bo jest piękne zarówno jako Joanna, Asia i Aśka, pięknie brzmi w każdej postaci. Pozdrawiam. Jesteś szczęściarą, że tak masz na imię.

Wszystkie Joanny są takie same :D I co ? Fajnie ? A teraz wypierdalać z tego durnego topiku.

Gość nainana@23
Dziękuję za ten komplement;)