Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubi33

rozpad zwiazku

Polecane posty

Gość rubi33

Witam Wszystkich bardzo serdecznie,chcialabym sie podzielic moja sytuacja ktora wplywa zle na moje malzenstwo.Jestesmy ze soba 15lat od 10lat za granica i razem pracujemy a dopiero od 3lat po slubie,problem jest taki ze moj maz wymyslil sobie ze sprowadzi sobie swoich rodzicow do nas do 2pokojowego mieszkanka,i tak zrobil od ponad roku mieszkamy z tesciem,jest pomocny przy niektorych rzeczach jak remontowych itp.ale ja mam juz dosyc takiego mieszkania razem na kupie i jeszcze do tego zaraz dojedzie tesciowa.Staramy sie tez o dziecko,co w naszym przypadku nie jest latwe po pierwsze musze brac hormony a po drugie tesc za sciana jest to dla mnie stresujace,po za tym po tym rok widze ze bardzo sie oddalilismy nawet nie mamy kiedy pobyc sami bo tesc nie pracuje czuje sie zagubiona nie wiem jak mam porozmawiac z mezem aby go nie urazic,a to jest latwo.Moze ma ktos podobne doswiadczenie i mi cos podpowie.

Gość piosenkareczkaaaa
moze porozmawiaj z mezem o wiekszym mieszkaniu. skoro bedziecie we czworke to moze stac was bedzie na kupno albo wynajecie wiekszego mieszkania aby kazdy czul sie komfortowo.

Gość taka jedna girl
Ja jestem w zwiazku od 4 lat,mieszkamy osobno ale myslimy o wspolnym mieszkaniuu. Moj facet przez prawie rok namawial,wrecz blagal abym przyszla mieszkac do niego,uslyszal za kazdym razem stanowcze NIE. Ja nie bede zyla na kupie z prawie obcymi ludzmi,zero prywatnosci,zero intymnosci i zero swobody.na Twoim miejscu w zyciu nie zgodzilabym sie na taki uklad!!

Gość rubi33
no wlasnie sie zgodzilam i brakuje mi wlasnie tak zwanej prywatnosci,po prostu nie mam gdzie sie podziac a moj maz ma to gdzies bo ma gry zero wsparcia,a co do wynajecia wiekszego mieszkania to nie stety nie ma za co bo tesc zyje na naszym utrzymaniu i tez w glowie tylko filmy na youtube i gry na telefonie a nie znalezienie pracy,beznadziejnie i chaotycznie to wszystko wyglada,chyba przelalam tu cala zolc ktora we mnie siedzi :(

Gość kashanna
Współczuję Ci, Twój mąż to kompletny idiota. Nie ma nic gorszego niż małżeństwo dzielące z kimkolwiek mieszkanie :O

Gość taka jedna girl
Wspolczuje Ci ale tez jestes winna tej sytuacji...moglas przewidziec,ze to tak bedzie wygladac :// porozmawiaj szczerze z mezem,powiedz,ze nie czujesz sie spelniona jako jego zona i jest Ci zle w takim ukladzie,czujesz sie przytloczona itp... aa ile Twoj facet ma lat?? Kurde no powinien pomyslec o Tobie a nie podwijac ogon... wiesz dla niego to wygodna sytuacja bo ma wszystkie najblizsze osoby pod reka...

Gość Katarzyna Rimtimtim
kurcze a czemu twój facet sprowadziła rodziców do was??? nie mają swojego mieszkania??? mają emeryturę? chyba stać ich na jakąś kawalerkę??

Gość omniana
troche w tym twojej winy, jak moglas sie zgodzic, zebyc twoj tesci u was zamieszkal...niedlugo jeszcze bedzie mieszkac tesciowa...nie tylko male mieszkanie macie, ale przede wszystkim mieszkacie z tesciami za granica..pewnie oni sa jeszcze od poczatku do konca od was zalezni, bo nie pracuja i nie znaja jezyka...porozmawiaj z mezem, ze tak dalej byc nie moze...

Gość rubi33
Wiem ze po czesci to moja wina bo sie na to zgodzilam i to tez jest dolujace, mam zamiar jutro z mezem porozmawiac ale boje sie jak on na to odpowie

Gość sliczne
Masakra ;// ja bym tak nie mogla